Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Hajd' kada su nam vec najbitniji izvjestaji medija, navedimo i to da u Gazzeti pise da je razlog poraza Sassuola to sto nisu znali odgovoriti na tempo i presing od strane Susica i kompanije.
Gli emiliani si sono lasciati travolgere dal ritmo frenetico imposto dagli avversari e dal pressing che Susic e compagni hanno esercitato sin dalle prime battute di gara. Qui sono da ricercare i motivi della sconfitta.
Gli emiliani si sono lasciati travolgere dal ritmo frenetico imposto dagli avversari e dal pressing che Susic e compagni hanno esercitato sin dalle prime battute di gara. Qui sono da ricercare i motivi della sconfitta.
Najlakše je pljunuti.. Ne može ništa biti dovoljno dobro a da mi ne nađemo razlog da po istom kvalitetno pljujemo.. Na žalost, tako je..
Tino je sinoć odigrao pristojnu utakmicu.. Niti je bio najgori u svojoj ekipi, niti je briljirao..
Ono što bi nama kao navijačima reprezentacije BiH trebalo biti kao najbitnije, to je učinak reprezentativaca, kako potencijalnih tako i aktuelnih u reprezentativnom dresu.. Kako je Tino došao u reprezentaciju meni nije poznato.. Sumnjam na nepotizam kao i većina ovdje, ali ja mogu samo da sumnjam.. Bez dokaza.. Ono što je činjenica je da se njegove minute u reprezentaciji mogu ocijeniti kao pozitivne, isto kao i minute Anela Hadžića koji je stigao skupa u paketu s njim.. I zar nije to ono najbitnije? Hoće li mu Meša dati koju minutu nije ni bitno.. Činjenica je da je igrač koji nam može koristiti na više pozicija u sredini (ne fiksiram play station pozicije AMF, DMF I CF itd..)
Tino je sinoć odigrao pristojnu utakmicu.. Niti je bio najgori u svojoj ekipi, niti je briljirao..
Ono što bi nama kao navijačima reprezentacije BiH trebalo biti kao najbitnije, to je učinak reprezentativaca, kako potencijalnih tako i aktuelnih u reprezentativnom dresu.. Kako je Tino došao u reprezentaciju meni nije poznato.. Sumnjam na nepotizam kao i većina ovdje, ali ja mogu samo da sumnjam.. Bez dokaza.. Ono što je činjenica je da se njegove minute u reprezentaciji mogu ocijeniti kao pozitivne, isto kao i minute Anela Hadžića koji je stigao skupa u paketu s njim.. I zar nije to ono najbitnije? Hoće li mu Meša dati koju minutu nije ni bitno.. Činjenica je da je igrač koji nam može koristiti na više pozicija u sredini (ne fiksiram play station pozicije AMF, DMF I CF itd..)
E hebi ga!damir_82 je napisao/la:Najlakše je pljunuti.. Ne može ništa biti dovoljno dobro a da mi ne nađemo razlog da po istom kvalitetno pljujemo.. Na žalost, tako je..
Cim se ubaci Anel u pricu o Tinu meni to mirise na post u slavu nekog treceg. Anel je za razliku od Tina guran i tokom zadnje godine dana. Tinki je za vrijeme Safeta odigrao par utakmica na krivoj poziciji i po meni nikad niti nije isproban na pravi nacin. Koliko ga je Amidza bezobrazno forsirao toliko ga je Mesa bespotrebno kaznjavao. Makar sam ja takav dojam stekao. Anel je po meni promasaj obojice selektora i mozda je bilo bolje davati sansu nekom igracu iz PL tipa Kozulj ili ranije Cimirot nego neprestano produzivati agoniju sa Anelom.
Na kraju se to i potvrdilo. On stagnira i mislim da ga vrlo minoran dio sportske javnosti i dalje zeli u reprezentaciji.
Sama ova cinjenica je dokaz da se s njim pogrijesilo.
Zar jos postoji neka budala koja sumnja u kvalitet ovog igraca? Nismo Brazil, Sušić nam je potreban.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
x
-
- Kontakt:
Daj ba nek' neko banuje ovoj fanatica... Dosadan je lik u yebote... Ako mislis da je los igrac zaobidji temu i gotova stvar... Yebo li te TSS! Momak je dobar igrac i sigurno da moze pomoci BiH svojom kvalitetom...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Onda mi se čini da nisi shvatio poentu posta.. Sad iz ove perspektive je lako govoriti šta je trebalo, ali ne vidim razlog da se zanemaruju činjenice.. Anel je te utakmice odigrao korektno, one dvije u paketu protiv Velsa i Belgije na neprirodnoj poziciji čak jako dobro.. Možda je posao mogao bolje odraditi Zukanović, možda Cocalić, možda Torlak ili Kerla..?! To ne znamo.. Samo treba da kažemo istinu da je ovaj odradio posao.. Poslužio svrsi..dubrovnik je napisao/la:E hebi ga!damir_82 je napisao/la:Najlakše je pljunuti.. Ne može ništa biti dovoljno dobro a da mi ne nađemo razlog da po istom kvalitetno pljujemo.. Na žalost, tako je..
Cim se ubaci Anel u pricu o Tinu meni to mirise na post u slavu nekog treceg. Anel je za razliku od Tina guran i tokom zadnje godine dana. Tinki je za vrijeme Safeta odigrao par utakmica na krivoj poziciji i po meni nikad niti nije isproban na pravi nacin. Koliko ga je Amidza bezobrazno forsirao toliko ga je Mesa bespotrebno kaznjavao. Makar sam ja takav dojam stekao. Anel je po meni promasaj obojice selektora i mozda je bilo bolje davati sansu nekom igracu iz PL tipa Kozulj ili ranije Cimirot nego neprestano produzivati agoniju sa Anelom.
Na kraju se to i potvrdilo. On stagnira i mislim da ga vrlo minoran dio sportske javnosti i dalje zeli u reprezentaciji.
Sama ova cinjenica je dokaz da se s njim pogrijesilo.
Možda je Baggio Hušidić bolji i od Tine i od Miličevića, ali neću zbog tog možda pljuvati naokolo već biti uz one koji su tu i koji trebaju u ove dvije utakmice da osvoje bodove, odrade posao i posluže svrsi..
- calcio
- Kontakt:
I veceras je u prvih 11, igraju u 20:00 protiv Mechelena

Crno se pise Genku, jadni
ali sami su sebi krivi.
PM igrac, mozda ga amidza vrati na prirodnu poziciju DM ipak je dobar, DM koji zna lopte.
Da ga koji hoce iz ove levatske protivnicke ekipice, nesretnika povrijedit... ali izgleda da nema im fajde od toga, skontali dok ovaj PM gradi igru bolje za njih, evo levati vec vode Genka

PM igrac, mozda ga amidza vrati na prirodnu poziciju DM ipak je dobar, DM koji zna lopte.
Da ga koji hoce iz ove levatske protivnicke ekipice, nesretnika povrijedit... ali izgleda da nema im fajde od toga, skontali dok ovaj PM gradi igru bolje za njih, evo levati vec vode Genka

- calcio
- Kontakt:
Sta je ovo, odbrani mu rukom onaj igrac... Penal i crveni
Tino u stativu glavom, odbijenu loptu salje nogom u gol ali je protivnicki igrac brani rukom. Penal u Susicevoj reziji.
Prvi udarac je spasio Cocalic.
Prvi udarac je spasio Cocalic.
Sishar je napisao/la:Crno se pise Genku, jadniali sami su sebi krivi.

đe si poletio
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Sishar je napisao/la:Crno se pise Genku, jadniali sami su sebi krivi.
Da ga koji hoce iz ove levatske protivnicke ekipice, nesretnika povrijedit... ali izgleda da nema im fajde od toga, skontali dok ovaj PM gradi igru bolje za njih, evo levati vec vode Genka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sta ovo Tino sedmicama samara neznalice.
Pa dokle vise Tino
Pa dokle vise Tino

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne znam da li gledas ali Cocalic takodjer igra odlicnu utakmicu. Genk ima jalovu inicijativu a Mechelen je opasniji iz kontri.emir79 je napisao/la:Sta ovo Tino sedmicama samara neznalice.
Pa dokle vise Tino
Tinki se puuuuuuno brze rjesava lopte, nema peglanja kao u Hajduku. Dobar je za sada.
Sta bi sa Tinčeka, zašto ga izbaci trener?
-
- Kontakt:
Kako da vadi na poluvremenu najboljeg najagilnijeg najbrzeg igraca Genka tenka?? Il je genta ? Neznam nekad pobrkam ove klubove...Tino samara ove fantikose iz sedmice u sedmicu tino pljuvanje pljuvanje plac plaz blak blak ... Genk nakon njega Nikom vise nece dati da nosi broj 10
(belgija)

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Dubrovnice jel povreda il je Emir dobio šamarčinu opet?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Virtu4l je napisao/la:Sishar je napisao/la:Crno se pise Genku, jadniali sami su sebi krivi.
Da ga koji hoce iz ove levatske protivnicke ekipice, nesretnika povrijedit... ali izgleda da nema im fajde od toga, skontali dok ovaj PM gradi igru bolje za njih, evo levati vec vode Genka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
đe si poletio
Sheyi je napisao/la:Sta bi sa Tinčeka, zašto ga izbaci trener?

@bhfanatic14 dijeli pljuske.
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Homelander, jasmin10 i 193 gosta.