Nije svejedno ko vlada gradomsolinas je napisao/la:Previse drugovi razglabate o politici.
Nama je isto ko god vladao (govoreci o sportu) mi se moramo izboriti za novi statut i povratak stadiona klubu pa da mi je otac rodjeni gradonacelnik.Pa onda procjena kluba (skupa Sa stadionom)ko ponudi bolju viziju i napredak neka privatizuje ko god bio taj covjek...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Rekao sam konkretno u sportu.I ovi lazu svi cim bi dosli na vlast nebi uradili obecano pogotovo za sport i Slobodu.staragarda je napisao/la:Nije svejedno ko vlada gradomsolinas je napisao/la:Previse drugovi razglabate o politici.
Nama je isto ko god vladao (govoreci o sportu) mi se moramo izboriti za novi statut i povratak stadiona klubu pa da mi je otac rodjeni gradonacelnik.Pa onda procjena kluba (skupa Sa stadionom)ko ponudi bolju viziju i napredak neka privatizuje ko god bio taj covjek...
Politika generalno me ne zanima.Zanima me Sloboda.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja vam mogu reci vazno je ko će bit većina u vijeću. Jer i da faraon prođe za gradonacelnila nemoze vrpcu presjec bez odluke vijećnuka. Drugo nezelim da kaljam nhegovu zaslugu za 2 god al kad ga je nazvao azmir na putu za osijek nije on presao sti je tz bliza sa već sto mu je baba ponudio duplo. Osijek je dogovorio 2000 eura a baba dao 4000+kurija i hrana
Citas li ti majke ti.costacurta08 je napisao/la: Netačno:
Znači može suspenzija ko i ovoj trojici, ali NIKAKO RASKID ILI SKLAPANJE UGOVORA!!!! Privremeni Odbor za hitnost nema mandat da sklapa i raskida ugovore i sa igračima. Ovo što je uradjeno sa Zajkom je suprotno odredbama statuta.Mandat Odbora za hitnost, sukladno Statutu, traje mjesec dana i mi nikome ne možemo dati otkaz, kazniti ga ili smijeniti. U roku desetak dana trebala bi se održati Skupština kluba na kojoj će se raspraviti o ostavkama i eventualno izvršiti izbor novog upravnog odbora.
Ovo sto je mehidic uradio.a uradio je .treniro bi mi s juniorima godinu dana.kakvo sklapanje i rasklapanje ugovora.
Slazem se.solinas je napisao/la:Previse drugovi razglabate o politici.
Statut i stadion klubu.al bez spo zgrada i talova.
A ovako ko god dodje libo njih za sport i fudbal ba.
I jos jednom tuzno i zalosno sve sto se izdesavalo.sto neko rece sramota dovijeka i ova razvlacenja po novinama svako protiv svakog.
Jasno je meni da lova kolo vodi.al malo obraza i dostojanstva.tuzno bijedni i zalosno.
- FrantoBauzek
Od tog do ovog momenta, nisam napisao nijedan post na nasem podforumu. Bila je izuzetno prljava i mucna kampanja, a zrtva u ovoj prici je FK Sloboda.Aerials je napisao/la:Ne znaju oni u SDPu to..NKMramor je napisao/la:Održi riječ...FrantoBauzek je napisao/la: Druze Chinaglia, vidimo se na zapadu![]()
Moja stranka je Sloboda. Protiv Jasmina, kao i protiv SDA sam. Protiv podjela takodjer.
Do izbora me nema drugovi
Ko god pobijedi, mi kao navijaci trebamo da izvrsimo pritisak na buduceg gradonacelnika, da se iznadje rjesenje za daljne financiranje naseg kluba. S Azmirom ili bez njega, FK Sloboda ostaje kao i nasa neosporiva ljubav prema njoj

Idemo dalje

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Sad ko god bio od ove dvojice odmah pocet s prozivkama i **** od a do z.
Dok ne vrati stadion klubu.
Sto rece solinas i novi statut.nije sramota prepisat od drugih ako funkcionise.
Nema predaje.
Dok ne vrati stadion klubu.
Sto rece solinas i novi statut.nije sramota prepisat od drugih ako funkcionise.
Nema predaje.
citav dan vi o izborima raspravljate,boze dragi
kako vam nije jasno,ko god da dobije,od Slobode nema nista..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ti jarane ko da si onaj crnjak alickovic s fejsbuka.harry_90 je napisao/la:citav dan vi o izborima raspravljate,boze dragi![]()
Prezivjela je sloboda i vece crnjake.prezivjece i ovaj.
Bice Slobode,kakva god da je nasa je..samo ovdje vec par dana imaju znalci koji znaju za koga treba glsati,ako pobjedi Jasmin donji smo,ako pobjedi Bato ili neko treci ima spasa.. sve sami teoreticari i insajderi iz kluba,a niko pojma nema,ja da sam admin zatvorio bih ovu stranicu dok ne prodju izbori..Sariel je napisao/la:Ti jarane ko da si onaj crnjak alickovic s fejsbuka.harry_90 je napisao/la:citav dan vi o izborima raspravljate,boze dragi![]()
Prezivjela je sloboda i vece crnjake.prezivjece i ovaj.
Muka mi uci na temu od postova za koga treba ili ne treba glasati..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
E zbog tog kakva god da je, nasa je, sve mi se smucilo.
Isto kao da zivis 100 godina, nista ne uspijes u zivotu i samo kazes, kakav god da je, moj je zivot.
Isto kao da zivis 100 godina, nista ne uspijes u zivotu i samo kazes, kakav god da je, moj je zivot.
Tu se slazem.
Znam da nam politika radi o glavi.al previse politike na sportskoj temi.
Sta sad svake 4 godine ako nam se ne svidi ko pobijedi bojkot?eto primjera navijaca celika i dinama.sta su postigli bojkotom?
Misljnja sam da ne treba nikad otvoreno podrzat nijednu stranu da bi imao bar slobodu djelovanja i vrsenja pritiska na one koji ne rade u interesu kluba.
Sta sad podrzimo jasmina a on izgubi? Ili kontra stanemo uz batu a on izgubi?
Suludo....
Znam da nam politika radi o glavi.al previse politike na sportskoj temi.
Sta sad svake 4 godine ako nam se ne svidi ko pobijedi bojkot?eto primjera navijaca celika i dinama.sta su postigli bojkotom?
Misljnja sam da ne treba nikad otvoreno podrzat nijednu stranu da bi imao bar slobodu djelovanja i vrsenja pritiska na one koji ne rade u interesu kluba.
Sta sad podrzimo jasmina a on izgubi? Ili kontra stanemo uz batu a on izgubi?
Suludo....
Ne bi dao one.radosti kad krpa zabi nizasta..
A sjever koseva u sekundi tajac.samo se neki psovac s istoka cuje.al on svakako sere svih 90 min
Steta ako se uskoro ne ponovi.
Jah...
Slobodo mojaaa niko nas nikad rastaviti necee.ajde pinoglavi

A sjever koseva u sekundi tajac.samo se neki psovac s istoka cuje.al on svakako sere svih 90 min

Steta ako se uskoro ne ponovi.
Jah...
Slobodo mojaaa niko nas nikad rastaviti necee.ajde pinoglavi

Dakle novi stari gradonacelnik je Jasmin Dzasko , stavi odmah katanac na Fk Slobodu mene vise nema na Tusnju osim ako se sta drasticno ne promijeni ali cisto sumnjam...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- RollingPaper
- Kontakt:
Gdje se mogu pogledat rezultati?
- RollingPaper
- Kontakt:
U Tuzli izlaznost 45%, dakle, Jasmin će vladati gradom sa otprilike 20% podrške građana Tuzle.
I oni sto seru protiv Jasmina nisu ni izasli, tako da nemaju pravo bilo sta vise govorit, neka im napravi ispred kuce jos koju fontanu da bog da ih potopio laganoRollingPaper je napisao/la:U Tuzli izlaznost 45%, dakle, Jasmin će vladati gradom sa otprilike 20% podrške građana Tuzle.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Potopit će nas bare po ulicama gdje živimo jer je ulica krš 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Gdjee.je potop?Aerials je napisao/la:Potopit će nas bare po ulicama gdje živimo jer je ulica krš

-
- Kontakt:
Hajmoo crveniii

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.