Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Toxicity
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Toxicity » 02 okt 2016, 18:26

Neutral je napisao/la:Gledao maloprije g3, nabačen 6.0, nema neke velike razlike, ali eto.
Kako nema razlike? Fluidniji je mnogo otkako mi se prebacio na 6.0,
na 5.0 dok je bio nisam uopće imao osjećaj da koristim neki dobar mobitel
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 okt 2016, 18:29

Nije kod mene više, tipkao par minuta i to je to. Jako moguće, my bad.

trifecta32
Kontakt:

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la trifecta32 » 02 okt 2016, 19:16

DV7 je napisao/la:
trifecta32 je napisao/la:Pozdrav svima, jučer sam kupio LG G3 i bio je na androidu 5.0. Kad uđem u update center i provjerim ima li update na 6.0 izbaci mi poruku: Koristite najnoviju verziju softvera za trenutnu verziju OS. Da li gledam na krivom mjestu ili je ovo neki problem? Ako neko zna, pomagajte :)
Nisi jos dobio 6.0 zbog toga ti se pojavi ta poruka

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Riješio sam sa PC Suite, svejedno hvala :)

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 02 okt 2016, 22:29

eh raja @QUARESMA 18<<< @mandraX vas dvojca se bas u ovo razumijete a i ostali ko hoce pomoc bujrum :mrgreen:

sta uzet u telecomu, nekako sam najzagrijaniji za Huawei p9 lite, gledam i ovaj g8 koji je duplo skuplji ali po specifikacijama ne vidim razloga za to :hmmmmm:
isto tako recimo na toj listi mog budjeta su jos M5 i A5 kao i ovaj lenovo k4 note, ali ne znam da li ici na lenovo iako se po specifikacijama cini veoma dobar?
mislim A5 ima gigu manje rama od navedenih ali da li se to uopste primjeti?
gledo sam i htc 828 ali mi je nakako slabiji od navedenih :mrgreen:

pomagajte :mrgreen:
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 03 okt 2016, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 okt 2016, 23:02

Naruci J5 2016, nekako mi se cini kao najbolji za svoju cijenu, 828 je precijenjen, a i ostali u ponudi su dosta dobri, ali malo poskupi :D
Radio sam na lanjskom J5 i fkt je bio fluidan, ovaj moze biti samo bolji...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 02 okt 2016, 23:06

anonimni je napisao/la:Naruci J5 2016, nekako mi se cini kao najbolji za svoju cijenu, 828 je precijenjen, a i ostali u ponudi su dosta dobri, ali malo poskupi :D
Radio sam na lanjskom J5 i fkt je bio fluidan, ovaj moze biti samo bolji...
fulio sam na a5 sam mislio pomjeso ta dva :mrgreen: j5 jeste stvarno jeftiniji od ovih gore navedenih, ma vise od duplo jeftiniji od a5, ali nekako nisam ni razmisljo o njem jer mi se cinio klasa ispod navedenih :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 okt 2016, 07:24

Dobar je i A5 da se razumijemo, ali Samsung na brend i izradu telefona izvlaci pare i zato je i skuplji :mrgreen:
Uopste nisam vjerovao da telefoni u toj cjenovnoj klasi ovako dobro rade, ali me prvo razuvjerio taj J5, a onda i A3 2016 kojeg imam u kuci, a i Telecom ga je imao u ponudi, sta god od svega toga uzmes radice ti odlicno, na tebi je izbor :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 03 okt 2016, 07:54

Ja imam A5, preporucujem. Baterija hladno dan i po, ako ne jases dva. Ako jasis mobitel dan izdrzi glatko. Brzo punjenje, za sat 60%.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

terrorist
Kontakt:

Post Postao/la terrorist » 04 okt 2016, 19:37

gdje uzeti mobitel na rate u Sarajevu ? treba mi nesto na 2 godine, trenutno mi je atstore najpristupacniji za 5s 33 KM mjesecno

univerzalno je kritican sa ratama..

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 04 okt 2016, 19:51

bhtelecom tu mozes na dvije godine ;)

inace odlucio sam se za p9 lite i to radi toga jer je izbor bio izmedju njega i htc 828, ostalih koje sam gledo i gore nabrojo nema trenutno :bow:

edit: ovaj p9 lite u telecomu ipak sa 2gb rama samo kuknjava kuknjava

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 okt 2016, 13:14

Narode, koristim Samsung J5 već par mjeseci. Fenomenalan stvarno :)
U posljednje vrijeme mi se samo odjednom uključi zvuk punjenja telefona kao i znak gore da se puni, a telefon ni blizu punjača. Dešava se recimo kada uđem u kameru ili nešto slično. :?
Ako zna neko u čemu je fazon, bio bih zahvalan :D

Da napomenem samo da se to dešava uključi-isključi nekih 5-6x za redom i prestane samo od sebe kako i počne.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 okt 2016, 19:15

gaston je napisao/la:Narode, koristim Samsung J5 već par mjeseci. Fenomenalan stvarno :)
U posljednje vrijeme mi se samo odjednom uključi zvuk punjenja telefona kao i znak gore da se puni, a telefon ni blizu punjača. Dešava se recimo kada uđem u kameru ili nešto slično. :?
Ako zna neko u čemu je fazon, bio bih zahvalan :D

Da napomenem samo da se to dešava uključi-isključi nekih 5-6x za redom i prestane samo od sebe kako i počne.
Da ti nije mobitel slučajno do vode negdje dolazio? Ne mora znači bit' da je upao ono skroz u vodu, nego nešto sitno, mokre ruke i slično tome...
Quinlan je napisao/la:eh raja @QUARESMA 18<<< @mandraX vas dvojca se bas u ovo razumijete a i ostali ko hoce pomoc bujrum :mrgreen:

sta uzet u telecomu, nekako sam najzagrijaniji za Huawei p9 lite, gledam i ovaj g8 koji je duplo skuplji ali po specifikacijama ne vidim razloga za to :hmmmmm:
isto tako recimo na toj listi mog budjeta su jos M5 i A5 kao i ovaj lenovo k4 note, ali ne znam da li ici na lenovo iako se po specifikacijama cini veoma dobar?

Od svega nabrojanog ja bi P9 lite...ovaj A5 sto spominjes, ako je 2016 onda bi njega najradije. Na tom aparatu sam radio, testirao sam ga od A do Ž i telefon je stvarno fenomenalan. :)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 05 okt 2016, 19:30

Inace pozz prijatelju sa juga BiH.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 05 okt 2016, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 05 okt 2016, 20:08

Aplikacija koja omogucava youtube u pozadini, android?
Metrotube je bio prava stvar, ali ga nema na androidu.
Mia San Mia

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 okt 2016, 20:29

mandraX je napisao/la: Da ti nije mobitel slučajno do vode negdje dolazio? Ne mora znači bit' da je upao ono skroz u vodu, nego nešto sitno, mokre ruke i slično tome...
Ma moguće je sve buraz al' ne razumijem što mi se onda to dešava samo kad upalim kameru :roll:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

terrorist
Kontakt:

Post Postao/la terrorist » 05 okt 2016, 23:04

Quinlan je napisao/la:bhtelecom tu mozes na dvije godine ;)

inace odlucio sam se za p9 lite i to radi toga jer je izbor bio izmedju njega i htc 828, ostalih koje sam gledo i gore nabrojo nema trenutno :bow:

edit: ovaj p9 lite u telecomu ipak sa 2gb rama samo kuknjava kuknjava
ne isplati mi se uzimati telefon u telekomu jer mi na ratu ide i minimalna pretplata 15 KM.. mislio sam nesto vise ovako radnje ali slaba ponuda.
ipak cu 5s u atstoru uzeti cini mi se :D

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 05 okt 2016, 23:15

Quinlan je napisao/la:eh raja @QUARESMA 18<<< @mandraX vas dvojca se bas u ovo razumijete a i ostali ko hoce pomoc bujrum :mrgreen:

Od svega nabrojanog ja bi P9 lite...ovaj A5 sto spominjes, ako je 2016 onda bi njega najradije. Na tom aparatu sam radio, testirao sam ga od A do Ž i telefon je stvarno fenomenalan. :)[/quote]
vjeruj A5 je bio i moj izbor prvi, ali haj sto ga nema nego ima lista cekanja za iducu turu koja dolazi :rol: mislim i velike vecine ostalih nema, tako da sam danas uzeo p9 lite pa vidjet cemo tesko da cu se pokajat jer nisam ni sekunde zahtjevan korisnik ovaj idol kec mi izdrzo haman tri godine i opet mi je bio sasvim ok :mrgreen:
ako nista et malo promjene, svidja mi se senzor otiska, kamera dobra, njihov ovaj sistem tj. prilagodba sistema za sad zanimljiva i naravno meni napredak u brzini ocigledan :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 okt 2016, 13:01

uzmi za taj p9 lite ono dodatno staklo, ne vidim na gsmareni da piše da ima display neku zaštitu.

a dobro da htc nisi uzeo, njihovi low-mid end telefoni su kar´na i preskupi su za omjer ulozeno-dobiveno.

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Quinlan » 06 okt 2016, 13:47

QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzmi za taj p9 lite ono dodatno staklo, ne vidim na gsmareni da piše da ima display neku zaštitu.

a dobro da htc nisi uzeo, njihovi low-mid end telefoni su kar´na i preskupi su za omjer ulozeno-dobiveno.
Mislis zastita ona obicna folija ili?
Ma na kraju djabe se peglo istrazivo sta uzet trebo sam.odma.ih pitat sta imaju trenutno pa onda se skontat brze bi :mrgreen:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 06 okt 2016, 16:21

Misli na ono sto je rekao, zastitno staklo :mrgreen:
Mia San Mia

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Google [Bot] i 6 gostiju.