Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

96BadBoy
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la 96BadBoy » 30 sep 2016, 23:11

boss991 je napisao/la:
NebeskaSila96 je napisao/la:Niko njih ne tjera nego znaju one kako se treba obući da budu izazovne jer ko god da ima neko dobru isplatu ostavit će im na kafu :mrgreen:

Ja ne znam na prste jedne ruke bi mogao nabrojati dobre picke koje rade u Bihaću :twisted:
Kako smoto, vidi kakav komad radi u Bihaću u formuli. Šlušaj kako dobro i pjeva :D

Mogo bi i ja doc u Bihac odigrat stogod,10 puta bi mi stonirala :)
Igraj Široki ti si najbolji!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 30 sep 2016, 23:13

I tako.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 30 sep 2016, 23:47

96BadBoy je napisao/la:
boss991 je napisao/la:
NebeskaSila96 je napisao/la:Niko njih ne tjera nego znaju one kako se treba obući da budu izazovne jer ko god da ima neko dobru isplatu ostavit će im na kafu :mrgreen:

Ja ne znam na prste jedne ruke bi mogao nabrojati dobre picke koje rade u Bihaću :twisted:
Kako smoto, vidi kakav komad radi u Bihaću u formuli. Šlušaj kako dobro i pjeva :D

Mogo bi i ja doc u Bihac odigrat stogod,10 puta bi mi stonirala :)
Nemoj dolazit treba rodit :D

Nisam fakat znao da radi u Bihaću ona znam da je iz Kladuse a koliko znam radila je u Cazinu u kladionici

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 01 okt 2016, 09:18

SlevinKelevra je napisao/la:Zivio spanski fudbal :mrgreen: :tokralju:
Vidim tvoje parove kada postavis, s vremena na vrijeme. Solidno slozeno, ali moja preporuka ti je da nekada nesto zamjenis i ubacis bas kartone ili kornere, jer su puno zahvalniji od npr. Benfica-ferreira 1(1,40). Sve to odigrano u WWIN-u, naravno jer je kod njih crveni=2 kartona. Sinoc sam npr. ja bacio na Rennes-Guingamp vise od 4,5. Puce crveni i to je to a kvota 2. If ju nou vor aj min :thumbup:

slika

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 okt 2016, 10:00

Troicki dabogda nogu slomio ulazeci u avion. :kafa:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 01 okt 2016, 10:37

Jel ko uplacivao na wwin onaj novi cura "bajg" uplati preko tog novog al nema jos bonusa od danas se moze uplacivat a onaj stari wwin nece bit tako rece radnica

Fearless
Kontakt:

Post Postao/la Fearless » 01 okt 2016, 10:42

muhamed121 je napisao/la:Jel ko uplacivao na wwin onaj novi cura "bajg" uplati preko tog novog al nema jos bonusa od danas se moze uplacivat a onaj stari wwin nece bit tako rece radnica
Jesi li isao na onu opciju "prihvati bonus" prije uplate :?:
You'll Never Walk Alone!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 okt 2016, 10:51

krmpotich je napisao/la:
Vidim tvoje parove kada postavis, s vremena na vrijeme. Solidno slozeno, ali moja preporuka ti je da nekada nesto zamjenis i ubacis bas kartone ili kornere, jer su puno zahvalniji od npr. Benfica-ferreira 1(1,40). Sve to odigrano u WWIN-u, naravno jer je kod njih crveni=2 kartona. Sinoc sam npr. ja bacio na Rennes-Guingamp vise od 4,5. Puce crveni i to je to a kvota 2. If ju nou vor aj min :thumbup:

slika
:thumbup:

btw. hoce li biti golova na Granada- Leganes? Dje onaj miky? :think:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 okt 2016, 10:59

Ja očekujem tu kartona dosta. Igraju dvije ekipe koje će se boriti za opstanak. Igrački je Granada kvalitetnija. :) :) Ne bi me čudilo da Granada dobije i upiše prvu pobjedu u sezoni.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 okt 2016, 11:03

SlevinKelevra je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:

slika
:thumbup:

btw. hoce li biti golova na Granada- Leganes? Dje onaj miky? :think:
ako ti išta znači igrao sam 1 na Granadu :lol: a što se golova tiče očekujem 3+

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 okt 2016, 11:06

arelinho je napisao/la:Ja očekujem tu kartona dosta. Igraju dvije ekipe koje će se boriti za opstanak. Igrački je Granada kvalitetnija. :) :) Ne bi me čudilo da Granada dobije i upiše prvu pobjedu u sezoni.
I ja nesto kontam. Predobra je Granada igracki za ove predstave u zadnje vrijeme, a sad su i trenera promjenili. Leganesa puca euforija protiv ovih boljih, ovo danas je prava drugoligaska utakmica...
zgmiky je napisao/la: ako ti išta znači igrao sam 1 na Granadu :lol: a što se golova tiče očekujem 3+
Znaci... ;) :thumbup:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 okt 2016, 11:08

za nas iz lijepe naše ovaj novi wwin ne igra jer nema niti opcije e-cash bon niti uplata preko kartice tako da ništa od bonusa

inače za vas koji možete

kod uplate
slika

pravila bonusa
slika

sretno svima i pozz
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 01 okt 2016, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 okt 2016, 11:10

miky jel dobija ovaj drugi tim dinama u Splitu danas ?

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 01 okt 2016, 11:10

Fearless je napisao/la:
muhamed121 je napisao/la:Jel ko uplacivao na wwin onaj novi cura "bajg" uplati preko tog novog al nema jos bonusa od danas se moze uplacivat a onaj stari wwin nece bit tako rece radnica
Pa kad sam se regisrovo pise samo prihvatati poruke u vezi promocija itd i da potvrdim email cini mi se samo to nije nista vise bilo

Fearless
Kontakt:

Post Postao/la Fearless » 01 okt 2016, 11:13

muhamed121 je napisao/la:
Fearless je napisao/la:
Pa kad sam se regisrovo pise samo prihvatati poruke u vezi promocija itd i da potvrdim email cini mi se samo to nije nista vise bilo
Imas na racuno ovo "PROMOCIJE" tu ides i prihvatis bonus. ;)
You'll Never Walk Alone!!!

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 01 okt 2016, 11:15

Za danas ću probat 4 prelaza da ganjam. Ako jedan uleti meni dobro jer igram uplatom po markicu. A odigrat ću također i sistem 2/4 na tim prelazima.
Osasuna- Las Palmas 1/2
Staebak- Lillestrom 2/1
Karabukspor- Trabzon 2/1
Gazientep- Bursa 1/2. Svi su do sada međusobno sarađivali i mislim da bi ovako trebali doći prelazi ako budu trebali vratit. Nekako od svih mirni Norvežani mi najviše smrde. Jer u njih idu sad ta zadnja kola i štimat će se. A ovi protivnici su u donjem dijelu tabele, tako da je svašta moguće. Dok Španci i Turci šugavi oni te prelaze ne vole inače, ne bi oni to odradili :lol:
I još jedan tiket ovako što sam upratio 3 za 3
Sundsval Jonkopings X
Alcoron 1
Invernes 2
Tako blizu, a tako daleko.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 okt 2016, 11:18

Odem juce na skenderiju do wwina onog tamo na platou, kad zena mi govori ne moze se jos uplacivati na novi wwin, koji reko qrac, raja masovno uplacuje, **** ona mene opasno. :roll:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 okt 2016, 11:22

osim bonusa ima vidim i nekih nagradnih igara odite na promocije i vidite

mirzatele ne znam za lokose po meni split uzima i slavi prvu pobjedu, jako su loši to stoji ali lokosi su uvijek bili darežljivi ak me razmeš :lol: a i statistika im ne ide u prilog, samo jednom od zadnjih devet gostovanja su se vratili s punim plijenom sa parka mladeži

slika

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 01 okt 2016, 11:22

bodi123 je napisao/la:Odem juce na skenderiju do wwina onog tamo na platou, kad zena mi govori ne moze se jos uplacivati na novi wwin, koji reko qrac, raja masovno uplacuje, **** ona mene opasno. :roll:
Pisao sam ja jucer kaze cura ja pitao od 1.10 tj danas tako im je receno na te nove da uplacuju a stari wwin ce se ugasit svi racuni i nece se moci vise uplacivat na stari

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.