Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kako se mogu ugasit? Dje si to procitomuhamed121 je napisao/la:Pisao sam ja jucer kaze cura ja pitao od 1.10 tj danas tako im je receno na te nove da uplacuju a stari wwin ce se ugasit svi racuni i nece se moci vise uplacivat na staribodi123 je napisao/la:Odem juce na skenderiju do wwina onog tamo na platou, kad zena mi govori ne moze se jos uplacivati na novi wwin, koji reko qrac, raja masovno uplacuje, **** ona mene opasno.
Cura sto radi rece mi juceriNFY je napisao/la:Kako se mogu ugasit? Dje si to procitomuhamed121 je napisao/la:Pisao sam ja jucer kaze cura ja pitao od 1.10 tj danas tako im je receno na te nove da uplacuju a stari wwin ce se ugasit svi racuni i nece se moci vise uplacivat na staribodi123 je napisao/la:Odem juce na skenderiju do wwina onog tamo na platou, kad zena mi govori ne moze se jos uplacivati na novi wwin, koji reko qrac, raja masovno uplacuje, **** ona mene opasno.
ne sekiraj se 2-1 za granadu pk x/1SlevinKelevra je napisao/la:Neki debilni argentinac iz Granade suta, a ima dvojicu saigraca na prazan gol.... Zasto gledam i nerviram se?!
Još da ima i uplata dostavuboss991 je napisao/la:Šta je ovo?? Sad na starom wwin-u ima kod isplate i wwin dostava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.