FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trebamo vratiti Alispahića i onda bismo, sa Saidovom jednom, imali dvije kvalitetne noge! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U naredne dvije utakmice osvojiti 2 do 4 boda i puna šaka brade. 0 ili 1 osvojini bod u naredne dvije utakmice ide teška pljuvačina sa svih strana.
SRETAN BROJ - 1725
Nije Hurtic, neko dr je u pitanju...inicijali S.Maleksandar_veliki je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da je na njegovom povratku insistirao Hurtic.nukleusmember je napisao/la:živo me interesuje ko je u klubu predložio povratak andjušića?baš moraš biti teški analfabeta i to uraditi,hebib haj' i nekako,šta je sa čatakom?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

-
- Kontakt:
e ako je semjon onda mu halalim radi cimija, al' ne bi se začudio da su to hurtina posla[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
Pa kad su mnogi mogli dovesti i vracati po 1001 igraca, moze i on fuliti sa jednim a mozda nije ni fulio. Decko je upao u vrecu govana, a nije Messi da sve sam moze....ima tu milion faktora al eto.nukleusmember je napisao/la:e ako je semjon onda mu halalim radi cimija, al' ne bi se začudio da su to hurtina posla[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
-
- Kontakt:
ma fulio je doaš realno al' eto halal mu je od mene ako je on bio taj[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
- LegendKiller
- Kontakt:
Kako vas nije stid, šta ste navalili na Andusica kao da je dečko kriv za sve probleme u Sarajevu. Dobija po 15ak minuta da igra šta očekujete gol i dvije asistencije. Protiv slobode jeste mogao u par navrata bolje reagovati ali nije šta se može. Ko je to u drugom poluvremenu dominirao, prema naprijed svi loši bili. Akademici su zadnji koje treba pljuvati. Što se tiče njegovog povratka svi ovdje na forumu su bili za jer je dečko odigrao solidnu sezonu u olimpicu.
Dežurni pljuvaci odmorite par dana od Sarajeva evo vam izbori pa pljujete po rezultatima.
Dežurni pljuvaci odmorite par dana od Sarajeva evo vam izbori pa pljujete po rezultatima.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne kontam šta očekujete od Nemanje, 19-godišnjak dobija 20 minuta u utakmicma u kojim po pravilu ganjamo rezultat, pritisak na maximumu, šalta se sa pozicije na poziciju... A i u takvim uslovima je znao korektno odigrati.
1946
-
- Kontakt:
od nemanje nažalost ne očekujem više ništa,dečko nije ni za leotara,žao mi je fkt
VVVBK
VVVBK
U Sarajevu ne može biti neuspijeh, a da neko ne odgovara za to. To je jednostavno tako... Neki već razmišljaju koga na ražanj staviti bio sa jednom ili dvije noge.
SRETAN BROJ - 1725
Odkud znas kakvi cemo biti na proljece, pa znas da nemamo sanse u kupu.Rule_hz je napisao/la:ma mi 2 sezonu uzastopno necemo vidjet evrope to je sigurno.. sto se prije pomirite lakse ce vam biti realno nismo nista uradili da iskoristimo onaj los period po nas sklub sad ce se na rezultate odraziti, u kupu nemamo sanse sa ovakvom igro u 2 tekme, tu naam je elminacija prije ili kasnije meljo, sloboda svinjski i listica mozda cemo izboriti ligu 6 za prvaka a mi sanse nikakve nemamo protiv melje i svinjskog....nazalost grcevita ce se borba vodit za to trece mjesto...
Mi imamo sasvim OK ekipu, gledajuci igracki kvalitet, problem je sto se 80 % igraca ne moze sastati sa loptom, losa forma, ali ne moze npr jedan Dulja duzi period biti toliko los, podici ce i on formu, kao i ostali igraci. Mi smo sigurno u top 3 ove sezone.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja jedva cekam prelazni rok ne bi li se sta uradilo po tom pitanju ali..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovako stvaro stoje,Zrinjski je bez konkurencije i jedina je ekipa koja je kandidat za titulu,nakon njih po kvaliteti dolaze kone (mada mo to ne volimo da cujemo ali tako je) na celu sa Petrovicem cija strucnost se vec sada vidi u njihovoj igri,onda po kvaliteti dolazimo mi zajedno sa jos 4-5 ekipa (radnik,krupa,mladost,siroki,sloboda uslovno) sa kojima smo u 5 deka i sa kojima cemo se grcevito boriti za ligu 6 i izlazak na evro-scenu. Ostale ekipe ce se boriti za opstanak i nemaju snage i kvalitete za bilo sta vise.
Zalosno je to,ali bas ono totalno zalosno,sto smo mi davno trebali biti na poziciji na kojoj je danas Zrinjski i jos da budemo dominantniji. Sve smo preduslove imali,sve!
Nazalost umjesto toga mi smo danas na jos nizim granama nego sto smo bili prije dolaska Tana. I na viralama smo uvijek bili u vrhu i imali po nekoliko vrhunskih igraca i borili se za titule,a danas smo samo prosjecan premijerligas i nista vise.
Zalosno,Bgm zalosno!
Nazalost umjesto toga mi smo danas na jos nizim granama nego sto smo bili prije dolaska Tana. I na viralama smo uvijek bili u vrhu i imali po nekoliko vrhunskih igraca i borili se za titule,a danas smo samo prosjecan premijerligas i nista vise.
Zalosno,Bgm zalosno!
YNWA je napisao/la:Odkud znas kakvi cemo biti na proljece, pa znas da nemamo sanse u kupu.Rule_hz je napisao/la:ma mi 2 sezonu uzastopno necemo vidjet evrope to je sigurno.. sto se prije pomirite lakse ce vam biti realno nismo nista uradili da iskoristimo onaj los period po nas sklub sad ce se na rezultate odraziti, u kupu nemamo sanse sa ovakvom igro u 2 tekme, tu naam je elminacija prije ili kasnije meljo, sloboda svinjski i listica mozda cemo izboriti ligu 6 za prvaka a mi sanse nikakve nemamo protiv melje i svinjskog....nazalost grcevita ce se borba vodit za to trece mjesto...
Mi imamo sasvim OK ekipu, gledajuci igracki kvalitet, problem je sto se 80 % igraca ne moze sastati sa loptom, losa forma, ali ne moze npr jedan Dulja duzi period biti toliko los, podici ce i on formu, kao i ostali igraci. Mi smo sigurno u top 3 ove sezone.
nema brate moj nista od toga to je sve gotovo vjeruj mi, evo jos su i zeleni pobjedili u gradu tu nam je kraj sad..Ma sto se tice kluba ne mogu se oni vise trznuti nit doci sebi realno gledajuci situaciju sa igracima mi ako izgubimo derbi(a izgubit cemo jer je slavko vec nadosao i poceo je primjenivati svoju filozofiju igre na gubrete) mozemo se poselamit i sa titulom i evropom realno izgubili smo 4 boda na kosevu mozda i 7 izgubimo ujedno ides svinjskom tu ti je tapija... jer ihtijarevic ni uprava nisu sposobni dovest pojacanja ni cala kad je zimska pauza u pitanju...
A sto se tice dulje on je propo ko referendum u RS-u... Kako mu je propo transfer tako je i on propo nece se on sa onakbvim limitiranim mozgom vratiti kakav je bio kao ni ostali igraci kad su u pitanju igre u FKS
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kakvu filozofiju, igru na bod u gostima, pa ako se pobijedi dobro doslo. Kad se citaju komentari u zadnje vrijeme, reklo bi se da smo se raspali, nigdje nas nema, ostali su miljama bolji od nasRule_hz je napisao/la:nema brate moj nista od toga to je sve gotovo vjeruj mi, evo jos su i zeleni pobjedili u gradu tu nam je kraj sad..Ma sto se tice kluba ne mogu se oni vise trznuti nit doci sebi realno gledajuci situaciju sa igracima mi ako izgubimo derbi(a izgubit cemo jer je slavko vec nadosao i poceo je primjenivati svoju filozofiju igre na gubrete) mozemo se poselamit i sa titulom i evropom realno izgubili smo 4 boda na kosevu mozda i 7 izgubimo ujedno ides svinjskom tu ti je tapija... jer ihtijarevic ni uprava nisu sposobni dovest pojacanja ni cala kad je zimska pauza u pitanju...
A sto se tice dulje on je propo ko referendum u RS-u... Kako mu je propo transfer tako je i on propo nece se on sa onakbvim limitiranim mozgom vratiti kakav je bio kao ni ostali igraci kad su u pitanju igre u FKS

Nama ne treba mnogo, trebaju nam 2-3 dobra igraca koji ce podici ekipu i vratiti koliko toliko optimizam i dobru atmosferu oko kluba, npr Ordagic i Stojcev(ako je moguce u januaru), bez obzira sta pojedicni pisali o njemu, Milos je doktor za ovu ligu, i zamislite sredu Dino(Marko), Saric, Ordagic, Dulja(Crnkic), Stojcev. Vidjeti sta je sa Hamzom, ako nije spreman dovesti napadaca, nesto ko Krste, da moze igrati i na krilu.
Sarajevo i Liverpool
i ja bi volio da se hoce krste stojcev i puzigaca vratiti e sad koliko su nasi sposobni dovest ordagica i jos par igraca medju ntakvim prioritet je napadac jer cemo se mi nacekat da hamza dodje i pocne igrati...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ordagic i slicni ti sad mogu dzaba doci ali slabo ce ikad ista biti od nasih gore u upravi.Rule_hz je napisao/la:i ja bi volio da se hoce krste stojcev i puzigaca vratiti e sad koliko su nasi sposobni dovest ordagica i jos par igraca medju ntakvim prioritet je napadac jer cemo se mi nacekat da hamza dodje i pocne igrati...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
http://www.k.l.i.x.ba/vijesti/bih/nedza ... /160914102
Jedan od najvećih infrastrukturnih projekata koji će doprinijeti obogaćivanju turističke ponude, a kojem posvećujemo posebnu pažnju, je sportsko-rekreacioni centar sa hotelskim kompleksom Vranjače. Bavit ćemo se i infrastrukturom i unapređivanjem razvoja institucija za kulturu i sport, kao značajnog segmenta u društvenoj sferi življenja.
Želimo da se sve važne utakmice reprezentacije naše zemlje odigravaju na stadionu Koševo.
----Samo naprijed Nečko u obnovi Koševa, slažeš li treba te razapeti kao i onih 5300 što su ti dali glas. Nemoj slagati kao drugi Nečko koji laže one dole već 2 mandata.
Jedan od najvećih infrastrukturnih projekata koji će doprinijeti obogaćivanju turističke ponude, a kojem posvećujemo posebnu pažnju, je sportsko-rekreacioni centar sa hotelskim kompleksom Vranjače. Bavit ćemo se i infrastrukturom i unapređivanjem razvoja institucija za kulturu i sport, kao značajnog segmenta u društvenoj sferi življenja.
Želimo da se sve važne utakmice reprezentacije naše zemlje odigravaju na stadionu Koševo.
----Samo naprijed Nečko u obnovi Koševa, slažeš li treba te razapeti kao i onih 5300 što su ti dali glas. Nemoj slagati kao drugi Nečko koji laže one dole već 2 mandata.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 03 okt 2016, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725