FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
iazdi te na izbore i animiraj te ukucane takoder, da pokusamo spasiti Slobodu, a sto se tice grada svakako ne moze gore od ovog .
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Kontra ustasa, kontra cetnika, kontra sdp, kontra sda
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Kontra ustasa, kontra cetnika, kontra sdp, kontra sda

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
+3, dobar start.Mortus je napisao/la:sa mojim ukucanima broji 5 komada, ako nista makar ovaj put nasi glasovi nisu isli faraonu i na taj nacin smo sto kaze staragarda dali svoj doprinos spasavanj Slobode za mirnu savjest pa sta nam bg da

3 glasa su dosad isla Faraonu iz moje kuce al od danas idu u drugom smjeru
Ima nade momci za promjene 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Alen Gadzo 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
SNIFF IT, HATERS !!!

. .bravo majstore . . .staragarda je napisao/la:Danas izlazim na izbore.... I ja ću svojim glasom probati spasiti Slobodu... To mi je jos jedino preostalo i miran sam jer sam uradio sve sto je u mojoj moći... Ako onaj UHLJUP opet ostane na čelu grada zajedno sa komitetom ja sam završio sa Tusnjem i sa ovim ovdje forumom... Neće se tu imati više šta napisati.... Izađite i vi Slobodasi na izbore, nek nam je Bog na pomoći... Pozz crveno-crnoj armiji
- Probisvjet
- Kontakt:
Obavio gradjansku duznost, ja i moja familija. Tacno pet clanova punoljetnih. Prosle izbore dali glas SDP-u, a jutros je uslijedila kazna. Svih pet kontra Jasmina Imamovica Faraona iz Islamovca koji se deklarise kao TuzOk. Faraone, lazljivce, mrzitelju TUZLANSKOG ponosa i sporta, grobaru kosarkaskog kluba Sloboda i grobaru FK Slobode u najavi. Nadam se da ce te gradjani Tuzle pomesti sa politicke scene i da ces pognute glave hodati ulicama Tuzle. Zelim ti sretan put u Islamovce i Brcko pa tamo zavrsavaj stadion koji se gradi vjecnost! Valjda i mi nekada dodjemo tobe i pometemo svakoga buduceg prevaranta ma iz koje stranke ili partije bio.
SLOBODA TUZLI, TUZLA SLOBODI!
SLOBODA TUZLI, TUZLA SLOBODI!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dakle jedini izlaz iz situacije je da Faraon bude pometen. Znaci mi vise reprogram ne mozemo potpisat. Bagra je bacila nase pare niz vodu. Vratiti stadion u vlasnistvo Slobode, dic kredit, iskesirat dugove i krenut s nule. Drugog izlaza nemamo
Niko, niko, samo Sloboda
Yebo ga dan sada smo mogli imati ratu 18 000 mjesecno....I ne imati dug prema drzavi....nevjerovatno sta nam ljudi rade....katarakta je napisao/la:Dakle jedini izlaz iz situacije je da Faraon bude pometen. Znaci mi vise reprogram ne mozemo potpisat. Bagra je bacila nase pare niz vodu. Vratiti stadion u vlasnistvo Slobode, dic kredit, iskesirat dugove i krenut s nule. Drugog izlaza nemamo
Znas kako ja to vidim...
Nedamo stadion u privatne ruke (tako oni spinuju i lazu,cuj privatne)to je lose ovako je u nasim rukama i mi imamo korist i krcmimo gradske pare...
Gadi mi se sve ocami....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Na Slobodi je samo da umre. Sve ostalo je njihova brigaSkver je napisao/la:Pogrebno drustvo....
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Skver je napisao/la:Pogrebno drustvo....

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Raspolozive opcije na izborima:
za opciju koja vec skoro dvije decenije unistava Slobodu i polako privodi kraju svoj rad ili za opciju koja je vec imala svoju priliku da je unisti
Preostaje
za opciju koja vec skoro dvije decenije unistava Slobodu i polako privodi kraju svoj rad ili za opciju koja je vec imala svoju priliku da je unisti
Preostaje
samo Sloboda
Zajko, bilo nam je zadovoljstvo!

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nama treba pauza od godinu-dvije da se stvari malo slegnu jer ko god dosao ili se vratio u Slobodu, stvari su izmakle kontroli
vise niko nikom ne vjeruje, nema nikakve pozitivne atmosfere, svi samo sebe i svoj interes ganjaju
vise niko nikom ne vjeruje, nema nikakve pozitivne atmosfere, svi samo sebe i svoj interes ganjaju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Dok je Azmir bio tu, nije se moglo ulaziti u svlacionicu, drzati govori i pridike, nego kupis kartu i bodris svoj klub, ako ti se ne svidja igra, skupa karta, ne mozes da sefujes onda vozdra sa Tusnja i sefuj kod kuce i gledaj Manchester na TV-u.xeksor je napisao/la:Ljudi ja nikako neosporavam suljinu ljubav prema sportu a naročito prema Slobodi, al ne mogu shvatit da smo tako pali da navijač( član odobora za hitnost ulazi u poluvremenu kod igrača i mitinguje) , pa protiv olimpika onda ulazi indir i nedzad. Malo starija generacija dobro zna kako su tretirani vođe navijača klubova prije rata, pogotovo ako pratis vise klubova iz jednog sportskog kolektiva . Mnogi su i zivili od toga. Njemu svaka čast al nije njegovo da ulazi u svlačionicu ima neko ko prima platu za to( ako prima)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Previse drugovi razglabate o politici.
Nama je isto ko god vladao (govoreci o sportu) mi se moramo izboriti za novi statut i povratak stadiona klubu pa da mi je otac rodjeni gradonacelnik.Pa onda procjena kluba (skupa Sa stadionom)ko ponudi bolju viziju i napredak neka privatizuje ko god bio taj covjek...
Nama je isto ko god vladao (govoreci o sportu) mi se moramo izboriti za novi statut i povratak stadiona klubu pa da mi je otac rodjeni gradonacelnik.Pa onda procjena kluba (skupa Sa stadionom)ko ponudi bolju viziju i napredak neka privatizuje ko god bio taj covjek...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.