Onog trenutka kada on zatrazi svoje pozajmice, aktivira se OFK plan. Izbori su faraoni to omogucili. Neka proba, neka se pobiju vise.ahmic je napisao/la:Da je Azmir pametan oa da trazi svoj novac...
Niko ih nije tjerao da lazu covjeka ,kao sto njega niko primorao da petlja s njima..
Al ako ga budu prozivali i sl,nek bude pametan i trazi svoj novac.
Poltroni ce svakako uzet sto se uzet moze.
Imamovuc ima sluhanza sport,neki klub u Tz u vrhu ??
Ludilo...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Drago mi je da se polako svi slazete sa mojim misljenjem koje ste svi popljuvali
Ljevica pobijedila na kantonu unatoc ujedinjenju desnice, sarajevo opet kloaka 

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
jbt covjek pobijedi sa 4500 glasova 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Onog trenutku kad Azmir bude tražio pare nazad, Jasko će da kaže kako je Azmir direktni krivac za propast Slobode.ahmic je napisao/la:Da je Azmir pametan oa da trazi svoj novac...
Niko ih nije tjerao da lazu covjeka ,kao sto njega niko primorao da petlja s njima..
Ludilo...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Azmir je naivno nasjeo na njihov plan,i sada imaju zrtveno janje koje ce okriviti za sve,u svakom slucaju...gasenje je izvjesno,pitanje je kada..VolimTz je napisao/la:Onog trenutku kad Azmir bude tražio pare nazad, Jasko će da kaže kako je Azmir direktni krivac za propast Slobode.ahmic je napisao/la:Da je Azmir pametan oa da trazi svoj novac...
Ludilo...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- RollingPaper
- Kontakt:
u kalesiji 3 kandidata imala preko 5000DoeTz je napisao/la:jbt covjek pobijedi sa 4500 glasova

- Probisvjet
- Kontakt:
Zbogom Tusnju. Kada vidim zdrav UO vracam se na utakmice, do tada. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovi sto nece vise na Tusanj , nemojte ba , koga nema bez njega se moze. Vazi za igrace, navijace , predsjednike i uprave, gradonacelnike i ostale! Ko je naucio dolaziti on ce i dolaziti , kome je uslov samo evropa i vrh tabele neka ide gledati Bayern. Ko god vezuje izbore sa klubom ima jako losu procjenu. Hvala Bogu da su prosli i ovi izbori i da ce se prestati sa sufliranjem za kog treba a za koga ne glasati. Postignut kontraefekat , neobrazovani pristup ozbiljnoj temi proizveo kod ljudi normalnu reakciju , nije zlato sve sto sija!
ne valja ti to druze,podijeljeni smo ko nikad.rukfash je napisao/la:Ovi sto nece vise na Tusanj , nemojte ba , koga nema bez njega se moze. Vazi za igrace, navijace , predsjednike i uprave, gradonacelnike i ostale! Ko je naucio dolaziti on ce i dolaziti , kome je uslov samo evropa i vrh tabele neka ide gledati Bayern. Ko god vezuje izbore sa klubom ima jako losu procjenu. Hvala Bogu da su prosli i ovi izbori i da ce se prestati sa sufliranjem za kog treba a za koga ne glasati. Postignut kontraefekat , neobrazovani pristup ozbiljnoj temi proizveo kod ljudi normalnu reakciju , nije zlato sve sto sija!
nije to dobro za slobodu nikako.
sloboda na prvom mjestu.
sad nek nam je dragi bog na pomoci.
- FrantoBauzek
Jedna prikladna pjesma za sve Slobodase, koji sada napustaju navodno brod koji tone. Think about it

Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 03 okt 2016, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
nemoj tako druze.
raja je s razlogom sjebana i razocarana.
ionako cemo najvise mi ispastat, ovi mazohisti sto to gledaju i prate...
libo politicare za slobodom, ocigledno je...
al nesto mogu uradit novi statut i stadion vratit klubu.
raja je s razlogom sjebana i razocarana.
ionako cemo najvise mi ispastat, ovi mazohisti sto to gledaju i prate...
libo politicare za slobodom, ocigledno je...
al nesto mogu uradit novi statut i stadion vratit klubu.
- FrantoBauzek
Naravno da je sa razlogom razocarana, ali sam uz svoj klub i u dobru i u zlu 

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Mislio sam kad prodju izbori prestat ce ova vasa sranja od pisanja ali nista od toga isti ljudi na forumu ista sranja od probisvijeta,bitangi,princeza,Solinasa,Slatinasa i ostale balavurdije.Pa dokle vise.Halo Izbori su zavrseni.Jesteli vi normalni ili ste retardirani bolesnici.
Normalni forumasi su se zalagali za smirivanje situacije pomirdbu Husica i Imamovica kako bi Sloboda nastavila svoj put prema olimpu.Medjutim vi frustrirani bolesnici svaki dan se podizali tenzije i gasili vatru benzinom.
Na kraju samo da kazem da vrata izmedju Imamovica i Husica nesmiju biti zatvorena.Potreban je stisak ruke i dogovor koji ce biti realizovan na zadovoljstvo svih nas.
Normalni forumasi su se zalagali za smirivanje situacije pomirdbu Husica i Imamovica kako bi Sloboda nastavila svoj put prema olimpu.Medjutim vi frustrirani bolesnici svaki dan se podizali tenzije i gasili vatru benzinom.
Na kraju samo da kazem da vrata izmedju Imamovica i Husica nesmiju biti zatvorena.Potreban je stisak ruke i dogovor koji ce biti realizovan na zadovoljstvo svih nas.
- FrantoBauzek
Da, prosli su izbori. Idemo sad da vidimo sto kazu dva covjeka glavna u odlucivanju vezano za Slobodu i koje su tacke oko kojih se ne mogu dogovoriti. Mi kao gradjani a i navijaci FK Slobode moramo da vidimo i demokratski da pritisnemo i poguramo dogovor, ako je on moguc
MoSa BodaSlo
PS: Razumijem zelju za uspjehom i da je taj covjek mnogo ucinio za uspjeh kluba posljednjih godina, ali Azmir≠Sloboda
Fino je tuzla075 to definirao. Sad treba da radimo za nasu zajednicku stranku, Slobodu 

MoSa BodaSlo

PS: Razumijem zelju za uspjehom i da je taj covjek mnogo ucinio za uspjeh kluba posljednjih godina, ali Azmir≠Sloboda

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Franto nabijem te ja na qurac vidi se da si neki Jasminov a to ti pokazuje slika na profilu Tvrtko
da mi je samo znati koja ce to budala platit dugove Slobode od prije 5 i vise godina a za sve su krivi opstinari koji su dozvolili Gipromu, Zahirovicu ZADI da uniste Slobodu za par godina, i onda kazu kako grad nije kriv a dozvolili im da grade objekte i razvuku po 7 godina i vise(Giprom) a Farmaceutskoj kompaniji ZADI izadju u susret sa njihovim lijekovima po Tuzli. Zar vi stvarno mislite da ce Sloboda vise ziviti poslije ovog sranja sto se desilo ? NEmam vise volje a ni zelje da idem dok je na celu Denis Karic i ostali nehljebari u Slobodi.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kad je skupština?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ko kaze da su prosli izbori? Najbitnije tek slijedi, odnosno formiranje većine u Gradskom vijeću, vijeće je sigurno bitnije od samog gradonačelnika.... tako da... bolje sačekat konstituirajuću sjednicu i tek tad će se znat ko je pobjednik a ko gubitnik...FrantoBauzek je napisao/la:Da, prosli su izbori. Idemo sad da vidimo sto kazu dva covjeka glavna u odlucivanju vezano za Slobodu i koje su tacke oko kojih se ne mogu dogovoriti. Mi kao gradjani a i navijaci FK Slobode moramo da vidimo i demokratski da pritisnemo i poguramo dogovor, ako je on moguc![]()
MoSa BodaSlo
PS: Razumijem zelju za uspjehom i da je taj covjek mnogo ucinio za uspjeh kluba posljednjih godina, ali Azmir≠SlobodaFino je tuzla075 to definirao. Sad treba da radimo za nasu zajednicku stranku, Slobodu
- FrantoBauzek
Dokaz je nepobitan. Jasmin je stvorio Tvrtka, tog imaginarnog lika. Ili je mozda Tvrtko prvi kralj Bosne i za vrijeme njegove vladavine je Bosna bila najveca zemlja na Balkanufukara87 je napisao/la:Franto nabijem te ja na qurac vidi se da si neki Jasminov a to ti pokazuje slika na profilu Tvrtkoda mi je samo znati koja ce to budala platit dugove Slobode od prije 5 i vise godina a za sve su krivi opstinari koji su dozvolili Gipromu, Zahirovicu ZADI da uniste Slobodu za par godina, i onda kazu kako grad nije kriv a dozvolili im da grade objekte i razvuku po 7 godina i vise(Giprom) a Farmaceutskoj kompaniji ZADI izadju u susret sa njihovim lijekovima po Tuzli. Zar vi stvarno mislite da ce Sloboda vise ziviti poslije ovog sranja sto se desilo ? NEmam vise volje a ni zelje da idem dok je na celu Denis Karic i ostali nehljebari u Slobodi.

Ako mislis, da li sam podrzao gradnju tog prvog

Da, tu si u pravu. Moguce da su se bojali, zbog cega mislim da je Dzoga bio dobar izbor jer ima m*da da se obracuna sa takvima.
Slazem seAntifriz je napisao/la: Ko kaze da su prosli izbori? Najbitnije tek slijedi, odnosno formiranje većine u Gradskom vijeću, vijeće je sigurno bitnije od samog gradonačelnika.... tako da... bolje sačekat konstituirajuću sjednicu i tek tad će se znat ko je pobjednik a ko gubitnik...

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
SDP ce imati vise vijecnika u odnosu na dosadasnjih 11Antifriz je napisao/la:Ko kaze da su prosli izbori? Najbitnije tek slijedi, odnosno formiranje većine u Gradskom vijeću, vijeće je sigurno bitnije od samog gradonačelnika.... tako da... bolje sačekat konstituirajuću sjednicu i tek tad će se znat ko je pobjednik a ko gubitnik...FrantoBauzek je napisao/la:Da, prosli su izbori. Idemo sad da vidimo sto kazu dva covjeka glavna u odlucivanju vezano za Slobodu i koje su tacke oko kojih se ne mogu dogovoriti. Mi kao gradjani a i navijaci FK Slobode moramo da vidimo i demokratski da pritisnemo i poguramo dogovor, ako je on moguc![]()
MoSa BodaSlo
PS: Razumijem zelju za uspjehom i da je taj covjek mnogo ucinio za uspjeh kluba posljednjih godina, ali Azmir≠SlobodaFino je tuzla075 to definirao. Sad treba da radimo za nasu zajednicku stranku, Slobodu
samo Sloboda
Slažem se NSRzB je propala i mogli bi ih ppokupit, mislim da nemaju većinu al tu su TA, BOSS koji će vjerovatno stat uz njih.merak je napisao/la: SDP ce imati vise vijecnika u odnosu na dosadasnjih 11
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.