NK Široki Brijeg

jozo121
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la jozo121 » 01 okt 2016, 16:50

Pandža, Crnov, Krstanović imaju najveća primanja, daleko su najgori, uz njih definitivni pokazati vrata i Plazoniću. Garantiram da ova trojica imaju bolje ugovore od Tomića, Laštre, Peke, Kvesića, Zlome, ...., ali mi imamo Šilića, Bevandu, i ostatak "poznavatelja" nogometnih koji misle drugačije. Ovo danas je bilo mučno za gledati. Da je Mijo ovdje, letjeli bi pepeljare, mobiteli, .... Nama mačka, miševi kolo vode.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 01 okt 2016, 17:03

Tri gola od mrtvog Olimpica haha koja komedija Isuse dragi :) :)
NK Široki Brijeg

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 01 okt 2016, 17:28

facebook dominira :rol:

- "Imam hendikep na Siroki,nemoj slucajno da ne dobijete" :clap:

- "Jozo, spoji krevete" :clap: :thumbup:

- "BRUKO KRKAČIĆ" :tokralju:

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 01 okt 2016, 17:32

jozo121 je napisao/la:Pandža, Crnov, Krstanović imaju najveća primanja, daleko su najgori, uz njih definitivni pokazati vrata i Plazoniću. Garantiram da ova trojica imaju bolje ugovore od Tomića, Laštre, Peke, Kvesića, Zlome, ...., ali mi imamo Šilića, Bevandu, i ostatak "poznavatelja" nogometnih koji misle drugačije. Ovo danas je bilo mučno za gledati. Da je Mijo ovdje, letjeli bi pepeljare, mobiteli, .... Nama mačka, miševi kolo vode.
Pandža je najplaćeniji igrač širokog,kad je potpisao prije par godina,pričalo je se da ima 70 000 eura godišnju plaću :wtf: je li to istina neznam,ali ako je pod hitno ga se riješavati....

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 okt 2016, 18:01

Naprcim vam se sestara,zena,cura svega zenskog u rodu svima osim Wagiju,Barabanu,Lončaru i Menalu.Pusite kurcinu,kako se odnosite prema plavom dresu niste zasluzili nista nego samo DEGENEK.Treba sad kamenovat autobus kad se budete vracali samo da iz njeg izadju ova 4 sto sam nabrojo.Stoko jedna igrate samo radi para niste zasluzili da imate podrsku.Znam da ovo igraci citaju i nek citaju **** jedna.Mrs svi u 3pm đubradi na celu s crnovom i pandzom.
Igraj Široki ti si najbolji!

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 01 okt 2016, 18:05

evo sažetak sramote

Baees96
Kontakt:

Post Postao/la Baees96 » 01 okt 2016, 18:41

96BadBoy je napisao/la:Naprcim vam se sestara,zena,cura svega zenskog u rodu svima osim Wagiju,Barabanu,Lončaru i Menalu.Pusite kurcinu,kako se odnosite prema plavom dresu niste zasluzili nista nego samo DEGENEK.Treba sad kamenovat autobus kad se budete vracali samo da iz njeg izadju ova 4 sto sam nabrojo.Stoko jedna igrate samo radi para niste zasluzili da imate podrsku.Znam da ovo igraci citaju i nek citaju **** jedna.Mrs svi u 3pm đubradi na celu s crnovom i pandzom.
Poštovani gospodine,

Zašto bi ijedan igrač bio kriv? Kako ti NETKO moze biti kriv ako ne moze odigrati onako kako se od njega očekuje? Svaki igrač koji dobije dovoljno šanse a ne pokaze da ne moze igrati na toj razini treba ići na klupu ili tribinu. Kako ćeš ti igrati ozbiljno ako iz prve postave 5-6 igraca ne zaslužuje biti tu.

Treba biti realan i imat muda pa optužiti naše velebajno rukovodstvo na celu s Zlatanom generalom, koji je i ove igrače sto su trenutačno tu sve osobno dovodio i pregovarao. Također bi tu dodao nesposobnog bevandu, a silic na kojeg vi lajete je najmanje kriv. Nedaju čovjeku da radi, a zaposlili ga.

Znaci u nas je sve naopako i nema se koga optuživati osim one koji i trebaju snositi i preuzeti odgovornost.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 01 okt 2016, 18:43

Ma ovaj klub je skroz pao, ove sezone nećemo ući ni u Ligu za prvaka, na proljeće odigrat rekreativno ligu za ostanak jer ćemo biti sigurni, tu gurnuti par juniora neka igraju
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 okt 2016, 18:47

Baees96 je napisao/la:
96BadBoy je napisao/la:Naprcim vam se sestara,zena,cura svega zenskog u rodu svima osim Wagiju,Barabanu,Lončaru i Menalu.Pusite kurcinu,kako se odnosite prema plavom dresu niste zasluzili nista nego samo DEGENEK.Treba sad kamenovat autobus kad se budete vracali samo da iz njeg izadju ova 4 sto sam nabrojo.Stoko jedna igrate samo radi para niste zasluzili da imate podrsku.Znam da ovo igraci citaju i nek citaju **** jedna.Mrs svi u 3pm đubradi na celu s crnovom i pandzom.
Poštovani gospodine,

Zašto bi ijedan igrač bio kriv? Kako ti NETKO moze biti kriv ako ne moze odigrati onako kako se od njega očekuje? Svaki igrač koji dobije dovoljno šanse a ne pokaze da ne moze igrati na toj razini treba ići na klupu ili tribinu. Kako ćeš ti igrati ozbiljno ako iz prve postave 5-6 igraca ne zaslužuje biti tu.

Treba biti realan i imat muda pa optužiti naše velebajno rukovodstvo na celu s Zlatanom generalom, koji je i ove igrače sto su trenutačno tu sve osobno dovodio i pregovarao. Također bi tu dodao nesposobnog bevandu, a silic na kojeg vi lajete je najmanje kriv. Nedaju čovjeku da radi, a zaposlili ga.

Znaci u nas je sve naopako i nema se koga optuživati osim one koji i trebaju snositi i preuzeti odgovornost.
Gospodine,
Vi zelite reci da igraci nisu krivi za ovakve rezultate? :lolno:
Koliko je sansi dobio pi.zda crnov i jeli na tribini ili zauzima mjesto Menalu.
Naravno da su krivi igraci i uprava i ja kazem,ali nema drugog lijeka nego degenek.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 okt 2016, 19:16

Svi su redom krivi, pitanje je koga prvog poceti degeneciti :urnebes:

Na sta smo spali yebote, tocno sam se prije kao malo dijete veselio utakmicama, sad prije svake moram popiti tabletu :lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 01 okt 2016, 19:55

Za sve remije i poraze, koga **** igraj dalje samo bori se.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 okt 2016, 20:05

felix123 je napisao/la:Za sve remije i poraze, koga **** igraj dalje samo bori se.
To se pjeva kad se igraci trude i bore,kad lopta nece u gol,kad su suci protiv nas.
A za ovo kako igraju ove sezone pjeva se:IGRAJTE PYČKE

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 01 okt 2016, 20:10

96BadBoy je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Za sve remije i poraze, koga **** igraj dalje samo bori se.
To se pjeva kad se igraci trude i bore,kad lopta nece u gol,kad su suci protiv nas.
A za ovo kako igraju ove sezone pjeva se:IGRAJTE PYČKE
(u pravu si) ...daj nam pobjede i snove, ŠIROKI VJEČNA LJUBAV ĆEŠ MI OSTATI.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 01 okt 2016, 20:13

Prekosutra se igra važna "utakmica", možda najvažnija, zna li se gdje se održava skupština i u koje vrijeme ?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 01 okt 2016, 20:30

jozo121 je napisao/la:Prekosutra se igra važna "utakmica", možda najvažnija, zna li se gdje se održava skupština i u koje vrijeme ?
Odrzava se u Plavo Bijeli, 19h mislim.
NK Široki Brijeg

Baees96
Kontakt:

Post Postao/la Baees96 » 01 okt 2016, 20:54

96BadBoy je napisao/la:
Baees96 je napisao/la:
Poštovani gospodine,

Gospodine,
Vi zelite reci da igraci nisu krivi za ovakve rezultate? :lolno:
Koliko je sansi dobio pi.zda crnov i jeli na tribini ili zauzima mjesto Menalu.
Naravno da su krivi igraci i uprava i ja kazem,ali nema drugog lijeka nego degenek.
I dalje ti kažem da su krivi uprava i trener. Bi li ti držao u svojoj firmi nekoga tko za godinu dana ništa ne uradi? ...i pri tom ga najviše plaćaš?

Baees96
Kontakt:

Post Postao/la Baees96 » 01 okt 2016, 20:58

Ja se slažem, najvažnija utakmica nam je skupština i biranje uprave i predsjednika. Ako napokon dobijemo normalno rukovodstvo koje se razumije u sport, ima sportsku inteligenciju, sve se moze okrenuti za pola godine.
Ekipu treba sastavljat s vizijom, stručnjaci trener, sportski direktor a ne kao kod nas ko da zapošljavamo na bausteli pa more svak sa svakim. Nije se ni Ibrahimović uklapao u Barceloni.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 02 okt 2016, 12:24

Još jedna sramotna utakmica ove nazovi ekipe koja nas je u zadnje 3-4 godine razočarala kao niti jedna (po imenima) ekipa koja je lošija bila unazad 15 godina.

Sad imamo još dvije utakmice u gostima u prvenstvu (Vitez,Sloboda) pa gostovanje u kupu (Sloboda), a onda nam slijedi kup Sloboda kod kuće i prvenstvo Željezničar, a onda Zrinjski u gostima... Tek nakon Zrinjskog dolazi Čelik gdje možemo reći da ćemo možda dobiti.

Poslije Čelika ostaje još samo 6 utakmica, a od tih 6 dvije igramo do pauze tj sa ovim kadrom. I još 4 na proljeće.

Od svih utakmica do kraja realno (iako je upitno više šta je realno a što ne) možemo računati na 9 bodova kod kuće (Čelik, Olimpic, Mladost/Radnik) dok je sve ostalo pušiona vrlo vjerojatno.

Tako da se već sad da zaključiti da je ovo propala sezona u kojoj ćemo igrati Ligu za ostanak. Realno je to očekivati jer nam 6. Željo - 2. Radnika bježe 5 bodova. 5 bodova nam bježi 6. nakon 11 kola, a 1. Zrinjski 13 bodova nakon samo 11 kola :!: :!:

Mi smo uspjeli u 11 kola skupiti 13 bodova :bow:
Imamo samo 3 pobjede, kući Krupa i Metalleghe te u gostima propali Čelik protiv kojeg smo izgledali loše i zabili pred kraj nakon njihovih isključenja :puke:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 02 okt 2016, 12:53

Ja se nadam da cemo skupiti dovoljan broj bodova za Ligu za ostanak da odigramo bez nekih turbulencija. Lijepo ubaciti Baju, Nikica, Marica, Jurica, i mozda jos nekoga i uigravati ih za sljedecu sezonu. Od skupo placenih pizduna poput Crnova, Pandze, pa i Plazonica mi nemamo nikakve, ama bas nikakve korisiti, a siguran sam da se mogu naci neki mladji talentiraniji igraci koji nece kostati ni trecinu njihove place...

Dalje, nejasan mi je Karacic, on je barem bio poznat po tome da mu se uprava ne mijesa u posao, ali gledajuci nasih prvih 11 svaku utakmicu... Ne znam bas je li jos uvijek takav. Zasto Ivan Crnov, lik koji je u nasem dresu odigrao dvije dobre utakmice i dalje ima prednost ispred momka koji je izasao iz NASE SKOLE, koji je talentiran i koji je vecinu utakmicu u kojoj je dobio priliku dobro iskoristio, priliku dobije zadnjih 20 min i to je to(i u tom vremenu napravi vise nego sto je Crnov otkad je dosao u Siroki). Plazonic je drugorazredni igrac, to svatko zna, zna i Karacic, netko tko je bio prosjek u 2.HNL prosle sezone ovdje igra skoro uvijek u prvom sastavu... O Pandzi ne treba trositi rijeci, lik je totalno propao... Ima jos pun qrac kandidata da izvinete ali eto... Iskreno se nadam da ce nova izabrana uprava uraditi nesto po tom pitanju, smisliti neki plan jer nam se ne pise bas dobro
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 02 okt 2016, 14:03

Ja bi,volio vidjet promjenu politike dovodjenja igraca...
NK Široki Brijeg

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Combattente87, egocentrik, Hordas1990, napapijri1987, Orvel, Proximic, VivaLaLiberta, worchester, Zigazaga i 59 gostiju.