A brate ja znam da to tako ide kod zena izbaci Serenu pa ispadne od Flipkens i ja igrao na Strycovu tj. mislio da sam igrao i jutros se budim kroz san gledam rezultat 2:1 reko super jos Troicki i Bellucci i njih kasnije ispratim sav sretan ulazim na racun vidim nigdje para kad pogledam na listicu na Jelenu odigrao jos kad sam pogledao da je vodila pa izgubila fuj.Effenberg je napisao/la:Ja sam to znao da tako ide, ali nisam se kladio, mene zadnjih dana se navadilo sve po jedan tip handriti. Dobio bonusa ko neke promo kodove da igram od ove ruske kladionice, i trebao nakockati na 300 € 2 tiketa preko 100 € na jedan Radwanska na drugi onaj konj majmunski sa Taipeja Lu Wu quratz. Nece pa nece.10DelPiero je napisao/la:Pa **** ti Jelena sve glupo izbaci Muguruzu ispadne od Strycove i to glupaca retardirana vodi 3-4 u 3. setu i servira i izgubi **** joj sve.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kuznetsova dabogda ti rak veličine monaka našli.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Sto je ovako mala margina na zute sociedad-betis samo 5 zuti
ludi betis sam to nekad dobije 

- muhamed121
- Kontakt:
Samo da obavjestim od sutra na wwinu onom novom bonus na prvu uplatu 100% sad mi rece radnica od 1. su im rekli ajde Albirex okreci
da li se mogu kladiti tu ovi s ipom van bih,imam jos kartice validne iz bosnemuhamed121 je napisao/la:Samo da obavjestim od sutra na wwinu onom novom bonus na prvu uplatu 100% sad mi rece radnica od 1. su im rekli ajde Albirex okreci
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozes se kladit preko kartice i XBonova ko i do sad.
Nullius in verba
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Znači radit će ovaj novi wwin za xbon?Heller je napisao/la:Mozes se kladit preko kartice i XBonova ko i do sad.
Stari wwin:arelinho je napisao/la:Znači radit će ovaj novi wwin za xbon?Heller je napisao/la:Mozes se kladit preko kartice i XBonova ko i do sad.
Kartice, bonovi, skrill i banka
Novi wwin:
Banka i poslovnica
Nullius in verba
E je.bem ti wwin.Heller je napisao/la:Stari wwin:arelinho je napisao/la:Znači radit će ovaj novi wwin za xbon?Heller je napisao/la:Mozes se kladit preko kartice i XBonova ko i do sad.
Kartice, bonovi, skrill i banka
Novi wwin:
Banka i poslovnica

Ima ih dosta al su lose raspoređene
Dok u TZ recimo
Miladije->Irac->Slatina x2->Korzo->Cipelići->Bulevar->Sjenjak->Skojevska->Solina

Dok u TZ recimo
Miladije->Irac->Slatina x2->Korzo->Cipelići->Bulevar->Sjenjak->Skojevska->Solina
Nullius in verba
Znam za pet poslovnica u Sarajevu, a za više ne znam gdje se nalaze. Da li mogu vidjeti na stranici gdje ih tačno ima sve?Heller je napisao/la:Ima ih dosta al su lose raspoređene![]()
Dok u TZ recimo
mozel vcrs cijela holandska druga 3+ hmm
neam pojma mozel se vidjet, đe ti tačno trebaarelinho je napisao/la:Znam za pet poslovnica u Sarajevu, a za više ne znam gdje se nalaze. Da li mogu vidjeti na stranici gdje ih tačno ima sve?Heller je napisao/la:Ima ih dosta al su lose raspoređene![]()
Dok u TZ recimo

Nullius in verba
Znam da na ovim mjestima ima:Heller je napisao/la:neam pojma mozel se vidjet, đe ti tačno trebaarelinho je napisao/la:Znam za pet poslovnica u Sarajevu, a za više ne znam gdje se nalaze. Da li mogu vidjeti na stranici gdje ih tačno ima sve?Heller je napisao/la:Ima ih dosta al su lose raspoređene![]()
Dok u TZ recimo
Na Grbavici kod pijace,kod Bosmala,u ulici Kralja Tomislava,na Dobrinji kod Prega i gore ulica Čekaluša.

Na dobrinji isto ima kod fontane
ima na pofalicimaarelinho je napisao/la:
Znam da na ovim mjestima ima:
Na Grbavici kod pijace,kod Bosmala,u ulici Kralja Tomislava,na Dobrinji kod Prega i gore ulica Čekaluša.![]()
Za te poslovnice u Sarajevu znam, a ne znam gdje ima još.
![]()
- Sarajevo29
- Kontakt:
Ymer pleme ti etiopisko ebem
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
arelinho je napisao/la:
E je.bem ti wwin.![]()
Nemam poslovnice nigdje blizu. U Sarajevu ih ima baš malo.

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Ajmo nurnberg i union berlin da ispostujete tradiciju bar 3+...
- rob do bagro
- Kontakt:
Zato crveni padaju ko na traci.slavenp je napisao/la:Ajmo nurnberg i union berlin da ispostujete tradiciju bar 3+...

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.