Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
Uzima ovo Jasmin opet, ima i on svoju bazu glasača - penzionere, kojima je dosta što imaju panonsko i što vide da je centar grada uređeniji i ljepši nego što je bio, a i pored toga, oni žive u tom nekom dobu komunizma na što ovaj igra. Mladi svakako slabo izlaze na izbore, nezainteresovani su ali bi nešto da mijenjaju i tu je njegova pobjeda.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
ja sam ti na Milanovoj temi pa me ne viđašstaragarda je napisao/la:Okle ti izroni... SlobodasMaestro21 je napisao/la:Nije loš čovjek ali kako glasati za nekoga ko predstavlja stranku koja je uništila sve u BIH. Glasanjem za Bahru daješ glas Bakiru i ostalim velikim banditima.
Vara se svako ko misli da će biti bolje Slobodi ako Jasmin izgubi. Svi oni obećavaju pred izbore a poslije ne poznaju nikoga. Sad je sve šuplja i obećavaju da će sve biti sređeno a poslije izbora mu ne možeš prići.
Kamo sreće da se svi slože pa da se glasa za Gadžu, meni je gotivan lik, ali džaba kad će opet biti podjela na crvene i zelene.

Forza Milan!
Znam dosta ljudi koji će dati glas Gadži sutra (pa i ja sam). DF je angažovao dosta posmatrača, tako da im neće niko moći poništiti glasove.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa idi onda na Milanovu temu pa drkaj na JasminaMaestro21 je napisao/la:ja sam ti na Milanovoj temi pa me ne viđašstaragarda je napisao/la:Okle ti izroni... SlobodasMaestro21 je napisao/la:Nije loš čovjek ali kako glasati za nekoga ko predstavlja stranku koja je uništila sve u BIH. Glasanjem za Bahru daješ glas Bakiru i ostalim velikim banditima.
Vara se svako ko misli da će biti bolje Slobodi ako Jasmin izgubi. Svi oni obećavaju pred izbore a poslije ne poznaju nikoga. Sad je sve šuplja i obećavaju da će sve biti sređeno a poslije izbora mu ne možeš prići.
Kamo sreće da se svi slože pa da se glasa za Gadžu, meni je gotivan lik, ali džaba kad će opet biti podjela na crvene i zelene.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kao što staragarda napisa biće bare-bare između Jaska i Bate što se tiče izbora za gradonačelmika a u GV ne vidim neku stranku da će imati većinu i uz neku slabašnu koaliciju . Džaba DFu posmatrači jer ostali imaju glasačku mašineriju iza sebe i više posmatrača iza njih, nažalost DFu treba još dosta iskustva u ovome. Alen bi mogao uzet oko 12-13% glasova po svim analizama.
Ma da svi koji kazu glasao bih za Gadzu sl nema sanse ipak zaokrue njega čovjek bi sigurno bio tu negdje.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Što se tiče svega ukupno i grada i Slobode trenutno jedino sve opcije zadovoljava Gadzo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ja glasam sutra za Gadzu a vi kako hocete. Frajer je jedini iskren i zao mi je sto takvi nikad nece moc na vlast..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Vecina mladih ce glasati za njega.DoeTz je napisao/la:Ja glasam sutra za Gadzu a vi kako hocete. Frajer je jedini iskren i zao mi je sto takvi nikad nece moc na vlast..

Bar po onome što ja pričam sa ljudima.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
glasam i ja za Gadzu, al koga u gradsko vijece treba, ne pratim politicke prilike
Broj 30 iz sda. Stvarno me lik svojim proglasom odusevio. A sjecam ga se iz ratnog doba kada je imao dugu kosu.Chinaglia je napisao/la:glasam i ja za Gadzu, al koga u gradsko vijece treba, ne pratim politicke prilike
Glasao bih za njega ali stvarno ne dam glas zeleno plavim pa kad bi zlatni bili
& $ ?
U Tuzli ima toliko kandidata za gradsko vijeće, da kad bi se ravnovmjerno podijelili glasovi, svaki kandidat bi dobio jedva po 200 glasova.
Mozda ali broj 30 iz SDA svako vijece treba. Sisao sa slike i rekao nesto konkretno.coelho41 je napisao/la:U Tuzli ima toliko kandidata za gradsko vijeće, da kad bi se ravnovmjerno podijelili glasovi, svaki kandidat bi dobio jedva po 200 glasova.
& $ ?
Pa ko je taj, da nije Klej možda? Znam da je on isto kod njih u stranci za gradsko vijeće. Ljudina.klma1 je napisao/la: Mozda ali broj 30 iz SDA svako vijece treba. Sisao sa slike i rekao nesto konkretno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma Klej je ljudina ali on i ovako i onako ulazi u vijece.A ovo je Emir Džambegović. Odabrao je malo drugaciji pristup.wobly92 je napisao/la:Pa ko je taj, da nije Klej možda? Znam da je on isto kod njih u stranci za gradsko vijeće. Ljudina.klma1 je napisao/la: Mozda ali broj 30 iz SDA svako vijece treba. Sisao sa slike i rekao nesto konkretno.
& $ ?
Ma bježi nemoj zayebavat čuj Emir Džambegović, pa taj lik vjerounauku predaje po srednjim školama, ne bi ja dao da se miješa vjera i država, država je sekularna, a likovi koji su jako vjerski nastrojeni nisu sposobni to dvoje razdvojit...A ako ćemo se reklamirati onda 14 SDP također treba na listu, jer je rekao neke konkretne stvari i jer je moj jako dobar prijatelj.klma1 je napisao/la:Mozda ali broj 30 iz SDA svako vijece treba. Sisao sa slike i rekao nesto konkretno.coelho41 je napisao/la:U Tuzli ima toliko kandidata za gradsko vijeće, da kad bi se ravnovmjerno podijelili glasovi, svaki kandidat bi dobio jedva po 200 glasova.
Posto sam rekao moj glas ide crvenim ukljuciti cu i Mirzu. A lik jeste vjeroucitelj. Ali je jedan od rijetkih koji je predstavio smislene ideje za koje ce se boriti u vijecu. Za razliku od vecine koja se slika nasmjesena.coelho41 je napisao/la: Ma bježi nemoj zayebavat čuj Emir Džambegović, pa taj lik vjerounauku predaje po srednjim školama, ne bi ja dao da se miješa vjera i država, država je sekularna, a likovi koji su jako vjerski nastrojeni nisu sposobni to dvoje razdvojit...A ako ćemo se reklamirati onda 14 SDP također treba na listu, jer je rekao neke konkretne stvari i jer je moj jako dobar prijatelj.
& $ ?
A Džambegović. Nije loš čovjek al sumnjam da može uspjet u ovome.
Što se SDP tiče Mahmuzić Elvir je dobar lik.
Što se SDP tiče Mahmuzić Elvir je dobar lik.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Ima u SDA ona jedna picoka, Jasmina. Odo glasat, ne bi li udaro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.