**** te led.inace bastion komunjara.simin hanVolimTz je napisao/la:U Simin Hanu Baćuśka uzeo, alternativa pojela oponente u gradskom vijeću. Bar po onom što sam vidio i čuo.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
**** te led.inace bastion komunjara.simin hanVolimTz je napisao/la:U Simin Hanu Baćuśka uzeo, alternativa pojela oponente u gradskom vijeću. Bar po onom što sam vidio i čuo.
Buraz ako je u Simin Hanu SDA izgubio u trci za vijece, slaba nafaka da ce negdje drugo nesto napraviti.Sariel je napisao/la:**** te led.inace bastion komunjara.simin hanVolimTz je napisao/la:U Simin Hanu Baćuśka uzeo, alternativa pojela oponente u gradskom vijeću. Bar po onom što sam vidio i čuo.![]()
Ajde sacekamo prve rezultate.pa cemo se zajebavat.okVolimTz je napisao/la:Buraz ako je u Simin Hanu SDA izgubio u trci za vijece, slaba nafaka da ce negdje drugo nesto napraviti.Sariel je napisao/la:**** te led.inace bastion komunjara.simin hanVolimTz je napisao/la:U Simin Hanu Baćuśka uzeo, alternativa pojela oponente u gradskom vijeću. Bar po onom što sam vidio i čuo.![]()
Vidio sam i Azemicu legendu danas oko 1, prodo glas garant.
u 9 idu preliminarni o izlaznosti, a 12 idu preliminarni ko je pobijedio.Mortus je napisao/la:Jel u 9idu preliminarni rezultati od strane CIKa
Chinaglia je napisao/la:sada sam pricao s Faraonom, kaze da nije bas optimista
Chinaglia je napisao/la:sada sam pricao s Faraonom, kaze da nije bas optimista
Chinaglia je napisao/la:tuzlak vec sam ti rekao, ti ces dobit batine kada te na ulici vidim
tada ces upoznat tekovine borbe na sake tzv #saketanje
jesi pokvaren, igras na kartu sentimentalnostituzlak1987 je napisao/la:Jasmin ce me nauciti tekovinama koje je stekao u Islamovcu dok je moj djed sepao od Njemackog gelera i kopao uz to po rudniku :roll:
Tuci ce specijala ko na onom nastupu Frenkija (ili Ede) u Slobodi. Neces moci nista.tuzlak1987 je napisao/la: Ako vam neko ukine da pijete na trgu idemo zajedno svi da pijemo na trgu. To je inat i ja sam se zainatio uvijek protiv nekog ko pravi nepravde. To je tekovina NOBa.
Nema veze ako ja ne glasam za SDP ne mora znaciti da ne volim piti tu. Vec su nas i ovi malo rastjerali sa izbacenom bastom. I to je namjerno uradjeno da se malo otjeraju ljudi..VolimTz je napisao/la:Tuci ce specijala ko na onom nastupu Frenkija (ili Ede) u Slobodi. Neces moci nista.tuzlak1987 je napisao/la: Ako vam neko ukine da pijete na trgu idemo zajedno svi da pijemo na trgu. To je inat i ja sam se zainatio uvijek protiv nekog ko pravi nepravde. To je tekovina NOBa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.