vidjet cemo hoces li tako pricat kada ti bude 70 godinaAerials je napisao/la:Treba penzionerima iznad 70 zabraniti da glasaju definitivno..
Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
.. Imamović ima duplo više glasova od Bate. . .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rekao Cengic live. Nigdje ne moze potvrditi jos da su dobili osim u Tuzli ..cadillac je napisao/la:Gdje si to vidio?
-
- Kontakt:
Zenicani izvukose Celik iz govana, a mi pogurasmo OFK projekat 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Fucko likuje po FB. Hvala vam sugradjani!
de kopiraj sta pise blokirao metuzlak1987 je napisao/la:Fucko likuje po FB. Hvala vam sugradjani!
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Navijaci drugih ekipa nas ismijavaju ..kada budu gasili Slobodu sjetite se da ste dali glas za gasenje.
Dosta za veceras, mucno je ovo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 okt 2016, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
jbt pa tebe svi blokiralisolinas je napisao/la:de kopiraj sta pise blokirao metuzlak1987 je napisao/la:Fucko likuje po FB. Hvala vam sugradjani!

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Po kojoj logici važe glasovi kad nije ni pola stanovništva izašlo da glasa, to samo kod nas ima 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Zato sto ono sto imam da kazem,kazem i u lice,ne krijem se pod nickovima.pompom je napisao/la:jbt pa tebe svi blokiralisolinas je napisao/la:de kopiraj sta pise blokirao metuzlak1987 je napisao/la:Fucko likuje po FB. Hvala vam sugradjani!![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na tuzlanski Solinas.
Godine prolaze Jasmin ostaje, 20% gradana je odlucilo ko ce vladati gradom u naredne 4 godine, a ako bude vodio kao u zadnjih 6 godina, pored slobode izgubit cemo i grad.
I dosta te je.tuzlak1987 je napisao/la:Navijaci drugih ekipa nas ismijavaju ..kada budu gasili Slobodu sjetite se da ste dali glas za gasenje.
.bezze pricas.
Koga boli sta navijaci drugih ekipa pricaju o nama?
Samo sloboda.i ugasit se nece.bez obzira na dusmane.drugi me ne interesuju.
Sve najbolje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pored Slobode ja cu nazalost za godinu dvije vjerovatno izgubiti i grad kao i hiljade drugih proslih godina zbog bijede.slana_krv je napisao/la:Godine prolaze Jasmin ostaje, 20% gradana je odlucilo ko ce vladati gradom u naredne 4 godine, a ako bude vodio kao u zadnjih 6 godina, pored slobode izgubit cemo i grad.

Mirsad Tinjic Tuzla ostaje CRVENA.
Svaka cast Tuzlaci odbranili smo se od nacionalisticke gamadi.

Svaka cast Tuzlaci odbranili smo se od nacionalisticke gamadi.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Haj. Sretno.vrati nam se ha se snadjestuzlak1987 je napisao/la:Pored Slobode ja cu nazalost za godinu dvije vjerovatno izgubiti i grad kao i hiljade drugih proslih godina zbog bijede.slana_krv je napisao/la:Godine prolaze Jasmin ostaje, 20% gradana je odlucilo ko ce vladati gradom u naredne 4 godine, a ako bude vodio kao u zadnjih 6 godina, pored slobode izgubit cemo i grad.

Izgubićemo Slobodu, a niti ćemo u gradu išta dobiti. Slobode više neće više biti, da nije bilo Azmira ne bi je bilo već evo 3 godine, ne mora se biti plaho inteligentan da se zaključe neke stvari. Unazadili su je u mejsec dana barem dvije godine, šta će tek uraditi kad im se prepusti totalna kontrola nad klubom.
Kada se osnuje OFK trebalo bi 7 godina da iz zadnje kantonalne dođu u PL i to da svake sezone napreduju za jedan rang. Hvala ti Azmire što si pokušao da pomogneš a popljuvaše te.
Doviđenja i prijatno.

Kada se osnuje OFK trebalo bi 7 godina da iz zadnje kantonalne dođu u PL i to da svake sezone napreduju za jedan rang. Hvala ti Azmire što si pokušao da pomogneš a popljuvaše te.
Doviđenja i prijatno.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocetel me otjerati kao i Azmira zbog Secera i Karica?Sariel je napisao/la:Haj. Sretno.vrati nam se ha se snadjestuzlak1987 je napisao/la:Pored Slobode ja cu nazalost za godinu dvije vjerovatno izgubiti i grad kao i hiljade drugih proslih godina zbog bijede.slana_krv je napisao/la:Godine prolaze Jasmin ostaje, 20% gradana je odlucilo ko ce vladati gradom u naredne 4 godine, a ako bude vodio kao u zadnjih 6 godina, pored slobode izgubit cemo i grad.
Nisu oni krivi sto omladina ne izlazi.Aerials je napisao/la:Treba penzionerima iznad 70 zabraniti da glasaju definitivno..

Tuzlak zenicani spasili Celik a mi spas trazili u stranci koja je njih pokopala

Nad tobom sunce najljepše sja
Bato za sada isprskan po faci, 10 milja za Đasmina, 5 za njega...
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 02 okt 2016, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.