FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne vjerujem iz razloga sto mu se morala dati velika suma na ruke plus ima platu oko 8.500 eura. Jos da placamo obestecenje....nasi malezijci to sigurno ne bi dozvolili
-
- Kontakt:
Alivodic je trebao doci znam 100%. Nije zapelo oko plate nego oko one cifre koja se daje ispod stola na ruke. Tu se nisu slozili Malezijci a ni sam Alivodic nije htio popustiti , zato je i propalo. A da placamo Saidovo obestecenje ????????
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovo za saida je napisano prije 2 mjeseca , niko iz kluba nije demantovao.streetstyle je napisao/la:Alivodic je trebao doci znam 100%. Nije zapelo oko plate nego oko one cifre koja se daje ispod stola na ruke. Tu se nisu slozili Malezijci a ni sam Alivodic nije htio popustiti , zato je i propalo. A da placamo Saidovo obestecenje ????????
Dinamo radi transfere preko 20 mil€, al eto iz nekog razloga im je u interesu da "slazu" da su dobili i 50milja za Saida.
Cuj ne vjerujem, hahahaha, jooj zemljo otvori se.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Za Saida je placeno Dinamu 50k eura i to je 100% tacno,cak su i mnogi portali prenijeli ovu informaciju.streetstyle je napisao/la:zagorski je napisao/la:Ja ne razumijem da neko moze opravdavati Saidovo dovodenje time da su se i do sada pravile slicne 'greske'. Evidentno je da od njega nema nista,a novac koji se njemu daje u vidu plate (cca 10-15k) i koji je dat za obestecenje Dinamu (50k eura) je mogao biti usmjeren u igraca od kojega bi imali koristi ove sezone.
Otkud ti ideja da je placeno obestecenje za Saida...????
- sarajevo46
- Kontakt:
Greška.
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 02 okt 2016, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
jeste li vidjeli vi onaj natpis zelenih juce na istocnoj strani onih reklama gdje su stajali sesar dulja i husic??
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
živo me interesuje ko je u klubu predložio povratak andjušića?baš moraš biti teški analfabeta i to uraditi,hebib haj' i nekako,šta je sa čatakom?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Na polusezoni će biti evidentno da ćemo morati baš pojačati ekipu da bi se mogli boriti za Evropu.
Nadam se samo da ljudi u klubu neće bit pretjerano glupi jer pametni nisu pa kao i obično otjerati 10+ a dovesti novih 10+ igrača.
Koliko god imali lošu ekipu, ne treba praviti velike promjene već postepeno, svaki prelazni rok, popunjavati i ispravljati prethodne greške!
Zahvaliti se igračima koji su najmanje dali i najmanje pokazali u prvom dijelu prvenstva.
Dovesti par igrača na mjestima gdje je najpotrebnije i gdje smo najtanji.
Nadam se samo da ljudi u klubu neće bit pretjerano glupi jer pametni nisu pa kao i obično otjerati 10+ a dovesti novih 10+ igrača.
Koliko god imali lošu ekipu, ne treba praviti velike promjene već postepeno, svaki prelazni rok, popunjavati i ispravljati prethodne greške!
Zahvaliti se igračima koji su najmanje dali i najmanje pokazali u prvom dijelu prvenstva.
ma mi 2 sezonu uzastopno necemo vidjet evrope to je sigurno.. sto se prije pomirite lakse ce vam biti realno nismo nista uradili da iskoristimo onaj los period po nas sklub sad ce se na rezultate odraziti, u kupu nemamo sanse sa ovakvom igro u 2 tekme, tu naam je elminacija prije ili kasnije meljo, sloboda svinjski i listica mozda cemo izboriti ligu 6 za prvaka a mi sanse nikakve nemamo protiv melje i svinjskog....nazalost grcevita ce se borba vodit za to trece mjesto...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Za tako nesto potrebni su ljudi sa iskustvom i znanjem i u klubu na rukovodecim pozicijama i medu strukom. Zatim potrebna je jasna vizija i plan oko razvoja i ambicija kluba generalno.SiouxLukavac je napisao/la:Na polusezoni će biti evidentno da ćemo morati baš pojačati ekipu da bi se mogli boriti za Evropu.
Zapitaj se da li mi imamo ista od svega toga?
Navedene fudbalere zamjenio Nedžad Ajnadžić. Obećao je postepenu rekonstrukciju Koševa ako pobjedi za načelnikaRule_hz je napisao/la:jeste li vidjeli vi onaj natpis zelenih juce na istocnoj strani onih reklama gdje su stajali sesar dulja i husic??

SRETAN BROJ - 1725
hahaha jes vala ko faraon u tz:D sve postepeno kad gurne ono zemljiste stadion i oko stadiona arapima
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Odradio je Zoi 84 sada smo mi na redu, ali neki bi opet rekli bolje i Ajnadžić na plakatu nego Sesar bez glave 
Jedna za raju pošto su danas izbori.

Jedna za raju pošto su danas izbori.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 02 okt 2016, 17:29, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725
Samo nam jos Ajnadzic fali! Sve sto je dotakao u vnago je pretvorio i syebao. Talentovan za destrukciju..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nedžade hoćemo Bordo arenu. Može i na onoj lokaciji pored Zetre što se je ranije spominjala, svejedno.
SRETAN BROJ - 1725
Pardon već su napravli Bordo arenu na lokaciji pored Zetre. Taman zadovoljava kriterije za grupnu fazu.
https://www.google.ba/search?q=novi+ter ... PclM0TM%3A
https://www.google.ba/search?q=novi+ter ... rLfBGnM%3A
https://www.google.ba/search?q=novi+ter ... PclM0TM%3A
https://www.google.ba/search?q=novi+ter ... rLfBGnM%3A
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Dinamo radi transfere preko 20 mil€, al eto iz nekog razloga im je u interesu da "slazu" da su dobili i 50milja za Saida.
Previse si prizeman da bi ti nesto skonto. Ne hvali se Dinamo sa 50 milja eura ...samo tebi treba vremena da skontas. Matematika je to za bete

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** Zeljeznicar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:**** Zeljeznicar

i ja.. i ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.