A slagace,ko je to jos u ovoj drzavi ispunio predizborno obecanje!?pitic je napisao/la:http://www.k.l.i.x.ba/vijesti/bih/nedza ... /160914102
Jedan od najvećih infrastrukturnih projekata koji će doprinijeti obogaćivanju turističke ponude, a kojem posvećujemo posebnu pažnju, je sportsko-rekreacioni centar sa hotelskim kompleksom Vranjače. Bavit ćemo se i infrastrukturom i unapređivanjem razvoja institucija za kulturu i sport, kao značajnog segmenta u društvenoj sferi življenja.
Želimo da se sve važne utakmice reprezentacije naše zemlje odigravaju na stadionu Koševo.
----Samo naprijed Nečko, slažeš li treba te razapeti kao i onih 5300 što su ti dali glas. Nemoj slagati kao drugi Nečko koji laže one dole već 2 mandata.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ovaj na veliko puca, nije obećao ovaj jedan projekat oko Koševa nego 118 projekata. Brojat ću mu svaki. Onaj crveni kmer prije njega što je odradio 2 manadata i što nam je nekada sjedio u klubu nije uradio skoro ništa osim stolica sa naslonjačima za Zapad. Više Sarajevo obnovilo Koševo u 8 godina nego onaj crveni kmer u zadnja 2 mandata.
SRETAN BROJ - 1725
Da li ćemo od sada biti u interesnoj sferi političko-građevinskih korporacija
koje lumpuju po Sarajevu već godinama.
Izetbegović: Ovo je pobjeda, Općina Centar je važnija od desetak drugih općina.

Izetbegović: Ovo je pobjeda, Općina Centar je važnija od desetak drugih općina.
SRETAN BROJ - 1725
yebo politiku.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ma nema tu nista sto se tice nas reallno jedino ako uguraju kompleks stadiona zetre i oko svega alshidiju,jer ce svakako sa arapima katarima malezijcima radit sa centrima hotelima, a ostalo sto se nas tice tu ne vidim nista drugo osim sto nam je citava granitura uprave i bivsi(dinokio) zeleni,mozda koncesija stadiona na ime FKS, ubrzavanje raznih projekata u sklopu nam najdrazeg kluba...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati, da neki ljudi jos uvjek vjeruju predizbornim obecanjima i tim politickim forama. Nece on nista dobro donijeti nasem klubu, osim ako ne bude vidio tu kakvu korist za svoj dzep. Nije samo on takav, takvi su svi politicari u BiH.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Natkrivanje koseva bi kostalo desetine miliona. Naprimjer samo zapada koji ima 16 000 bez stubova u pola tribine bi kostalo 10 tak miliona mozda cak i eura. Treba biti realan i takva investicija nije isplativa i niko nece uci u nju 100%. Predizborna laz.
Naravno da je predizborna laž, ali ne košta to ni blizu toliko.club21 je napisao/la:Natkrivanje koseva bi kostalo desetine miliona. Naprimjer samo zapada koji ima 16 000 bez stubova u pola tribine bi kostalo 10 tak miliona mozda cak i eura. Treba biti realan i takva investicija nije isplativa i niko nece uci u nju 100%. Predizborna laz.
Za 10 miliona eura (čak i manje malo) mi možemo ispuniti sve zahtjeve Uefe, a ne samo nadkriti zapad.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da sam vidio da bi najjeftinija solucija bila oko 7 miliona.club21 je napisao/la:Natkrivanje koseva bi kostalo desetine miliona. Naprimjer samo zapada koji ima 16 000 bez stubova u pola tribine bi kostalo 10 tak miliona mozda cak i eura. Treba biti realan i takva investicija nije isplativa i niko nece uci u nju 100%. Predizborna laz.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Daj boze ako je ovo istina, onda to uraditi sto sutra i odma dovesti repku u sa prije svega zbog kapaciteta.MortemHz je napisao/la:Mislim da sam vidio da bi najjeftinija solucija bila oko 7 miliona.club21 je napisao/la:Natkrivanje koseva bi kostalo desetine miliona. Naprimjer samo zapada koji ima 16 000 bez stubova u pola tribine bi kostalo 10 tak miliona mozda cak i eura. Treba biti realan i takva investicija nije isplativa i niko nece uci u nju 100%. Predizborna laz.
A koja bi prednost bila kod koncerta i igranja klubova u evropi neprocjenjivo. Mislim da je to daleko skuplje.
Covjek unistio boga oca i vi mu vjerujete 
To je lopov jedan veliki!!!
Vrijeme ce pokazati svakako... Al mi bosanci smo najvece ovce, pa nije ni cudo sto ocekujemo nesta od ovog

Vrijeme ce pokazati svakako... Al mi bosanci smo najvece ovce, pa nije ni cudo sto ocekujemo nesta od ovog

Sta ti je bolan on nece biciklo pokrit a kamal i stadionZip je napisao/la:Covjek unistio boga oca i vi mu vjerujete
-
- Kontakt:
Da nije bilo crvenog kmera , i sad bi placali 8000 po tekmi (obicnoj)...a evropske i derbi po 12 000. On nam je zavrsio da se mjesecno i to ukupno cipamo samo 5000 KM. Prema tome malo se raspitaj o crvenom kmeru pa onda pisi.pitic je napisao/la:Pa ovaj na veliko puca, nije obećao ovaj jedan projekat oko Koševa nego 118 projekata. Brojat ću mu svaki. Onaj crveni kmer prije njega što je odradio 2 manadata i što nam je nekada sjedio u klubu nije uradio skoro ništa osim stolica sa naslonjačima za Zapad. Više Sarajevo obnovilo Koševo u 8 godina nego onaj crveni kmer u zadnja 2 mandata.

Rezultat derbija:
1:2.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jezik pregrizaoHigh je napisao/la:Rezultat derbija:

Ponovno pročitaj moj post. Ko je igdje spomenuo što je on nama završavaostreetstyle je napisao/la:Da nije bilo crvenog kmera , i sad bi placali 8000 po tekmi (obicnoj)...a evropske i derbi po 12 000. On nam je zavrsio da se mjesecno i to ukupno cipamo samo 5000 KM. Prema tome malo se raspitaj o crvenom kmeru pa onda pisi.pitic je napisao/la:Pa ovaj na veliko puca, nije obećao ovaj jedan projekat oko Koševa nego 118 projekata. Brojat ću mu svaki. Onaj crveni kmer prije njega što je odradio 2 manadata i što nam je nekada sjedio u klubu nije uradio skoro ništa osim stolica sa naslonjačima za Zapad. Više Sarajevo obnovilo Koševo u 8 godina nego onaj crveni kmer u zadnja 2 mandata.![]()

btw. Prošle sezone evrope nije bilo nije nam trebao ništa završavat. Kmer crveni za 8 godina nije ništa uradio za stadion izuzev stolica za Zapad.
SRETAN BROJ - 1725
- bordoakapitar
Izgledamo zaista jadno! Cala je jedina svijetla tacka u timu, ali od vanago pitu ne mozes napraviti. Tonemo sve dublje a od juce jos i zelenasi uzjahase u Centru. Nadam se samo da necemo postati royal, jer gdje ovi rukom dohvate tu zavrsni stadij karcinoma nastaje odmah! E cuj stadion...hahaha!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nedžade smanji nam cijenu korištenja Koševa barem za derby i ukoliko evropu izborimo. I to je nešto ipak je Koševo bilo od crvenog kmera sada je tvoje, babovina sa koljeno na koljeno ide. Mi koji smo tu skoro 70 godina ćemo ti redovno plaćati sa podvijenim repom kada budemo lovu iz džepa vadili. Znam Nečko ne živi se od tradicije, historije, ljubavi prvo keš na stol pa igraj na Koševu. To što ćemo biti u minusu to je naša stvar ne vaša. Ali, opet sažalite se spustite cijenu barem kada mi stadion koristimo jer znate da bi na stadionu Koševo bio ključ u bravu da nas nema.
SRETAN BROJ - 1725
- bordoakapitar
Tabela PL BiH nikad realnija nije bila! Zrinjski se pokazao kao jedini ozbiljan klub u BiH a ostali u 5 deka svi. I kad pogledas igracki kadar, dodjes do istog zakljucka. Od startne postave Sarajeva, nijednom igracu ne bi bilo zagarantovano mjesto u startnoj postavi recimo jedne Krupe da ne kazem Radnika ili Slobode... Cala je trener koji voli pas igru i brze akcije, ali on sa ovim odronima sastavi jednu ili nijednu takvu za cijelu utakmicu. Calu treba zadrzati sto duze na klupi, jer sa malo boljim igrackim kadrom bi cudo napravio! Fazon je samo koliko ce to ispostovati ovi ublehasi sa laznim budzetom od 7 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.