FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 okt 2016, 18:32

Zebi veliko hvala za sve sto je uradio..dugo veci majstor nije igrao na Tusnju i sigurno da cemo se sa velikom radosti sjecati vremena kada je igrao za Slobodu. bio je to sigurno najljepsi fudbal koji je Sloboda igrala od kako je pratim

igrac koji je uvijek pokazivao postovanje prema dresu Slobode, prema navijacima, saigracima..ove sezone je bio u osjetnom padu, sigurno je i on znao sve igre oko kluba kao predvodnik svlacionice pa je to uticalo i na njegovu motivaciju.. kako god igrac kojeg cu se uvijek rado sjecat zbog svega sto je bio u Slobodi-primjer profesionalca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 okt 2016, 18:35

Ja se od rata na ovamo ne mogu sjetiti veceg profesionalca koji je igrao na Tusnju, pogotovo igraci koji nisu ponikli u Slobodi (mada tu ponajvise je govana bilo). Zeba je primjer fudbalera profesionalca, primjer ljudskosti, ljudina kojeg ne mozes mrziti ili osporavati. Hvala mu na svemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 01 okt 2016, 18:49

Brojnost na nivou. Sadasnja uprava Fukara komotno moze podnijet kolektivnu ostavku (ako imaju imalo morala).

MRS PICCCKA VAM MATERINA.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 01 okt 2016, 18:51

Hvala ti kapitenu na svemu, veliki profesionalac i velika ljudina, sretno u nastavku karijere!

Kariću ko je sledeći, sjeme vam se zatrlo?!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 okt 2016, 18:58

Hocel biti premija za remi i ovaj put ?

PS Majstore Zajko hvala na svemu :bow: . Da se ne ponavljam moji prethodnici su u komentarima već sve rekli o kakvom je majstoru riječ
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 01 okt 2016, 19:04

Nighthawk je napisao/la:Brojnost na nivou. Sadasnja uprava Fukara komotno moze podnijet kolektivnu ostavku (ako imaju imalo morala).

MRS PICCCKA VAM MATERINA.
I od mene pozdrav za Indirov Karacev Nedzadov ciganluk :puke: , izvinjavam se ako sam koga zaboravio. Te narkomanske karikature ne znaju sra je moral
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 okt 2016, 19:04

Čovjek velikog srca je danas otišao. :(

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 01 okt 2016, 19:07

Zajko Zeba se današnjom utakmicom protiv Sarajeva (1:1) u 11. kolu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine oprostio od dresa tuzlanske Slobode s kojom je dogovorio sporazumni raskid saradnje.
Zeba je nakon svih dešavanja u Slobodi u posljednje vrijeme odlučio napustiti klub, a ostao je u tuzlanskom klubu do utakmice sa Sarajevom kako bi pomogao timu.

"Tačna je informacija da odlazim. Dogovorio sam raskid prije nekoliko dana. Odlučio sam to prije 20-ak dana, ali Upravi koja je bila korektna rekao sam da mogu ostati do utakmice sa Sarajevom kako bih pomogao ekipi", rekao je Zeba u ekskluzivnom razgovoru za ****.ba.

Ipak sve nije bilo tako bajno ni za vrijeme dok je Azmir Husić bio na čelu Slobode.

"Govorilo se da je otišao bez dugovanja. Ostala su dugovanja nekim igračima, ostalo se dužno i nekoliko stanarina. Glavni razlog što sam otišao je što je bivši predsjednik uticao na igrače da opstruišu nas ostale, da ne treniraju", emotivno je istakao Zeba, te je dodao:

"Nije to više bila ta ekipa, prepolovila se na dvije. Novi ljudi su bili korektni. Hvala im na saradnji. Vratili su neka dugovanja. Žao mi je što se tako desilo. Ne znam šta se desilo bivšem predsjedniku. Do ljeta je bio prekorektan, a posljednja tri mjeseca skroz drugačiji. Ne znam šta je razlog".

Nakon odlaska iz tuzlanskog kluba jedan od najboljih igrača Premijer lige BiH kaže kako će pamti samo dobre stvar.

"Bilo mi je lijepo u Tuzli. Pamtim samo dobre stvari kojih je bilo mnogo više. Pravim Tuzlacima hvala mnogo na podršci. Nadam se da će tako i dalje ostati", rekao je Zeba za kraj razgovora za naš portal.

Zeba je odigrao preko 50 utakmica za SLobodu u koju je došao 2015. godine. Prethodno je nastupao za Shendiju. Još je nosio dres Olimpije, Splita, Željezničara, Alanie, KAMKAZ-a, Maribora, Brotnja i Olimpica. Igrao je i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 01 okt 2016, 19:09

Privrednici platili zebu da ovako prica :lolno:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 01 okt 2016, 19:10

:salut: :salut: :salut: :salut:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 okt 2016, 19:13

SARS je napisao/la: "Tačna je informacija da odlazim. Dogovorio sam raskid prije nekoliko dana. Odlučio sam to prije 20-ak dana, ali Upravi koja je bila korektna rekao sam da mogu ostati do utakmice sa Sarajevom kako bih pomogao ekipi", rekao je Zeba u ekskluzivnom razgovoru za ****.ba.

Ipak sve nije bilo tako bajno ni za vrijeme dok je Azmir Husić bio na čelu Slobode.

"Govorilo se da je otišao bez dugovanja. Ostala su dugovanja nekim igračima, ostalo se dužno i nekoliko stanarina. Glavni razlog što sam otišao je što je bivši predsjednik uticao na igrače da opstruišu nas ostale, da ne treniraju", emotivno je istakao Zeba, te je dodao:

"Nije to više bila ta ekipa, prepolovila se na dvije. Novi ljudi su bili korektni. Hvala im na saradnji. Vratili su neka dugovanja. Žao mi je što se tako desilo. Ne znam šta se desilo bivšem predsjedniku. Do ljeta je bio prekorektan, a posljednja tri mjeseca skroz drugačiji. Ne znam šta je razlog".
:eh:

A obećo je Azmir i da će se znat 3-4 mjeseca unaprijed kad bude išo :facepalm:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2016, 19:14

HElo je napisao/la:Privrednici platili zebu da ovako prica :lolno:
Platili bi oni...Al našim parama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 okt 2016, 19:16

znaci nova uprava vratila dio dugovanja :?: znaci dugovanja nastala dok je Azmir bio tu :?: ko sad ovdje koga yebe :?: Azmire Azmire........
Sloboda Tuzla

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 okt 2016, 19:17

Iako cilj opravdava sredstva, poserem se Azmire i na tebe, profesionalac je do kraja profesionalac, a ne da opstruises i nagovaras igrace, ukoliko je istina (a i prije Zebe smo dobijali slicne informacije, samo sto niko nije htio o tome jer vise nikome ne mozes vjerovati). Sramotno i od strane Azmira, koliko god ga gotivili i zelili njegov povratak.

To je taj Balkanski mentalitet koji cuci u svakom od nas. A jos se pitamo odakle ovako losa igra, indolentnost pojedinih igraca, proslogodisnj atmosfere ni na vidiku, bodove gubili bezveze... dno dna je sve ovo... FUJJ
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 okt 2016, 19:17

Majstore Zeba hvala na svemu i sa srecom u daljoj karijeri i zivotu. Veliki covjek i veliki igrac.
Danas izgubljena 2 boda.
Sloboda iznad svih pa tako i Azmira.
Nad tobom sunce najljepše sja

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 01 okt 2016, 19:20

100% tačna informacija ova koju je Zeba iznio za dugovanja, takodje i ovo da se podijelila ekipa!

Ali ovi "HITNI" da su korektni, haman da ih ne poznaje dobro?!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 okt 2016, 19:20

"Postoji šest ili sedam igrača u klubu koji su radili po instrukcijama bivšeg predsjednika Azmira Husića i koji su bojkotovali treninge i sabotirali Slobodu. Zbog njih sam najviše odlučio da idem. Opet ponavljam, onim iskrenim i poštenim igračima svaka čast. Jednostavno, sve je bilo super i korektno do prije tri mjeseca, a onda se sve naglo promijenilo i ja sam to rekao predsjedniku Husiću u lice. Ja nemam šta da lažem, samo en mogu da budem među takvim igračima, ja Slobodi želim samo najbolje. Uostalom, Sloboda će uvijek postojati, bez obzira ko je bude vodio i ko bude nosio njen dres", ističe nekadašnji veznjak Željezničara.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeba-odl ... odu/208733
Sloboda Tuzla

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 okt 2016, 19:20

Zeba kralju, majstor veliki i čovjek na mjestu pravi kapiten.

Maknuo se čovjek na vrijeme, što mu treba da bude dio ovih ružnih priča i raznih talova.

Bio i ostao gospodin. Svaka čast majstore :tokralju:
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 01 okt 2016, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 01 okt 2016, 19:21

Zeba stari SDP-vac :kafa:
samo Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 okt 2016, 19:22

Veliki autogolovi s obje strane nažalost. :facepalm:

Zajko care, sretno! :plac: :kralj:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.