Tuzlanski Chat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: Tuzlanski Chat

Post Postao/la Probisvjet » 02 okt 2016, 19:13

Chinaglia je napisao/la:bio bi fazon da Bato dobije, prepise stadion Slobodi, vrati se Azmir, sredi se situacija, Sloboda nikad bolja, a Tuzla kasaba teska.. al ne bi to pojedinima tesko palo, ocigledno, cim im je Sloboda bitnija od svih drugih stvari
Ili vrati se Azmir, izgradi stadion, vrati dugove, a onda promjeni ime FK Sloboda u Sloga Simin Han II. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2016, 19:13

tuzlak1987 je napisao/la:Pa to sad nije kasaba?

Vi vidite samo centar grada. Ako izadjete u Hr ili Slo vidjeti cete da je Tuzla kasaba i za njihove manje gradove. Ubjedljivo smo najneuredniji grad.
pa eto, ako Bato pobjedi, vidjeti cemo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 okt 2016, 19:15

pinoglavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Bato ako dodje na vlast Bake i Fahro ce ga progurati iznad Kuke. Bolje mu je stabilan covjek u Tuzli na vlasti nego u Banovicima..

Nikakva sluga vec ako dobije najveci rival koji ce ga prebaciti.
I Tuzla procvjeta kao i kao i drzava i Sloboda igra ligu prvaka i kuce od cokolade i prozori od marmelade kao i u zadnjih 20 godina svima onima kojima su zeleni na vlasti
Tuzla trenutno ne moze nize, dotakli smo dno..

Samo su nam oci zamazane sa Panonskim i centrom grada. Mozda sa Batom budemo i losiji ili sa Gadzom. To moramo nesto drugi probati nekada, sada mozda ne ali mora doci vrijeme. Jer vidis da je Jasmin do Sickog, sitna riba, mali igrac koji nema veze van grada.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 02 okt 2016, 19:15

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Banovići do 15:00H izlaznost 71,13% Booog te neejeebo :crazy: u krdu izašli da podrže Kukića
Kim Jong-Un je mala maca za ono sta je Kuko njima :mrgreen:
da je Jasmin 10% sposoban kao Kuko, mi bi bili makar ko Sarajevo, i tuzlaci ne bi gubili poslove od drugih, nego bi tuzlaci radili u tuzli a ne snalazili se kako znaju i umiju
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2016, 19:15

zapamtite samo da uvijek moze biti gore, osim kada umres :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 okt 2016, 19:18

tuzlak1987 je napisao/la:Bato ako dodje na vlast Bake i Fahro ce ga progurati iznad Kuke. Bolje mu je stabilan covjek u Tuzli na vlasti nego u Banovicima..

Ti si covjece naivan.
Znas li ti ko je kukic uopce?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 okt 2016, 19:18

tuzlak1987 je napisao/la: Tuzla trenutno ne moze nize, dotakli smo dno..

Samo su nam oci zamazane sa Panonskim i centrom grada. Mozda sa Batom budemo i losiji ili sa Gadzom. To moramo nesto drugi probati nekada, sada mozda ne ali mora doci vrijeme. Jer vidis da je Jasmin do Sickog, sitna riba, mali igrac koji nema veze van grada.
Ti samo znas srat u zivotu. Ja faraonu jbm familiju zbog sporta ali smijesno je osporavati uradjene stvari. Tuzlu mnoge stvari koce u razvoju a i sa tim poteskocama se dosta napredovalo. A u siromasnoj drzavi se uvijek moze naci 1000 mana u nekom gradu pa tako i u Tuzli. Da se poradilo na perifernim naseljima sralo bi se kako centar grada nije uredjen, tako je to.
I nisam glasao ni za faraona ni za nacionaliste.
Nad tobom sunce najljepše sja

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 02 okt 2016, 19:20

tuzlak1987 je napisao/la:Pa to sad nije kasaba?

Vi vidite samo centar grada. Ako izadjete u Hr ili Slo vidjeti cete da je Tuzla kasaba i za njihove manje gradove. Ubjedljivo smo najneuredniji grad.
nije samo tuzla kasaba, citava je bih jedno obicno selo, i smijesno je kad nekog nazivamo seljakom, kad smo i mi sami seljaci... sto bi rekao u mene jaran, korida u cevljanovicima je pravo ogledalo bosne, one kockaste glave i nene sa samijama, to smo mi, bosanci....vec smo dosli do interneta, pa se nesta furamo, prsimo, da smo neko i nesta, a i dalje gledamo sta je komsija obuko, sta je jeo za rucak, da li zaboga pije alkohol, a nece svinjetinu i druga sranja tipicna za balkance.... BOSNA JE SELO
Zadnja izmjena: zamorano1plus8, dana/u 02 okt 2016, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 okt 2016, 19:21

Miki sjecas li se ti tz otprije? :urnebes:
Znas li ti za probleme koji tuzlu prate zadnjih stotinjak godina?
Ma bjezi dzaba se nerviram.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 okt 2016, 19:23

pinoglavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Tuzla trenutno ne moze nize, dotakli smo dno..

Ti samo znas srat u zivotu. Ja faraonu jbm familiju zbog sporta ali smijesno je osporavati uradjene stvari. Tuzlu mnoge stvari koce u razvoju a i sa tim poteskocama se dosta napredovalo. A u siromasnoj drzavi se uvijek moze naci 1000 mana u nekom gradu pa tako i u Tuzli. Da se poradilo na perifernim naseljima sralo bi se kako centar grada nije uredjen, tako je to.
I nisam glasao ni za faraona ni za nacionaliste.
Ne serem ja druze, moze SDP svakako ali da je covjek igrac. A ne ovaj koji ne moze meda van opcine..

Svako je zadovoljan uradjenim stvarima u centru ali to moze daleko bolje ako znas pricati i stvarati veze. Trebas postati Evropski covjek koji poznaje strance i pare ce da kapaju i investicije.
A on je covjek pecinar, ne izlazi iz Tuzle :oops:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 okt 2016, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2016, 19:24

tuzlak dobit ces batine prvi put kada te vidim na ulici

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 okt 2016, 19:26

Sariel je napisao/la:Miki sjecas li se ti tz otprije? :urnebes:
Znas li ti za probleme koji tuzlu prate zadnjih stotinjak godina?
Ma bjezi dzaba se nerviram.
Dzaba ljudima objasnjavati. Kao zidu da pises, a imao sam priliku sa slicnim umovima i pricati. Kao argument se uzimaju drugi gradovi drzava regiona :tokralju:

@tuzlak pa nije on kriv. Uostalom nabijem i njega i stranku mu na **** nego mi je smijesna prica kako smo kasaba, gore ne moze i sl. Neki su si umislili da imamo nekoliko milijardi u budzetu grada.
A investicije, to dozivljavate kao da na stolu imas 3 investitora ti samo biras onog koji ce ti upumpati milioje u grad. A Bog dao potencijala u Tuzli na izvoz, vazda smo turisticki grad bili, trgaju se investitori ko ce prije graditi po Tuzli
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 02 okt 2016, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 02 okt 2016, 19:27

tuzlak1987 je napisao/la: A on je covjek pecinar, ne izlazi iz Tuzle :oops:
:stop: ne laži.
Bio je u Sarajevu kad se palilo :zviz:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 okt 2016, 19:28

I pare ce da kapaju :urnebes:
Pada kisa napolju kaplje mi po prozoru.
:opaopa:
Al kapaju.samo znas ljude i pljusak slozi :urnebes:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 02 okt 2016, 19:32

:lol: :lol: :lol:

Kao covjek iz Banovica,mogu ti reci da si izjavio jako veliku glupost brate.TZ da ima jednog takvog politicara,koji ce u tim politickim igrama naci i sebe,a vala i gradjane koje predstavlja,Sarajlije bi po vize u Tz dolazile a ne obrnuto. ;)

Samo skinut Jasmina.Moj favorit je bio Berba,jer je covjek poduzetnik i ima veze svuda po svijetu.A ako vec biram izmedju Bate i Jasmina,bolje izabrat nekoga jedan mandat,pa vidjet kako stvari idu,a onda otjerat ako ne bude pomaka.Grad stagnira vec 10ak godina,a gradonacelnik niti je sposoban,niti ima veze,a ponajmanje ideja.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 02 okt 2016, 19:33

U Simin Hanu Baćuśka uzeo, alternativa pojela oponente u gradskom vijeću. Bar po onom što sam vidio i čuo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 okt 2016, 19:34

Evo ja cu ti reci da u Evropi nije trenutno normalno da gradonacelnik nekog grada kaze dok sam ja ziv stadion ce biti svih gradjana i odbije investicije.
Svijet je se promijenio neka mu neko kaze. Nema vise svih nas vec se gleda da se brzo gradi. I onda kada si na Evropskom stadionu platis 10 eura i bude ti ljepse nego sto je kada platis 5 KM na stadionu "svih nas".

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 okt 2016, 19:35

Probisvjet je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Bato vodi.
Cuo sam, al' vidjecemo. Gusto.
Otkud vam te informacije?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 02 okt 2016, 19:35

Kažu da je slaba izlaznost SDPovih glasača u mjestima gdje su do sad uvijek osvajali veliki broj glasova :hmmmmm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 okt 2016, 19:36

AshburtonG je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:

Kao covjek iz Banovica,mogu ti reci da si izjavio jako veliku glupost brate.TZ da ima jednog takvog politicara,koji ce u tim politickim igrama naci i sebe,a vala i gradjane koje predstavlja,Sarajlije bi po vize u Tz dolazile a ne obrnuto. ;)

Samo skinut Jasmina.Moj favorit je bio Berba,jer je covjek poduzetnik i ima veze svuda po svijetu.A ako vec biram izmedju Bate i Jasmina,bolje izabrat nekoga jedan mandat,pa vidjet kako stvari idu,a onda otjerat ako ne bude pomaka.Grad stagnira vec 10ak godina,a gradonacelnik niti je sposoban,niti ima veze,a ponajmanje ideja.
Pa cilj je stvoriti jednog takvog covjeka. A Jasmin to ne moze biti, Bato kroz godine moze postati faktor, a oko sebe moze i stvoriti nove ljude. Zaostajemo dosta ali mislim da ce glavesine gledati da Tuzla dobije jakog covjeka konacno..

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.