FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 30 sep 2016, 23:28

Momče tebi ako se gleda Sloboda u raspadu i u nižem rangu, bujrum niko ti ne zabranjuje, meni je pun klinac ispod prosječnog kluba, kojeg vodi bagra i ulica!

Baš me zanima šta ćeš sutra pisati kad nas pitari rastave na proste faktore?!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 30 sep 2016, 23:32

katarakta je napisao/la:Cuj Husicevih politickih igara. A Taran promovise tuzlansku alternativu. Faraon je Azmira uvukao u ovo. Da bi se spasio barem malo okarakterizirao je to kao kampanju. Ko nije shvatio dosad, nek se ubije odmah
Naravno da je zaigrao na politicku kartu, vidjecemo 3. jel uspio. Ako ne, ulozice 5 miliona u Simin han, neko rece. A mi ostajemo sa Slobodom zbog ljubavi. Kult pravi :) Sreca pa nije bilo neta kada je Zmaj od Bosne pokusavao da nas ugasi :)
Momcima zelim u Sarajevu srecu, da se bore za grb i ime Slobode!!!
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 sep 2016, 23:35

Ostaješ uz Slobodu iz ljubavi...dok se ne ugasi, za koji mjesec. Već koračaju velikim koracima prema tome ako se ne desi taj veliki preokret koji očekujemo svi.
A onda se sa sjetom prisjetiš ne tako davnih, dobrih vremena, i svega što je moglo bit', a nije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 sep 2016, 23:38

Pasha_car_aga je napisao/la:Momče tebi ako se gleda Sloboda u raspadu i u nižem rangu, bujrum niko ti ne zabranjuje, meni je pun klinac ispod prosječnog kluba, kojeg vodi bagra i ulica!

Dzaba se raspravljas....eto sada ispadamo i dusmani kluba :geek:
Tacno mi se povraca od ovih moralista slobode je bilo i bice.....a kada je klub ispao bilo po 200 ljudi na stadionu,sve penzioneri.....govorim za prvu polusezonu.....nesto fukarica...
toliko volimo klub u pm...demagozi sve.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 sep 2016, 23:40

Jao demagogije... Nije ni čudo....faraonova je to škola... Sloboda do zadnjeg daha, uvijek uz Slobodu, mi smo pravi navijači jer i kad je loše smo tu,gledat ćemo je i u četvrtoj ligi.......ahahahahahahahahahahahahahahahahha....gledat ćete vi k u r a c moj...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 30 sep 2016, 23:41

wobly92 je napisao/la:Ostaješ uz Slobodu iz ljubavi...dok se ne ugasi, za koji mjesec. Već koračaju velikim koracima prema tome ako se ne desi taj veliki preokret koji očekujemo svi.
A onda se sa sjetom prisjetiš ne tako davnih, dobrih vremena, i svega što je moglo bit', a nije.
Zao mi je sto ti Azmir nije omogucio jos pobjeda i veselja, i meni je isto tako zao. Ali otisao je. I ja necu ismijavati Slobodu kao ovaj kult ovdje, ici cu na sve utakmice. A kada dodje uskoro novi gazda, isto cu biti kritican. Ja ostajem uz Slobodu i u kantonalnoj ligi, jbg, ljubav :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 30 sep 2016, 23:48

solinas je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Momče tebi ako se gleda Sloboda u raspadu i u nižem rangu, bujrum niko ti ne zabranjuje, meni je pun klinac ispod prosječnog kluba, kojeg vodi bagra i ulica!

Tacno mi se povraca od ovih moralista slobode je bilo i bice.....a kada je klub ispao bilo po 200 ljudi na stadionu,sve penzioneri.....govorim za prvu polusezonu.....nesto fukarica...
Ti si moralista koji seres po momcima, Krpicu i Ordagicu koji pjevaju o Slobodi iako se raspada? Znamo da ce otici, ali barem poštuj gestu, ti ni to nisi mogao, otisao si na poluvremenu protiv Radnika, a najglasniji si ovdje. Dosta je ba vaseg monopola na ljubav ka Slobodi. Ja podrzavam momke i kada pjevaju. Neka sutra i riknu, neka igraju. Pozdravljam ih kada odu zbog neplacanja. . Vama ako je dosadila Sloboda jakva jeste, odmorite :) Uvijek mozete navijati za Zrinjski ili Sarajevo :)
Otjerali ste sa foruma ljude, tuzlake, koji iole drugacije razmisljaju o Slobodi, a onda se cudite sto niko u kantonu ne **** Slobodu? :)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 okt 2016, 00:00

SRSlavinovici je napisao/la:
solinas je napisao/la:

Ti si moralista koji seres po momcima, Krpicu i Ordagicu koji pjevaju o Slobodi iako se raspada? Znamo da ce otici, ali barem poštuj gestu, ti ni to nisi mogao, otisao si na poluvremenu protiv Radnika, a najglasniji si ovdje. Dosta je ba vaseg monopola na ljubav ka Slobodi. Ja podrzavam momke i kada pjevaju. Neka sutra i riknu, neka igraju. Pozdravljam ih kada odu zbog neplacanja. . Vama ako je dosadila Sloboda jakva jeste, odmorite :) Uvijek mozete navijati za Zrinjski ili Sarajevo :)
Otjerali ste sa foruma ljude, tuzlake, koji iole drugacije razmisljaju o Slobodi, a onda se cudite sto niko u kantonu ne **** Slobodu? :)
Ne pametuj,ne seri,i najkrace Komunista,odyebi druze.. :)
Ti si niko i nista da ocjenjujes ljubav nekih momaka ovdje,niti si kompetentan da istu dovodis u pitanje...
Ljubav prema Slobodi nikada nije,niti ce doci u pitanje,od vremena rahmetli Huke,do Glavasa,Ibrakovica,Cire,Musemica,hiljade predenih kilometara,i bezbroj,bezbroj gostovanja...stvari koje se govore,i pisu,nemaju nikakve veze sa ljubavi prema klubu,barem ne u smislu o kojem ti pises,kmetu. :)
Ti nikada tusnja vidio nisi,osjeti se to po pisanju,laprdas i moralises...
Ako ti se svidja put kojim klub ide,bujrum eto,siroko ti polje,podrzavaj,ali nemas pravo da morlises niti osudjujes bilo koga...

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 01 okt 2016, 00:05

/quote]
toliko volimo klub u pm...demagozi sve.[/quote]
Otjerali ste sa foruma ljude, tuzlake, koji iole drugacije razmisljaju o Slobodi, a onda se cudite sto niko u kantonu ne **** Slobodu? :)[/quote]
Ne pametuj,ne seri,i najkrace Komunista,odyebi druze.. :)
Ti si niko i nista da ocjenjujes ljubav nekih momaka ovdje,niti si kompetentan da istu dovodis u pitanje...
Ljubav prema Slobodi nikada nije,niti ce doci u pitanje,od vremena rahmetli Huke,do Glavasa,Ibrakovica,Cire,Musemica,hiljade predenih kilometara,i bezbroj,bezbroj gostovanja...stvari koje se govore,i pisu,nemaju nikakve veze sa ljubavi prema klubu,barem ne u smislu o kojem ti pises,kmetu. :)
Ti nikada tusnja vidio nisi,osjeti se to po pisanju,laprdas i moralises...
Ako ti se svidja put kojim klub ide,bujrum eto,siroko ti polje,podrzavaj,ali nemas pravo da morlises niti osudjujes bilo koga...[/quote]
Rekoh, gotov je tvoj monopol na ljubav prema Slobodi, sto si dokazao ovim svojim postom. Nikoga ne zanima sta mislis osim pripradnika kulta. Slobodu uskoro kada drugi gazda preuzme, ti ces prvi biti uvlakac :) A zanima me zasto moderator ne reaguje kada se mene vrijedja pa odstrani istog? Jel to kult?

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 01 okt 2016, 00:07

Solinas, post ti je prijavljen zbog vrijedjanja, da vidimo moderatora kako je principijelan.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 okt 2016, 00:10

Bas si me nasikirao :)
Eto i ja ga prizivam neka ti ispuni zelju,Jasminov kmetu.. :)
A ja kao i svi mrzitelji Slobode,odoh spavati,putujem rano za BiH;I nas prelijepi seher,igra nam sutra Sloboda, :wave:

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 01 okt 2016, 00:13

Boli me taki jesi li se nasikirao, zanima me koliko je moderator principijelan. Sretan ti put, da se ziv i zdrav vratis u Bec.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2016, 00:17

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:bogotac, Ordagic, Todor, ko su preostala dvojica
Smajic i Skahic
bojim se da te nisam nista pitao

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 01 okt 2016, 00:19

NKMramor je zakljucio prijavu, ociglednoo nista nije poduzeo. Dakle, Solinas moze vrijedjati koga zeli na forumu. Aferim. Kult.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 01 okt 2016, 00:19

Chinaglia je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:bogotac, Ordagic, Todor, ko su preostala dvojica
Smajic i Skahic
bojim se da te nisam nista pitao
:urnebes: :urnebes:

@solinas sretan put :salut:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2016, 00:38

wobly92 je napisao/la:Ostaješ uz Slobodu iz ljubavi...dok se ne ugasi, za koji mjesec. Već koračaju velikim koracima prema tome ako se ne desi taj veliki preokret koji očekujemo svi.
Zao mi je sto ti Azmir nije omogucio jos pobjeda i veselja, i meni je isto tako zao. Ali otisao je. I ja necu ismijavati Slobodu kao ovaj kult ovdje, ici cu na sve utakmice. A kada dodje uskoro novi gazda, isto cu biti kritican. Ja ostajem uz Slobodu i u kantonalnoj ligi, jbg, ljubav :)
Koji novi gazda dolazi... Nemoj mi reci samo Bingo da ce preuzeti Slobodu... Ispricano već stotinu puta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 01 okt 2016, 00:39

Zbog te price nek se samo voli Sloboda, ma kakva god da je, i jesmo u kurccu u kakvom smo.

Treba se voliti, ali i boriti za boljom.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 01 okt 2016, 00:47

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zbog te price nek se samo voli Sloboda, ma kakva god da je, i jesmo u kurccu u kakvom smo.

Treba se voliti, ali i boriti za boljom.
Svakako, ali formiranje kulta licnosti mi ne ide uz Slobodu. A vi kako hocete.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 01 okt 2016, 00:49

staragarda je napisao/la:
Koji novi gazda dolazi... Nemoj mi reci samo Bingo da ce preuzeti Slobodu... Ispricano već stotinu puta
Ti si neozbiljna osoba da bih sa tobom razgovarao o tome. To sam spomenuo retoricki :)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 01 okt 2016, 01:07

solinas je napisao/la:Bas si me nasikirao :)
Eto i ja ga prizivam neka ti ispuni zelju,Jasminov kmetu.. :)
A ja kao i svi mrzitelji Slobode,odoh spavati,putujem rano za BiH;I nas prelijepi seher,igra nam sutra Sloboda, :wave:
Ne lazi. Nisi bio na sjeveru, nemas pristup utakmici. :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.