FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja kao stariji cojek mogu lako poznat folere i namazane ljude a ova dvojica sto su sad bili na Hayatu,taj Menadzer sta li je i Varesanovic poruka navijacima Sarajeva.Ako vi osvojiti titulu sa ovim facama ja prestajem gledat fudbal.Mislim da ce me stariji navijaci sarajeva razumjet i da i oni vide slicno ko i ja.Sretno i zivi bili pa vidjeli.
Neka nam zavide neka nas nevole,mali borac mali zeljo, malo posujeAlipasino je napisao/la:Ja kao stariji cojek mogu lako poznat folere i namazane ljude a ova dvojica sto su sad bili na Hayatu,taj Menadzer sta li je i Varesanovic poruka navijacima Sarajeva.Ako vi osvojiti titulu sa ovim facama ja prestajem gledat fudbal.Mislim da ce me stariji navijaci sarajeva razumjet i da i oni vide slicno ko i ja.Sretno i zivi bili pa vidjeli.

Sta je ovo sve neki vidovnjaci

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Haj dobro i ako si prepoznao, al zbog čega moraš pisati na temi. Brate pusti nas da malo fantaziramo valjda je to dozvoljeno. Nego mi totalno bezveze i sa vaše i s naše strane kad se neko nađe na tuđoj temi i počne srat. Pa pusti ljude da uživaju... !!!Alipasino je napisao/la:Ja kao stariji cojek mogu lako poznat folere i namazane ljude a ova dvojica sto su sad bili na Hayatu,taj Menadzer sta li je i Varesanovic poruka navijacima Sarajeva.Ako vi osvojiti titulu sa ovim facama ja prestajem gledat fudbal.Mislim da ce me stariji navijaci sarajeva razumjet i da i oni vide slicno ko i ja.Sretno i zivi bili pa vidjeli.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nedo mi bog da zavidim ali posto nemas izgleda zivotnog iskustva nemozes nazalost ni skontat ali sta sam ja vidio ne mirise pasa moj na dobro.Ovdje se radi garantujem samo o licnom interesu,a Sarajevo je kao klub super investicija.Samo iznosim misljenje nadam se da nisam nikog uvrjedio.
Gledao sam sad Hajat i djelujemo mocno i mislim da cemo sa gos.Blekicem napraviti dar-mar. Konacno konferencija na razini klubu kakvo je Sarajevo. 

-
- Kontakt:
Znas li sta je Blekic za Zuju i ove vase iz uprave mangup,dingospo,bogatas i sta god hoces drugo!Alipasino je napisao/la:Ja kao stariji cojek mogu lako poznat folere i namazane ljude a ova dvojica sto su sad bili na Hayatu,taj Menadzer sta li je i Varesanovic poruka navijacima Sarajeva.Ako vi osvojiti titulu sa ovim facama ja prestajem gledat fudbal.Mislim da ce me stariji navijaci sarajeva razumjet i da i oni vide slicno ko i ja.Sretno i zivi bili pa vidjeli.
Pasa moj nemam ja nista protiv ni jednog.Ali hajmo bit malo ozbiljiji.Pa zar nije bilo dosta supljaka.Jeko onaj mali 3 sto se predstavi,ako ti on lici na pojacanje neznam vise sta da kazem osim sretno pa ce mo se cuti na pocetku sezone.Necu vise pisat samo sam iznio misljenje i mislim da to mogu uradit kao clan foruma.
Sta ti ono psujes klocu !nedaTM87 je napisao/la:Ispravka najboljeg igraca druge poljske lige da se ne lazemoZELJO MOJA je napisao/la:Ajde ti dovedi najboljeg stranog igraca Poljske lige prije 2-3 god i vezi ga ugovorom, za sada(podvlacim za sada prosjecnim klubom) F.K.Sarajevo nekih 4-5god ! Mislim da je to nemoguce, a za ove ostale ako se pokazu, mislim da ce se ugovori produzavati deff...Sto da ne?
Jeste to nabavili Nijaza i na forumu,da ne pijete banane !
Upsss, nema vise Nijaza !

Mozda i jeste 2.Lige ! Od kada se ti toliko interesujes za nase igrace ?[/quote]
da nema Nijaza to je malo smijesno drug,Nijaz je i dalje tu samo zbog glupi papira i pravila nije na funkciji[/quote]
Nijaz NIKAD nije ni bio zvanicno u klubu on je bio vanjski suradnik i prijatelj kluba koji je bio dosta mocan i uticajan prijatelj kluba, a to sad sto bi se mogao na neki period udaljiti malo od kluba je zbog toga sto mozda nece biti u mogucnosti baviti se toliko klubom jer covjek ima i svog posla tako da on nikad nije ni bio zvanicno clan uprave ni sl. al u svakom slucaju on je i dalje prijatelj i vanjski saradnik kluba, tako da pitice nema razloga za zabrinutost, jos je tu Nijaz Brkovic a.k.a Chuch Norris - vasa nocna mora

Ja kako znam a Brkovic mi prvi komsija,na Sedreniku zivi, on je Podpredsjednik kluba !
Onda laze mom starom !
Joj, pa Smrdeee,ajd bjezite nam sa teme ako nemate sta normalno pisati !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Bas tako, iznesi svoje misljenje, a ada lis u pojacanja, saznat ce mo nakon prvih 5 kola ?Alipasino je napisao/la:Pasa moj nemam ja nista protiv ni jednog.Ali hajmo bit malo ozbiljiji.Pa zar nije bilo dosta supljaka.Jeko onaj mali 3 sto se predstavi,ako ti on lici na pojacanje neznam vise sta da kazem osim sretno pa ce mo se cuti na pocetku sezone.Necu vise pisat samo sam iznio misljenje i mislim da to mogu uradit kao clan foruma.
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
samo sarajevo je napisao/la:Znas li sta je Blekic za Zuju i ove vase iz uprave mangup,dingospo,bogatas i sta god hoces drugo!Alipasino je napisao/la:Ja kao stariji cojek mogu lako poznat folere i namazane ljude a ova dvojica sto su sad bili na Hayatu,taj Menadzer sta li je i Varesanovic poruka navijacima Sarajeva.Ako vi osvojiti titulu sa ovim facama ja prestajem gledat fudbal.Mislim da ce me stariji navijaci sarajeva razumjet i da i oni vide slicno ko i ja.Sretno i zivi bili pa vidjeli.
Ma ne znam sto se snjim opterecujes kod njih Nisko uleti kod Zuje u kancelariju kad mu se prohtije i izdiktira sastav.On tu nije nista primjetio lose ,a ne vidi neke interese i talove,ali je cova skonto Blekica i njegove zle namjere
Jesi ti zamjena za ovog vidovitog oktopoda il' sta???Alipasino je napisao/la:Ja kao stariji cojek mogu lako poznat folere i namazane ljude a ova dvojica sto su sad bili na Hayatu,taj Menadzer sta li je i Varesanovic poruka navijacima Sarajeva.Ako vi osvojiti titulu sa ovim facama ja prestajem gledat fudbal.Mislim da ce me stariji navijaci sarajeva razumjet i da i oni vide slicno ko i ja.Sretno i zivi bili pa vidjeli.
Gledaj svoja posla,i svoj klub. Struktura tvoga kluba je sve sama "kamilica" i "cvjetici"

-
- Kontakt:
Ma tebi nije dobro ko je rekao da je mali iz Butmira pojacanje,to je doveden mladi igrac koji ce tek biti pojacanje za koju godinu!Alipasino je napisao/la:Nedo mi bog da zavidim ali posto nemas izgleda zivotnog iskustva nemozes nazalost ni skontat ali sta sam ja vidio ne mirise pasa moj na dobro.Ovdje se radi garantujem samo o licnom interesu,a Sarajevo je kao klub super investicija.Samo iznosim misljenje nadam se da nisam nikog uvrjedio.
-
- Kontakt:
Sa srećom u nakanama da osvojite prvenstvo, ali biće veoma teško sa ovim pojačanjima. Danas su izgleda svi pojačanja.
Po meni glavni konkurenti za titulu dogodine Široki i Borac, Borac je prejak, tek onda Željo i sarajevo.
treba sačekati pa vidjeti kako će to sve funkcionisati, pa tek onda reć nešto.
Po meni glavni konkurenti za titulu dogodine Široki i Borac, Borac je prejak, tek onda Željo i sarajevo.
treba sačekati pa vidjeti kako će to sve funkcionisati, pa tek onda reć nešto.
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
Pustite ih vidite da se jedu od muke
Valjda nece staviti novi LED displej do utakmice zeljeznicmara i izraelaca,ako ga stave pokvarice se jer ce biti ogroman rezultat za goste,tako da na pocetku rada nebi podnio dvocifrene brojeve

Valjda nece staviti novi LED displej do utakmice zeljeznicmara i izraelaca,ako ga stave pokvarice se jer ce biti ogroman rezultat za goste,tako da na pocetku rada nebi podnio dvocifrene brojeve

Il mi se cini il se ovaj Varesanovic prevse kurci........ono uradit Turkovicu nema smisla -.-'
Koji cigan
Koji cigan
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Koliko si puta gledao tog malog ??Alipasino je napisao/la:Pasa moj nemam ja nista protiv ni jednog.Ali hajmo bit malo ozbiljiji.Pa zar nije bilo dosta supljaka.Jeko onaj mali 3 sto se predstavi,ako ti on lici na pojacanje neznam vise sta da kazem osim sretno pa ce mo se cuti na pocetku sezone.Necu vise pisat samo sam iznio misljenje i mislim da to mogu uradit kao clan foruma.
Ako ga nisi nikada gledao(što je 99.99% sigurno) onda se sakrij u mišiju rupu, jer procjenjivati ko je kakav igrač, a da ga prethodno nikada nisi gledao je sramota.
Opet ne bi me zacudilo da je to napisalo neko dijete 12- godina, al' pošto ti reče da si stariji navijač to me iznenađuje!
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- theprodigy
- Kontakt:
nezz sto odg na provokacije neke..nek pisu sta hoce..samim odgovorm na njihove provokacije pokazujute da ste isti kao i oni..normalna rasprava ok..al odg na provokacije mislim da to nije nas nivo
Što lažeš, tek od sutra će se moći podnijeti prijaveHairlija je napisao/la:JA SAM SARAJEVO![]()
![]()

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Ja popunio,sutra predatdzenan01 je napisao/la:Što lažeš, tek od sutra će se moći podnijeti prijaveHairlija je napisao/la:JA SAM SARAJEVO![]()
![]()

-
- Kontakt:
Neznam samo kako ove igrace mozete zvati pojacanjima,da ste rekli prinove to uredu,pa ovaj mali sto je doso iz Butmira Suljic znam ga licno,mali zna lopte al nije on brate za Sarajeva,pa bio je i kod nas u Fojnici na probi prije 20 dana i naravno nije proso kod brke,tako mislim i za ostale vase novajlije,samo vam mazu oci...