FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 01 okt 2016, 22:38

Kako je moguce da niko od novinara ne objavljuje ovo krsenje zakona i statuta.
Oni ne mogu niti dovesti igraca niti mu dati raskid ugovora......
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 okt 2016, 22:43

http://www.kl,ix.ba/sport/nogomet/husic-u-slobodu-sam-ulozio-vise-od-tri-miliona-km-zeba-odlazi-jer-ga-uprava-ne-moze-placati/161001099?utm_medium=Status&utm_****=Facebook&utm_content=161001099&utm_campaign=Klix.ba+Facebook+status
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 01 okt 2016, 22:49

Nogomet
Husić: U Slobodu sam uložio više od tri miliona KM, Zeba odlazi jer ga Uprava ne može plaćati
Piše: O. T./Klix.ba
prije 59 min
42
38
Husić: U Slobodu sam uložio više od tri miliona KM, Zeba odlazi jer ga Uprava ne može plaćati
42
Nakon što je javno saopćio da napušta klub, sada već bivši igrač Slobode Zajko Zeba kazao je da najveći razlog njegovog odlaska spada na Azmira Husića, dojučerašnjeg predsjednika kluba, koji "nije bio korektan". Kontaktirali smo Husića da odgovori na takve navode, ali i da opiše situaciju u Slobodi.
Azmir Husić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Husić je najprije istakao da mu je žao što je Zajko Zeba napustio klub te dao svoje mišljenje o takvom postupku.

"Kada me Zajko pitao šta će biti sa njegovim ugovorom, rekao sam da imaju predsjednika Skupštine (Kemal Kurević op.a.) i da ne mogu ništa tražiti od mene, jer nisam više tu. Međutim, nova Uprava nije u mogućnosti ispoštovati njegov ugovor i onda je on tražio sporazumni raskid. Ne vidim zašto daje takve izjave. Jedan broj igrača me također pitao mogu li biti garancija njihovih ugovora, pa sam i njima rekao da nisam više u klubu te da prava moraju tražiti preko novih ljudi", kazao je Husić.

"Za Zebu sam izdvojio 130.000 KM, on je to zaslužio"

Iz ovih riječi lako je zaključiti da je veliki dio ugovora finansirao Husić koji kaže da je u Zebu uložio 130 hiljada maraka i da on nije jedini igrač kojeg je plaćao.

"Ne da sam plaćao 99 posto, nego 110 posto kluba. Baš mi je žao zbog ovoga sa Zajkom, ali on mora znati da sam za njega izdvojio 130 hiljada maraka koje je dobio. Volio bih da smo ostali skupa i bez obzira koliko bi mu još novaca išlo, on je to zaslužio. Ja znam da Zajko voli pare i žao mi je što mu nova Uprava ne može ispoštovati ugovor. To je jedini razlog raskida. Volio bih da se nađe neki igrač koji kaže da sam naređivao da se radi nešto protiv kluba. Ako ima jedan, neka kaže javno", rekao je Husić.

Kako sada stvari stoje, od Husićevog povratka u Slobodu u skorijoj budućnosti neće biti ništa. Od gradskih vlasti je tražio da ispoštuju poreske dugove i neispunjavanje tog zahtjeva ključni je razlog njegovog odlaska.

"U skorije vrijeme mog povratka sigurno nema. Šta može biti u budućnosti, to ne znam. Ljudi s kojim smo trebali nešto napraviti sa Slobodom nisu me mogli pratiti, a ja nisam tražio puno. Tražio sam da imamo infrastrukturu i ono što su obećali, a to je da riješe probleme poreske Uprave, jer su oni to su oni napravili sa bivšim Upravama kluba pošto su posmatrali da te uprave prave dugovanja i da to ne rješavaju. Najveći problem je reprogram koji se trebao rješavati još 2014. godine. Dobio sam obećanje od Grada. Međutim, to nije ispoštovano iako su mi obećali. Nakon toga smo prihvatili najteži program u 2016. godini gdje prvi pomoćnik gradonačelnika Kemo Kurević potpisuje taj reprogram i plaćamo jednu ratu mi iz Slobode iako su oni to trebali platiti da bismo igrali evropske utakmice. Nakon toga oni nisu ništa platili. Sloboda sada ne može dobiti nikakav reprogram i ukoliko bi izborila Evropu ne bi je mogla igrati. Jedino ako iskešira dva miliona maraka, onda bi dobila potpis za reprogram", rekao je naš sagovornik.

"Dovoljno sam platio, neko mora snositi dio odgovornosti, jer je to gradski klub"

Na pitanje zašto on nije spreman platiti taj novac i zašto to traži od vlasti, Husić odgovara da je on "dovoljno platio".

"Ne mogu ja rješavati probleme koji su navedeni. Prvo, Sloboda nije moj privatni klub. Da je moj privatni klub, možda bih se i prihvatio toga. Ja sam dovoljno platio, ali neko mora da snosi dio odgovornosti, jer to je gradski klub", kazao je Husić.

Husić smatra da nikome nije stalo do toga da Sloboda propadne, ali po njegovom mišljenju problem je što su neki htjeli izvući korist iz klupskog uspjeha.

"Finansirao sam Slobodu i rješavao dobar broj problema od 2000. godine, ali se priča okrenula u kontra smjeru. Svima je odgovoralo da Sloboda uspije, ali njima možda nije odgovaralo da bude pod imenom Azmira Husića ili nekoga ko odbija da radi po njihovom. Mnogi vole da Sloboda bude u vrhu, ali ako i oni imaju koristi. Njima nije korist samo rezultat, svako sebe negdje traži", smatra Husić, te dodaje: "Ja se nadam da će oni naći sistem i ja ću biti presretan. Ako nije moglo pod mojim imenom, nek bude pod bilo kojim drugim imenom, ali samo da riješe probleme Slobode. Ako oni žele, to mogu riješiti. Bit će mi drago ako to urade. Davno sam rekao da ću se povući ako sam ja problem."

"Bavili smo se samo fudbalom, ljudi ne znaju cijeniti prošlost"

Sloboda je prošle godine uz Radnik iz Bijeljine bila hit bosanskohercegovačkog fudbala. Sada je klub koji strahuje od strmoglavog pada. U roku od nepuna dva mjeseca ostala je bez predsjednika Azmira Huisća, trenera Husrefa Musemića i ponajboljeg igrača Zajka Zebe.

"Znate kako ide ona priča. Pitali čovjeka šta želi da mu se ispuni, a da pri tom komšija dobije dva puta više. On kaže da mu crkne krava kako bi komšiji crknule dvije. Tako je i kod nas. Situacija je takva da dok se nekom ne smrkne, drugom ne svane. Imali smo problem i sve se desilo u jednom trenutku. Možda je trebalo biti drugačije. Možda sam trebao otići po završetku prvenstva prošle sezone. Međutim, imao sam neka obećanja da će se nešto desiti u narednih mjesec, dva, pa smo to sve vukli da se ne obrukamo, da ne bude da smo otišli u Evropu i ne igramo. Husref je otišao, jer je bio nezadovoljan pošto ljudi ne znaju cijeniti neku prošlost. U vrijeme Husrefa Sloboda je možda igrala najbolji fudbal poslije rata iako nismo bili prvaci i iako nismo uzeli Kup BiH. Nismo se bavili nečasnim radnjama. Nismo uputili nijednu pritužbu prema Savezu zbog suđenja. Time se nismo bavili. Igrali smo fudbala, pustili smo da Savez i sudije rade svoj posao, nismo se ni na jednu kaznu žalili...", priča Husić.

Kada je stigao u Slobodu 2013. godine, klub je igrao Prvu ligu Federacije, a prošle sezone se borio za dupli krunu Premijer lige i ovog ljeta igrao je 2. pretkolo Evropske lige. Husić ne žali za onim što je uložio u klub.

"Ma nimalo mi nije žao. Ja sam napravio nešto od Slobode. Uložio sam 2 miliona i 970 hiljada maraka što ima na papirima, a tu je i nekoliko stvari koje nismo uveli. Moja ulaganja su viša od tri miliona maraka i presretan sam što sam to uložio u klub koji sam barem napravio koliko-toliko stabilnim, riješili smo hiljadu i jedan problem, tužbe, tri godine smo bili pozitivna priča bh. fudbala...", kazao je za kraj razgovora Azmir Husić.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 okt 2016, 23:00

Ocito da je Zebu od svih najvise potresao odlazak Azmira.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 okt 2016, 23:11

solinas je napisao/la:Kako je moguce da niko od novinara ne objavljuje ovo krsenje zakona i statuta.
Oni ne mogu niti dovesti igraca niti mu dati raskid ugovora......
Ovaj odbor za hitnost je totalno neligitiman.....
🔴⚫️

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 01 okt 2016, 23:14

Zajko Zeba / Kapiten Slobode završio na infuziji: Stanje u klubu utječe na raspoloženje

21. 09. 2016. u 15:41:00 Fena

Kapiten Slobode Zajko Zeba zbog bolesti nije otputovao s ekipom na kup utakmicu u Janju.

Rekao je da je sinoć osjetio slabost praćenu glavoboljom, te je primio infuziju.

"Ne znam šta je uzrok, ali je u svemu prisutna i nervoza zbog posljednjih događaja u klubu. Dosta je igrača pod ugovorom, svi očekuju šta će se desiti i hoće li obaveze prema nama biti ispoštovane",
kaže Zeba.

S igračima su razgovarali članovi Odbora za hitnost, ali samo jednom.

"Najgora je neizvjesnost. Plaće smo primali redovno, ali su upitni ugovori koje smo sklopili po dolasku u Slobodu. Moj ističe idućeg ljeta i ako se odredbe budu poštovale, ostat ću do kraja", dodao je.

Navodi da, suprotno nekim informacijama u medijima, nije zatražio raskid ugovora, niti je opstruirao treninge.

"Mi smo profesionalci i naš je interes da treniramo i igramo. Stanje u klubu utječe na raspoloženje, pogotovo mlađih igrača. Bitno je da odigramo što bolje do zime, pa ćemo poslije vidjeti šta će se dešavati",naglasio je Zeba.

Kaže da igrači međusobno razgovaraju i jedni druge bodre da ne posustanu.

"Uzdrmani jesmo, ali najgore je što ni nas niko ništa ne pita. Valja nam se dignuti i okočati prvi dio sezone najbolje što se može. I radi nas i radi navijača, da se ne vratimo na staro. Urađeno je dosta posla i bilo bi šteta da klub ponovo potone", kazao je.

Odlazak trenera Husrefa Musemića s Tušnja Zeba ne želi previše komentarisati.

"Njegovo je pravo da odlučuje o ostanku ili odlasku. Nisam siguran da su povici „balavaca“ s tribina jedini razlog za njegovu ostavku. Ali, nije bitan Musemić, nije ni predsjednik Husić, nisu važni ni ovi novokomponovani koji pokušavaju uzdrmati klub. Sloboda će postojati bez svih nas i bez njih i zato je važno da se sadašnja situacija što bezbolnije prevaziđe i da nastavimo gdje smo stali", zaključio je Zeba.
Zajkina izjava od prije tačno 10 dana!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 okt 2016, 23:19

Thranduil je napisao/la:
Zajko Zeba / Kapiten Slobode završio na infuziji: Stanje u klubu utječe na raspoloženje

21. 09. 2016. u 15:41:00 Fena

Kapiten Slobode Zajko Zeba zbog bolesti nije otputovao s ekipom na kup utakmicu u Janju.

Rekao je da je sinoć osjetio slabost praćenu glavoboljom, te je primio infuziju.

"Ne znam šta je uzrok, ali je u svemu prisutna i nervoza zbog posljednjih događaja u klubu. Dosta je igrača pod ugovorom, svi očekuju šta će se desiti i hoće li obaveze prema nama biti ispoštovane",
kaže Zeba.

S igračima su razgovarali članovi Odbora za hitnost, ali samo jednom.

"Najgora je neizvjesnost. Plaće smo primali redovno, ali su upitni ugovori koje smo sklopili po dolasku u Slobodu. Moj ističe idućeg ljeta i ako se odredbe budu poštovale, ostat ću do kraja", dodao je.

Navodi da, suprotno nekim informacijama u medijima, nije zatražio raskid ugovora, niti je opstruirao treninge.

"Mi smo profesionalci i naš je interes da treniramo i igramo. Stanje u klubu utječe na raspoloženje, pogotovo mlađih igrača. Bitno je da odigramo što bolje do zime, pa ćemo poslije vidjeti šta će se dešavati",naglasio je Zeba.

Kaže da igrači međusobno razgovaraju i jedni druge bodre da ne posustanu.

"Uzdrmani jesmo, ali najgore je što ni nas niko ništa ne pita. Valja nam se dignuti i okočati prvi dio sezone najbolje što se može. I radi nas i radi navijača, da se ne vratimo na staro. Urađeno je dosta posla i bilo bi šteta da klub ponovo potone", kazao je.

Odlazak trenera Husrefa Musemića s Tušnja Zeba ne želi previše komentarisati.

"Njegovo je pravo da odlučuje o ostanku ili odlasku. Nisam siguran da su povici „balavaca“ s tribina jedini razlog za njegovu ostavku. Ali, nije bitan Musemić, nije ni predsjednik Husić, nisu važni ni ovi novokomponovani koji pokušavaju uzdrmati klub. Sloboda će postojati bez svih nas i bez njih i zato je važno da se sadašnja situacija što bezbolnije prevaziđe i da nastavimo gdje smo stali", zaključio je Zeba.
Zajkina izjava od prije tačno 10 dana!
Kako se ljudi sami sebi poseru u usta...E moj Zajko :D

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 01 okt 2016, 23:20

Zajko hvala na svemu :salut:
Ono skandiranje protiv Radnika teško će se nekome ponoviti :bow:

Sad se traže razlozi da se i on popljuje, dobio je para koliko je i zaslužio sam što smo mi **** pa ćemo sve dobro zaboraviti, još večeras.
Pojedinci treba da se stide i nebitno ko će sutra voditi ovaj Grad, ako ništa da se sklone sa ovog foruma, otvoreno pozivanje za jednu osobu pod plaštom Slobode, svako ko ima drugačije mišljenje je Jasminov isprdak, a oni su ti kojima je samo interes Sloboda, kako da ne, fuj :puke:

Kako se ježim na Jasminove poltrončiće koji se sjete Slobode kad je Sloboda IN pa dođu kolektivno na slikanje isto tako i vi koji se ovdje predstavljate kao osobe koje ste prešle sve sa Slobodom, dopustili ste sebi da ste postali glasnogovornici stranke, nek vas je stid i sram i ne znam samo zašto umotavate stvari, recite jasno i glasno, nema potrebe između redova, ovo se naravno odnosi na naivne i nevine @staragarda i @probisvjet.

Jasmin je zaslužio da se kazni, ali evo vas dvojica koji pozivate Batu kao spasitelja Slobode, dajte jedan članak, video u kojem je isti spomenuo Slobodu ili ne daj Bože obećao da će riješiti status Slobode, na koji način, imamo li bilo šta pa da ga makar prozivamo ako ne ispuni.

Koliko god bio nezadovoljan ovaj Grad ne smije doći u ruke Kuke i Kukića, jer uvijek može gore...

Još jednom ZAJKO HVALA TI :tokralju:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 okt 2016, 23:30

Pupi04 je napisao/la:Zajko hvala na svemu :salut:
Ono skandiranje protiv Radnika teško će se nekome ponoviti :bow:

Sad se traže razlozi da se i on popljuje, dobio je para koliko je i zaslužio sam što smo mi **** pa ćemo sve dobro zaboraviti, još večeras.
Pojedinci treba da se stide i nebitno ko će sutra voditi ovaj Grad, ako ništa da se sklone sa ovog foruma, otvoreno pozivanje za jednu osobu pod plaštom Slobode, svako ko ima drugačije mišljenje je Jasminov isprdak, a oni su ti kojima je samo interes Sloboda, kako da ne, fuj :puke:

Kako se ježim na Jasminove poltrončiće koji se sjete Slobode kad je Sloboda IN pa dođu kolektivno na slikanje isto tako i vi koji se ovdje predstavljate kao osobe koje ste prešle sve sa Slobodom, dopustili ste sebi da ste postali glasnogovornici stranke, nek vas je stid i sram i ne znam samo zašto umotavate stvari, recite jasno i glasno, nema potrebe između redova, ovo se naravno odnosi na naivne i nevine @staragarda i @probisvjet.

Jasmin je zaslužio da se kazni, ali evo vas dvojica koji pozivate Batu kao spasitelja Slobode, dajte jedan članak, video u kojem je isti spomenuo Slobodu ili ne daj Bože obećao da će riješiti status Slobode, na koji način, imamo li bilo šta pa da ga makar prozivamo ako ne ispuni.

Koliko god bio nezadovoljan ovaj Grad ne smije doći u ruke Kuke i Kukića, jer uvijek može gore...

Još jednom ZAJKO HVALA TI :tokralju:
Probisvjet i staragarda su ti u odboru za hitnost, kako nisi skonto do sada...... :urnebes:
🔴⚫️

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 okt 2016, 23:32

Ko je rek'o da je Bato spasitelj? :crazy:
Od dva zla manje, ovaj se barem neće mješat i uništavat sport, jer bi ga sigurno i bolilo briga, pustio bi Azmiru npr. (ili nekom sličnom, samo ne vjerujem da postoji još neka budala-milioner na svijetu koji voli Slobodu svim srcem i spreman je uložit u nju) sve ovlasti i olakšao sebi posao i ubrao simpatije kod slobodaša. Neće biti opstruiranja Slobode sa svih strana. Samim odlaskom faraona i njegov jaranika Šećer će biti otjeran, akobogda, a kamo li da bude ovih privrednika i "navijača" u vrhu kluba...Mislim da je više nego dovoljno, i slijep to vidi.

Čak su i SDP-ovci priznali da što se tiče Slobode Jasmin nije nikakvo rješenje.

Opet što se tiče Zebe, hvala mu za sve ono na terenu, i treba dati vremena da se ispita i slegne sve što se dešava ovih dana, ali mutno je ovo i previše, sa svake strane.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 01 okt 2016, 23:44

U kultu se pojavljuju prve pukotine :)
Malo ozbiljne price, ima li iko predstavu ko ce ostati od igraca u timu??
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 okt 2016, 23:46

wobly92 je napisao/la:Ko je rek'o da je Bato spasitelj? :crazy:
Od dva zla manje, ovaj se barem neće mješat i uništavat sport, jer bi ga sigurno i bolilo briga, pustio bi Azmiru npr. (ili nekom sličnom, samo ne vjerujem da postoji još neka budala-milioner na svijetu koji voli Slobodu svim srcem i spreman je uložit u nju) sve ovlasti i olakšao sebi posao i ubrao simpatije kod slobodaša. Neće biti opstruiranja Slobode sa svih strana. Samim odlaskom faraona i njegov jaranika Šećer će biti otjeran, akobogda, a kamo li da bude ovih privrednika i "navijača" u vrhu kluba...Mislim da je više nego dovoljno, i slijep to vidi.

Čak su i SDP-ovci priznali da što se tiče Slobode Jasmin nije nikakvo rješenje.

Opet što se tiče Zebe, hvala mu za sve ono na terenu, i treba dati vremena da se ispita i slegne sve što se dešava ovih dana, ali mutno je ovo i previše, sa svake strane.
Sve je jasno se tice "kapitena"
Zeba za ****: Jesam li trebao džaba igrati? - See more at: http://www.****/clanak/256730/zeba-z ... c4HSD.dpuf
Najbolji igrač tuzlanske Slobode Zajko Zeba danas je sporazumno raskinuo ugovor sa timom sa Tušnja. Kako je rekao za ****, sva dešavanja koja su se desila u posljednjih par mjeseci su kulminirala prije 15-20 dana kada je i odlučio da napusti Slobodu.

- To sam odlučio prije 15-ak dana kada je i otišao predsjednik Azmir Husić, kada smo ostali bez trenera. Tada sam rekao novoj upravi koja je bila izuzetno korektna da sam u klubu do utakmice sa Sarajevom. Oni su to prihvatili i sporazumno smo raskinuli ugovor bez ikakvih dugovanja. Najveći razlog je i što pojedinci sabotiraju treninge, a i ekipa nije više kao ona od prošle godine. Žao mi je zbog svega - kazao je Zeba.

Za razliku od prošle sezone kada je Sloboda igrala sjajno, a najbolji igrač tima sa Tušnja je bio upravo Zeba, ove godine tim nije bio na prepoznatljivom nivou. Zeba je kazao kako je i dosta igrača napustilo klub, ali i da jednostavno atmosfera nije bila kao prošle sezone.

- Najviše mi je žao igrača i normalnih ljudi koji vole Slobodu i navijaju za nju. Sada mislim da će se opet morati krenuti od nule. Šteta zbog toga. Žao mi je saigrača koji su bili pošteni i želim im svu sreću. Ukoliko nova uprava nastavi da radi kako je krenula, mislim da će biti sve dobro - kazao je Zeba.

Zeba je naglasio kako će do zime sigurno odmoriti, jer nema pravo da pređe u bilo koji drugi tim u Premijer ligi.

- Sasvim sigurno ću odmoriti. Ne mogu nigdje prije zime, pa ćemo vidjeti šta će biti poslije toga i šta je najbolje. Vrijeme će pokazati - kazao je Zeba.

U pojedinim medijima se pojavila i vijest kako je Azmir Husić, predsjednik Slobode u ostavci izjavio da Zajko Zeba voli pare i da je to jedan od razloga raskida ugovora sa timom sa Tušnja. Zeba je kratko odgovorio da nema neki poseban komentar na tu izjavu.

- Svako ima pravo da kaže šta misli. Jesam li možda trebao džaba igrati? Ne razumijem ništa... Sve što sam rekao, rekao sam. Želim svakome najbolje - kazao je za kraj Zeba.
- See more at: http://www.****/clanak/256730/zeba-z ... c4HSD.dpuf
🔴⚫️

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 01 okt 2016, 23:47

@wobly92
Mi samo možemo pretpostavljati šta bi on i kako bi on, ali imamo struju iz koje je on isplivao i koja je više puta zakucavala eksere u Slobodu, konkretno kadrovi iz te struje su i pokrali Slobodu a ovdje se prozivaju kao manje zlo :shock: nije baš da tu struju boli briga, nije on nikakvo manje zlo, ne govorim ovdje o Bati jer vjerujem da je ok lik ali on je samo pijun koji će morati klimati glavom.

Ako hoćemo konkurentan klub, klub koji se bori za više ciljeve od preživljavanja spas je neki vid privatizacije, jer ako neko smatra da je normalno izdvajati milion iz budžeta i na taj način finasnirati klub za mene to neće nikad biti normalno, isto kao što mi nije ni ovaj novi most normalan, samo ovdje ako kažeš da si protiv tolikog izdvajanja odmah si jasminovac, potrčko i gledaj čuda prozivaju likovi koji ovdje 15 dana vode predizbornu kampanju naravno pod krinkom Slobode.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 okt 2016, 23:57

@Pupi04 nije Azmir tražio od njih da plaćaju milion, tj pola miliona godišnje. Sami su krivi što se 2014.-te nisu prihvatili reprograma i davali 20k mjesečno za to, ostalo je sve bila Azmirova briga.
On od njih nije tražio ništa više, samo da riješe to što je bilo prije njega. Kupiš ti stan krš, uložiš u njeg i renoviraš ga, a sutra te deložiraju jer im se može tako. To je sva pamet.
Niko nije za toliko izdvajanje za fudbal kad imaš drugih prečih stvari kamaru.
Skini mi teret s leđa u vidu pomoći, nije to morala biti ni finansijska da sami sebi nisu zagorčali i otezali do polovine 2016.-te godine.

Vidimo sad baš ko zakucava eksere u Slobodu ispred očiju nam. Ko nam je ono košarku uništio? Ujest će nas iz iste rupe i drugi put. Al ne, bitno je da se sjećamo da su nekad neki htjeli ranije ugasit Slobodu, a sad što se opet to isto dešava to nema veze.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 okt 2016, 00:14

Pupi04 je napisao/la:@wobly92
Mi samo možemo pretpostavljati šta bi on i kako bi on, ali imamo struju iz koje je on isplivao i koja je više puta zakucavala eksere u Slobodu, konkretno kadrovi iz te struje su i pokrali Slobodu a ovdje se prozivaju kao manje zlo :shock: nije baš da tu struju boli briga, nije on nikakvo manje zlo, ne govorim ovdje o Bati jer vjerujem da je ok lik ali on je samo pijun koji će morati klimati glavom.

Ako hoćemo konkurentan klub, klub koji se bori za više ciljeve od preživljavanja spas je neki vid privatizacije, jer ako neko smatra da je normalno izdvajati milion iz budžeta i na taj način finasnirati klub za mene to neće nikad biti normalno, isto kao što mi nije ni ovaj novi most normalan, samo ovdje ako kažeš da si protiv tolikog izdvajanja odmah si jasminovac, potrčko i gledaj čuda prozivaju likovi koji ovdje 15 dana vode predizbornu kampanju naravno pod krinkom Slobode.
U redu je sve,jasmine imamovicu... Nema potrebe za kilometarskim postovima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 okt 2016, 00:16

SRSlavinovici je napisao/la:U kultu se pojavljuju prve pukotine :)
Vidi sa miki maus odborom... Oni sigurno i pojacanja planiraju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 okt 2016, 00:18

staragarda je napisao/la:
pa sta bi ovo sa Zebom. Laze? Kako se ove izjave redaju vec vidim drugu kantonalnu i derbi u Zelinji
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2016, 00:19

ne znam za vas, al ja sam pod utiskom centarsuta Todorovica i to lijevom nogom, koji je rezultirao golom bogaoca, odlican centarsut! godinama na Tusnju nisam vidio beka da zna nabacit loptu, uglavnom su zavrsavale van terena :lol:

jesam ga ispljuvao za tekmu protiv Celika, al danas je odigrao dobro i moram ga pohvalit.. protiv Radnika je bio los na krilu, al kada je spusten na beka, zaigrao je bolje, a nisam znao da je rodjen u Bijeljini, mislio sam da je tuzlak rodjeni
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 02 okt 2016, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 okt 2016, 00:20

klma1 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
pa sta bi ovo sa Zebom. Laze?
Mulja....nema para vise,i ode covjek..nije korektno ni od njega,jer u 10 dana daje dvije suprotne izjave,prvo ne duguje se nista,pa danas da se duguje,drugo,odbor nema legitimitet da daje ispisnicu nikome.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 okt 2016, 00:23

solinas je napisao/la: Mulja....nema para vise,i ode covjek..nije korektno ni od njega,jer u 10 dana daje dvije suprotne izjave,prvo ne duguje se nista,pa danas da se duguje,drugo,odbor nema legitimitet da daje ispisnicu nikome.
ma kakav crni odbor, monty python...nema tu odbora nego samo je pitanje ko ima pecat da ovjeri crtu?
& $ ?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirza24 i 9 gostiju.