Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Mrs Sallah stoko!!! Samo u džunglu! Stokooo 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Da nemaju Salaha. Roma bi tek bila qrac.Lakoste je napisao/la:Kakav kreten Salah **** sve svoje
Ubise ga, jadnika

Edin daleko najbolji, poentira, asistira, ali nema kome!
Salah ograjiso 

-
budimo realni, ljudi. salah da ima bolju zavrsnicu i taj zadnji pas igrao bi za real, barcu, bayern ili nekoga slicnog, a ne za romu.
Salah-motor u guzici propuh u glavi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Joj tekme jbt zivot 

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kakva partija Dzeke
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Koji propuh u odbrani. Pa ovi nemogu nadavati kolko mogu primiti!!
E goni se Handanovicu!!

E goni se Handanovicu!!

Kazem ja onaj brani ko Hatidza neda nikom mi... tako i Handanovic da nema 4 ruke baca mi na vanzemaljca.
Bravo,,, nije mogao bolje odigrati,,,steta sto ova zadnja ne udje,,kad onog jednog baci ko slinu,,, svidja mi se sto ulazi u driblinge opet,,,, samo jos malo koncentracije na zavrsnici,,,,,ali odlicno 1 poluvreijme od njega,,,svaka cast...
Poslije bayerna, dortmunda, uniteda, arsenala, liverpoola, barcelone, reala, milana, juventusa, laziaa dosao je red i na inter. Bravo majstore. Igra na nivou svojih najboljih partija karijere.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne bi da se uklapam u sablon, ali fakat je mogao dobiti jos koju koptu u noge, posebno kad se ovako dobro nosi sa stoperima. Previse se odlucuju na nerezonske suteve...
Prelijepa utakmica za gledati sa strane..
Dzeko mozda i najjaci na terenu..
Steta sto je salah prilicno poglup i nikad nece iskoristiti potencijal koji ima..
Sa ovako ludim i losim odbranama ove ekipe nemaju sta traziti protiv juventusove masine u borbi za titulu..
Dzeko mozda i najjaci na terenu..
Steta sto je salah prilicno poglup i nikad nece iskoristiti potencijal koji ima..
Sa ovako ludim i losim odbranama ove ekipe nemaju sta traziti protiv juventusove masine u borbi za titulu..
-
- Kontakt:
KAKVA PARTIJA , ovo smo cekali i docekali! Kada ovako igra nemoze ga niko zaustaviti !
Sad ste me totalno zbunili, ne pratim utakmicu, koji je rezultat?soccerfan je napisao/la:Koji propuh u odbrani. Pa ovi nemogu nadavati kolko mogu primiti!!![]()
E goni se Handanovicu!!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
1:0 vodi Roma. Al im je odbrana toliko smotana i rasuta da gol moze pasti bilo kadPivopija je napisao/la:Sad ste me totalno zbunili, ne pratim utakmicu, koji je rezultat?soccerfan je napisao/la:Koji propuh u odbrani. Pa ovi nemogu nadavati kolko mogu primiti!!![]()
E goni se Handanovicu!!

Da dodamo i reprezentacije, Spanija, Njemacka, Francuska, Belgija...Fdbal90 je napisao/la:Poslije bayerna, dortmunda, uniteda, arsenala, liverpoola, barcelone, reala, milana, juventusa, laziaa dosao je red i na inter. Bravo majstore. Igra na nivou svojih najboljih partija karijere.
Italija, Engleska i Holandija imaju srece jer nisu igrali protiv Dzeksona.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
I zaboravili ste redovnu mušteriju, man utd
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], invincible1921, lol89, mercurial, Vaya i 50 gostiju.