Yebote kad god odgledam ovaj video suze same krenu...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mehidića su suZpenZovali zbog iste stvari, i on im je tražio sporazumni prekid ali mu nisu dali, malo mi sve ovo nema smisla.Sariel je napisao/la:Ovo je najnovija teza ucijenili ga za papire..![]()
Sta li je iduce.
Ono sto je.mehidic uradio zasluzio je da trenira godinu sa juniorima.on je igrac slobode.i dok god ima ugovor ima da ga postuje.costacurta08 je napisao/la:Mehidića su suZpenZovali zbog iste stvari, i on im je tražio sporazumni prekid ali mu nisu dali, malo mi sve ovo nema smisla.Sariel je napisao/la:Ovo je najnovija teza ucijenili ga za papire..![]()
Sta li je iduce.
Kako je "odbor" mogao sebi takav luksuz da dopusti da u situaciji u kojoj ne može da računa na pola igrača iz A tima oni puštaju nekog samo zato što je "emotivno potrošen"?! WTF?!
Netačno:Sariel je napisao/la:Ono sto je.mehidic uradio zasluzio je da trenira godinu sa juniorima.on je igrac slobode.i dok god ima ugovor ima da ga postuje.costacurta08 je napisao/la:Mehidića su suZpenZovali zbog iste stvari, i on im je tražio sporazumni prekid ali mu nisu dali, malo mi sve ovo nema smisla.Sariel je napisao/la:Ovo je najnovija teza ucijenili ga za papire..![]()
Sta li je iduce.
Kako je "odbor" mogao sebi takav luksuz da dopusti da u situaciji u kojoj ne može da računa na pola igrača iz A tima oni puštaju nekog samo zato što je "emotivno potrošen"?! WTF?!
Znači može suspenzija ko i ovoj trojici, ali NIKAKO RASKID ILI SKLAPANJE UGOVORA!!!! Privremeni Odbor za hitnost nema mandat da sklapa i raskida ugovore i sa igračima. Ovo što je uradjeno sa Zajkom je suprotno odredbama statuta.Mandat Odbora za hitnost, sukladno Statutu, traje mjesec dana i mi nikome ne možemo dati otkaz, kazniti ga ili smijeniti. U roku desetak dana trebala bi se održati Skupština kluba na kojoj će se raspraviti o ostavkama i eventualno izvršiti izbor novog upravnog odbora.
Rece Aco da ce objaviti dokaze je dobio....pa nistaProbisvjet je napisao/la:Protiv odbora treba podici tuzbu jer rade nezakonito!
Potrošio se kapiten emotivno... Simptomaticno da se bas sad kad je prestalo kapat potrošio.... Kako mu je miki maus odbor mogao dati Sporazumni raskidTaRgEt_ je napisao/la:Kapitenu sto ne rece da si dobio 130 hiljada maraka od Azmira. Sa srecom svakako
Gurat ce oni nekako,poneka.pobkeda i slharry_90 je napisao/la:Kako god bilo,mi smo u rasulu,jedino ako ne dodje neko slican finansijskom stanju kao Azmir.. smrdi meni ova Zebina izjava nenormalno
staragarda je napisao/la:Potrošio se kapiten emotivno... Simptomaticno da se bas sad kad je prestalo kapat potrošio.... Kako mu je miki maus odbor mogao dati Sporazumni raskidTaRgEt_ je napisao/la:Kapitenu sto ne rece da si dobio 130 hiljada maraka od Azmira. Sa srecom svakako
Ako Mitke i Fule dodju, a posto im jaran Denis vec radistaragarda je napisao/la:Ja sviju mi jos samo čekam da Midhat Arnautovic -Mitke postane neko mudo u klubu pa da klub zagrnu zemljom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.