FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tax » 12 jul 2010, 15:48

sad se zalite nesto
kako posijete tako i pozanjete
sjecam se dobro prosle godine kako ste govorili neko ce u hrasnicu a neko u helsinborg
a sad neko ce u butmir neko u tel aviv
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 12 jul 2010, 15:50

kakav butmir, bolan bolan.

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 12 jul 2010, 15:52

I mene isto interesuje, ali niko od navijaca ne odgovara. Sto li, sad me jos vise interesuje.[/quote]
Baljak nije u upravi kluba, Baljak je u Menadzmentu kluba !
Uprava je 80% nova, dok se od ljudi koji su u menadzmentu ceka da daju na uvid upravi, sta su uradili prosle sezene !
Ne moze Gdin.Blekic uletiti i sve rastjerati kao Chuck Norris, mora se vidjeti sta su ljudi uradili ! Nee? :roll: :mrgreen:[/quote]

Ma dajte ljudi nemojte biti licimjeri. Trazili ste pod broj jedan odlazak Baljka, Alilhodzića i slicnih. Oni su svi ostali, a jedini covjek koji je davao lovu, ne svoju, nego tvrtke u kojoj je direktor je otisao. Ponovo su navijaci preveslani, ali..., to je sudbina navijaca. Uvijek se koriste za neke ciljeve. Molim bez vrijedjanja, samo konstruktivna i zdrava rasprava me interesuje. Ostajete li s tim zahtjevima ili sad Baljak nije problem.[/quote]
Mislim da sam ti u potpunosti objasnio sta je sa Zvaljkom!
Ali evo pokusat cu ponovo.
Baljak je u menadzmentu kluba,NARAVNO da se trazi da ode sa svog mjesta,ali MORA podnijeti izvijestaj sta je uradio u predhodnoj sezoni !
BP imaju vecinu u upravi, tako da se odprilike zna sta ce se desiti sa Her Zvaljkom ! :mrgreen:
Slazem se da je Suman mozda i trebao ostati, jer je davao novac koliko-toliko, ali uprava je skoro citava promjenjena,dosao je novi Covjek iza kojeg vec sada stoje rezultati sta je uradio !
Da li si sada shvatio?
Nadam se da je ovo zdrava rasprava ? 8-)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 12 jul 2010, 16:06

kralj_je_mrtav je napisao/la:Fare
Dosao je novi covjek koji je do sada mnogo napravio. Ja se bas necu sloziti, ekipa je mnogo losija nego prosle godine, dovedeni su losiji igraci od onih koji su otisli. Fahro je Vlastu postavio za potparola, a Baljak, Alihodzic i oni koji su veliki klub doveli na stub srama su jos uvijek tamo i sto je najgore i bice tamo do daljnjeg.
Vidis, za to sto je ekipa ajde da kazemo "losija" kriva je prosla uprava,nadam se da shvacas sta hocu da ti kazem !
Nisu na vrijeme produzili ugovore sa igracima tipa Muminovic,Rizva,pa i Skoro koji je izrazio zelju da ostane !
Cini mi se da ste vi imali cak i bolju ekipu nego mi sada(u najmanju ruku puno bolju ekipu )sa Stilom,Sanelom,Boubacarom,Cocom, pa nista niste osvojili ! A sada ste doveli igrace pa ajmo reci vecina 2.Liga Srbije i osvojena titula ! Nije sve ni u igrackom kadru, ima nesto u zdravom radu uprave, zdravoj atmosferi !
Zar ne ?

Ugl,osim u igrackom kadru(a to mislite Vi),u organizacijskom smislu smo napravili znacajan pomak !
Jos je mnogo stvari pred nama! Ove sezone ja prezadovoljan 4 mjestom i izlaskom u Evropu ako ovako Uprava nastavi da radi,pojacanja koja se dovode na visegodisnji ugovor,obnova naseg hrama itd itd...
Mislim da bi svi pravi navijaci Sarajeva trebali da razmisljaju u tom smjeru, apsolutno hladne glave ! ;)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 12 jul 2010, 16:09

Puno se raspravlja o Predsjedniku i upravi, a ono što mene interesuje jeste Mirza Varešanović i igrači.
Koji je stav trenera jesu li mu ovi igrači dovoljni da osvoji titulu i dali mu je uprava dala ono što je tražio.
Ova pojačanja su generalno anonimusi za sve koji prate naš fudbal i najjače lige u Evropi, e sad dali je ovaj iz Butmira Messi ili je ovaj iz Zete Vidić neznam dok nevidim 4 avgusta. Jedini koji nam može reći pravu info o očekivanjima za ovu godinu je Mirza Varešanovič i on zna može li ovaj tim pobjediti Lištičane u Lištici jer ako nemože kako do titule.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 12 jul 2010, 16:12

Fare, apsolutno se slažem s tobom ali mi jedna stvar malo škripi,a to je da su svi ovi igrači dovedeni na dvije godine a to nije dugoročni ugovor.

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 12 jul 2010, 16:16

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Fare_Sa je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Fare
Dosao je novi covjek koji je do sada mnogo napravio. Ja se bas necu sloziti, ekipa je mnogo losija nego prosle godine, dovedeni su losiji igraci od onih koji su otisli. Fahro je Vlastu postavio za potparola, a Baljak, Alihodzic i oni koji su veliki klub doveli na stub srama su jos uvijek tamo i sto je najgore i bice tamo do daljnjeg.
Vidis, za to sto je ekipa ajde da kazemo "losija" kriva je prosla uprava,nadam se da shvacas sta hocu da ti kazem !
Nisu na vrijeme produzili ugovore sa igracima tipa Muminovic,Rizva,pa i Skoro koji je izrazio zelju da ostane !
Cini mi se da ste vi imali cak i bolju ekipu nego mi sada(u najmanju ruku puno bolju ekipu )sa Stilom,Sanelom,Boubacarom,Cocom, pa nista niste osvojili ! A sada ste doveli igrace pa ajmo reci vecina 2.Liga Srbije i osvojena titula ! Nije sve ni u igrackom kadru, ima nesto u zdravom radu uprave, zdravoj atmosferi !
Zar ne ?

Ugl,osim u igrackom kadru(a to mislite Vi),u organizacijskom smislu smo napravili znacajan pomak !
Jos je mnogo stvari pred nama! Ove sezone ja prezadovoljan 4 mjestom i izlaskom u Evropu ako ovako Uprava nastavi da radi,pojacanja koja se dovode na visegodisnji ugovor,obnova naseg hrama itd itd...
Mislim da bi svi pravi navijaci Sarajeva trebali da razmisljaju u tom smjeru, apsolutno hladne glave ! ;)
Nema tu Vi, vjeruj mi. To su stvari koje mi bas idu na zivce. Ako bilo ko pokusa raspravljati na ovoj temi, odmah je strumf, a ja i Zeljo kao ti i Cibalija. No nema veze, pratim desavanja u ordo timu i ovo mi je upalo u oko. Baljak, on je najveca stetocina, a o njemu niko ni rijeci.
A sta cu, vecina provokatora su strumfete !
Bujrum svi, normalno dodjite bez provokacija,noramalno i raspravljamo,ipak smo Mi "Objektivna Sarajevska publika"! :D
Baljek je deff najveca stetocina,njemu se blizi kraj, definitivno ! Pozz... ;)

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 12 jul 2010, 16:19

meme pitar je napisao/la:Fare, apsolutno se slažem s tobom ali mi jedna stvar malo škripi,a to je da su svi ovi igrači dovedeni na dvije godine a to nije dugoročni ugovor.
Ajde ti dovedi najboljeg stranog igraca Poljske lige prije 2-3 god i vezi ga ugovorom, za sada(podvlacim za sada prosjecnim klubom) F.K.Sarajevo nekih 4-5god ! Mislim da je to nemoguce, a za ove ostale ako se pokazu, mislim da ce se ugovori produzavati deff... ;) Sto da ne?

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 12 jul 2010, 16:36

rumbalija je napisao/la:Pa ja ne mogu nikako da svarim da neki igrač iz kluba koji se zove Butmir (nemam ništa protiv Butmira) dolazi i bude predstavljen kao pojačanje.Svaka čast svakom ali ipak kazati pojačanje,mislim nije na mjestu,bar zbog ovih igrača koji su u sarajevu standardni prvotimci.Živi bili pa vidjeli koliko će takva pojačanja igrati ne utakmica , nego Minuta
momak je talenat samo takav..ko ga nije nikad gledao moze pricati kao ti..i sta fali butmiru, radniku iz hadzica i slicnim ekipama..tu ima talenata..i mislim da od kantona sarajevo ne treba dalje ici sto se tice igraca..e sad da li ce ovaj se ovaj mali pokazati vidjecemo..ko je gledao utakmicu u travniku zna kako igra..samo sto mu treba malo mase nabaciti..a ostalo je sve ok

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 12 jul 2010, 17:23

Ma teško je nekog igrača u ovom trenutku vezati na 3 ili 4+ godina, treba biti objektivan i reči da sada to niko u BiH nije u mogučnosti pa ni Sarajevo. S' tim ako se bude radilo, kako do sada radi nova uprava, to i neće biti nemoguče u skorije vrijeme. Bitno je da se krenulo sa mrtve tačke. A što se tiče igrača za koje mnogi nisu čuli, pa zar je iko čuo zua Mullera dok nije došao u prvi tim Bayerna, svi jednom moraju biti anonimusi da bi dobili ime i ne moraju doći iz velikih klubova da bi bili dobri igrači.

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 12 jul 2010, 18:13

Asmir Suljić, kojem je nadimak Šejtan, potpisao je ugovor na tri godine. Na press-konferenciji je istakao kako se dolaskom u klub s Koševa ostvario njegov san.

Ništa labavo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jul 2010, 18:17

Fare_Sa je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:Fare, apsolutno se slažem s tobom ali mi jedna stvar malo škripi,a to je da su svi ovi igrači dovedeni na dvije godine a to nije dugoročni ugovor.
Ajde ti dovedi najboljeg stranog igraca Poljske lige prije 2-3 god i vezi ga ugovorom, za sada(podvlacim za sada prosjecnim klubom) F.K.Sarajevo nekih 4-5god ! Mislim da je to nemoguce, a za ove ostale ako se pokazu, mislim da ce se ugovori produzavati deff... ;) Sto da ne?
Ispravka najboljeg igraca druge poljske lige da se ne lazemo :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 jul 2010, 18:18

@ Pile jarane pusti djecu....sta oni znaju....i sa vase i nase strane ima pojedinaca koji ne znaju i ne shvataju neke stvari..i ne treba nas to iritirat u toj mjeri...

samo lakapo..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 12 jul 2010, 18:22

pile87 je napisao/la:
Fare_Sa je napisao/la:
Ispravka najboljeg igraca druge poljske lige da se ne lazemo :D
Sta ti ono psujes klocu !
Jeste to nabavili Nijaza i na forumu,da ne pijete banane !
Upsss, nema vise Nijaza ! :mrgreen:
Mozda i jeste 2.Lige ! Od kada se ti toliko interesujes za nase igrace ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jul 2010, 18:44

Legea vjerovatno novi sponzor
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 12 jul 2010, 19:09

Ajde ti dovedi najboljeg stranog igraca Poljske lige prije 2-3 god i vezi ga ugovorom, za sada(podvlacim za sada prosjecnim klubom) F.K.Sarajevo nekih 4-5god ! Mislim da je to nemoguce, a za ove ostale ako se pokazu, mislim da ce se ugovori produzavati deff... ;) Sto da ne?[/quote]
Ispravka najboljeg igraca druge poljske lige da se ne lazemo :D[/quote]
Mozda i jeste 2.Lige ! Od kada se ti toliko interesujes za nase igrace ?[/quote]

da nema Nijaza to je malo smijesno drug,Nijaz je i dalje tu samo zbog glupi papira i pravila nije na funkciji

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 jul 2010, 19:16

Baljka i co se nemoze izbaciti dok ne podnesu izvjestaj iz proteklih sezona jer nije po zakonu tako,kad podnsu izvjestaj ima da lete a ovi dusmani sto kazu da je sa Blekicem ko prst i nokat grdno se varaju,vidi se da pojma nemaju o Blekicu a neki ga mozda znaju licno i jos je BP tako da mozete da crknete lik ce Baljka cim mogne da smijeni,vidi se svasreca da pojma nemate cim ovakve nebuuloze pisu a to mogu samo nasi dusmani uglavnom samo gledajte i trpite!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 jul 2010, 19:18

kralj_je_mrtav je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Ja bih samo upitao ako mi iko može odgovoriti. Sta je sa Baljkom i sa zahtjevom navijaca Sarajeva za njegovim odlaskom.
I mene isto interesuje, ali niko od navijaca ne odgovara. Sto li, sad me jos vise interesuje.

A koji si ti faktor da tebi neko polaze racune?

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 jul 2010, 19:19

JA SAM SARAJEVO :!: 8-)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 12 jul 2010, 19:22

ZELJO MOJA je napisao/la:Ajde ti dovedi najboljeg stranog igraca Poljske lige prije 2-3 god i vezi ga ugovorom, za sada(podvlacim za sada prosjecnim klubom) F.K.Sarajevo nekih 4-5god ! Mislim da je to nemoguce, a za ove ostale ako se pokazu, mislim da ce se ugovori produzavati deff... ;) Sto da ne?
Ispravka najboljeg igraca druge poljske lige da se ne lazemo :D[/quote]
Mozda i jeste 2.Lige ! Od kada se ti toliko interesujes za nase igrace ?[/quote]

da nema Nijaza to je malo smijesno drug,Nijaz je i dalje tu samo zbog glupi papira i pravila nije na funkciji[/quote]
Nijaz NIKAD nije ni bio zvanicno u klubu on je bio vanjski suradnik i prijatelj kluba koji je bio dosta mocan i uticajan prijatelj kluba, a to sad sto bi se mogao na neki period udaljiti malo od kluba je zbog toga sto mozda nece biti u mogucnosti baviti se toliko klubom jer covjek ima i svog posla tako da on nikad nije ni bio zvanicno clan uprave ni sl. al u svakom slucaju on je i dalje prijatelj i vanjski saradnik kluba, tako da pitice nema razloga za zabrinutost, jos je tu Nijaz Brkovic a.k.a Chuch Norris - vasa nocna mora ;). Samo nezz zasto se opste povlaci ime Nijaza Brkovica na vasoj temi, jer on apsolutno nikakve veze nema s vama, ali eto da pojasnim onima kojima nije jasno...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.