Jadna nam majka ondaMokes je napisao/la:Da. To je taj Cimirot.DevilsAdvocate je napisao/la:Gledam sinoc utakmicu i razmisljam, jel ovo onaj Cimirot kojeg pitari guraju u prvih 11, jel ovo Cimirot koji treba Belgiju da zaustavi?
Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: Gojko Cimirot
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma dobro znam i ja da nemamo boljeg, ali mi nije jasno sto se Mesa proziva toliko u vezi njega, ja sam radije da se u svim utakmicama osim Belgije proba s drugim kombinacijama jer zasto ubacivati ovako nedorecenog DM kad nam nije bas nuzno zlo, i vjerujem da ce opet bit sranja i prozivanja a tek sad vidim da je Mesha u pravu i da covjek dobro zna sta radidubrovnik je napisao/la:Uspio je biti dio mozaika koji je zaustavio Fiorentinu, ekipu koja je prepuna odlicnih igraca u sredini. Igraca koji su vazni reprezentativci svojih reprezentacija. Sinoc Fiorentina nije zabila sto znaci da igra sredine Grckog kluba nije bila losa.Mokes je napisao/la:Da. To je taj Cimirot.DevilsAdvocate je napisao/la:Gledam sinoc utakmicu i razmisljam, jel ovo onaj Cimirot kojeg pitari guraju u prvih 11, jel ovo Cimirot koji treba Belgiju da zaustavi?
Da je defanzivno ponekad stajao daleko od igraca jest, ali cesto je morao preuzimati i drzao je blok a ne covjeka.
Kada je ipak markirao Borja Valera (u drugom djelu) bio je odlican, a najlosije mi je izgledao protiv Ilicica.
Sve u svemu boljeg NEMAMO za poziciju DM. U tranziciji prema naprijed ODLICAN.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Incognito87
- Kontakt:
Jajalo je bolji na poziciji zadnjeg veznog bar duplo. Mali sinoć ofanzivno solidan, doduše svaka je bila prvom do sebe, ali u odnosu na defanzivu gdje je bio neprimjetan, ofanziva je bila ok. Par pojedinaca je ovdje napravilo prevelik pritisak i očekivanja od momka i nakon jedne partije koja ne bude po ukusu navijača, biće popljuvan.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
- Kontakt:
Ne treba on zaustavi Belgiju. Ako je nisu zaustavili Besic, Pjanic i Medunjanin kad su nas napumpali onda ne treba ni on. On treba da pokusa da donese ravnotezu sa Pjanketom i krilima. Ove retardirane najave tebi svojstvene nemaju nikakvog smisla.DevilsAdvocate je napisao/la:Gledam sinoc utakmicu i razmisljam, jel ovo onaj Cimirot kojeg pitari guraju u prvih 11, jel ovo Cimirot koji treba Belgiju da zaustavi?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Ne treba on zaustavi Belgiju. Ako je nisu zaustavili Besic, Pjanic i Medunjanin kad su nas napumpali onda ne treba ni on. On treba da pokusa da donese ravnotezu sa Pjanketom i krilima. Ove retardirane najave tebi svojstvene nemaju nikakvog smisla.DevilsAdvocate je napisao/la:Gledam sinoc utakmicu i razmisljam, jel ovo onaj Cimirot kojeg pitari guraju u prvih 11, jel ovo Cimirot koji treba Belgiju da zaustavi?
RichmanBiH je napisao/la:Naucite gledat fudbal.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam, ne vidim razlog da se pišu hvalospjevi nakon meča sa Fiorentinom, ali ne vidim razlog ni zašto bi se momak kudio. Pristojna partija. Ništa više, ništa manje. Da mora igrati - ne mora. Da može igrati - može.
Mišljenja sam da se Meša neće "kockati" sa Gojkom na poziciji zadnjeg veznog protiv najtežeg protivnika u grupi. Ukoliko to ne uspije, valja na "stub srama".
Cimi ima prostora za napredak. Ne treba samo pretjerivati, on u ovom trenutku nije Patrick Vieira iz najboljih dana. Daleko od toga.
Mišljenja sam da se Meša neće "kockati" sa Gojkom na poziciji zadnjeg veznog protiv najtežeg protivnika u grupi. Ukoliko to ne uspije, valja na "stub srama".
Cimi ima prostora za napredak. Ne treba samo pretjerivati, on u ovom trenutku nije Patrick Vieira iz najboljih dana. Daleko od toga.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Upravo, ovo je ralno razmisljanjeMonolog je napisao/la:Ne znam, ne vidim razlog da se pišu hvalospjevi nakon meča sa Fiorentinom, ali ne vidim razlog ni zašto bi se momak kudio. Pristojna partija. Ništa više, ništa manje. Da mora igrati - ne mora. Da može igrati - može.

On sa novajlijom mora poceti, sad da li je to kockanje ili ne to je druga stvar, ali poceti mora. Jer sa onom postavom protiv Estonije ni za zivu glavu ne smije poceti.Monolog je napisao/la:Ne znam, ne vidim razlog da se pišu hvalospjevi nakon meča sa Fiorentinom, ali ne vidim razlog ni zašto bi se momak kudio. Pristojna partija. Ništa više, ništa manje. Da mora igrati - ne mora. Da može igrati - može.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kockanje je krenuti sa igracem koji ima malo minuta u drzavnom dresu kao sto je Gojko Cimirot ali igranje bez DM bi nazvao korakom vise. Sklon sam takvu igru u Belgiji nazvati Ruskim ruletom. Tako da bi igraca koji ima bolje defanzivne karakteristike u utakmici sa Belgijom nazvao razumom a ne kockom.emir79 je napisao/la:On sa novajlijom mora poceti, sad da li je to kockanje ili ne to je druga stvar, ali poceti mora. Jer sa onom postavom protiv Estonije ni za zivu glavu ne smije poceti.Monolog je napisao/la:Ne znam, ne vidim razlog da se pišu hvalospjevi nakon meča sa Fiorentinom, ali ne vidim razlog ni zašto bi se momak kudio. Pristojna partija. Ništa više, ništa manje. Da mora igrati - ne mora. Da može igrati - može.
U 3 vazna segmenta je Cimirot jako dobar vezni igrac a to su trka, distribucija i mirnoca s loptom pod pritiskom.
Ono u cemu on jos uvijek nije dovoljno stasao (a sto ocekujem od njega jer ima taj potencijal) jeste potpuni napredak u toj build-up igri, u smislu kontrole tempa igre i playmakingu. To su stvari u kojima je recimo Miralem Pjanic jedan od najboljih na svijetu danas. Upravo to sto bi mu Miralem koji posjeduje te kvalitete, bio partner u veznom redu, mislim da bi odlicno sakrilo njegove slabosti i da uz ono sto Cimirot nudi (trka i ogroman pokriveni prostor kroz svih 90 minuta i vrlo inteligentna, brza i tecna distribucija lopte sa velikim procentom tacnih pasova) bi igra nase reprezentacije dobila dosta na kvalitetu protoka lopte i samog povecanja posjeda, bez obzira na protivnika (sto se tice ove grupe).
Cimirot nije klasicni zadnji vezni i ko god ocekuje od njega da nadomjesti Besicev defanzivni work-rate, startove i oduzete lopte, taj ce se ozbiljno razocarati.
U perspektivi, sa Cimijevim dodatnim napretkom i oporavkom Besica, smatram da bi vezni red Pjanic-Besic-Cimirot mogao biti jedan od najkompaktnijih u Evropi. A vjerujem da ce iduci transfer Cimirota potvrditi moje visoko misljenje o njemu (iako i sadasnji nastupi u PAOK-u i epitet standardnog prvotimca i jednog od nosioca igre govore tome u prilog).
Ono u cemu on jos uvijek nije dovoljno stasao (a sto ocekujem od njega jer ima taj potencijal) jeste potpuni napredak u toj build-up igri, u smislu kontrole tempa igre i playmakingu. To su stvari u kojima je recimo Miralem Pjanic jedan od najboljih na svijetu danas. Upravo to sto bi mu Miralem koji posjeduje te kvalitete, bio partner u veznom redu, mislim da bi odlicno sakrilo njegove slabosti i da uz ono sto Cimirot nudi (trka i ogroman pokriveni prostor kroz svih 90 minuta i vrlo inteligentna, brza i tecna distribucija lopte sa velikim procentom tacnih pasova) bi igra nase reprezentacije dobila dosta na kvalitetu protoka lopte i samog povecanja posjeda, bez obzira na protivnika (sto se tice ove grupe).
Cimirot nije klasicni zadnji vezni i ko god ocekuje od njega da nadomjesti Besicev defanzivni work-rate, startove i oduzete lopte, taj ce se ozbiljno razocarati.
U perspektivi, sa Cimijevim dodatnim napretkom i oporavkom Besica, smatram da bi vezni red Pjanic-Besic-Cimirot mogao biti jedan od najkompaktnijih u Evropi. A vjerujem da ce iduci transfer Cimirota potvrditi moje visoko misljenje o njemu (iako i sadasnji nastupi u PAOK-u i epitet standardnog prvotimca i jednog od nosioca igre govore tome u prilog).
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nikad nisi cuo za odmaranje igraca?Pivopija je napisao/la:DJE CIMIROT?
Hahahah neka neka dobro je znati da svi trazite dlaku u jajetu da ponizite ovog momka

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Niko ne ponizava momka, to sto ti imas neke paranoje je tvoja licna stvar. Pitanje je sasvim jasno, momak nije uopste u kadru za utakmicu a standardni je igrac PAOK-a,, da nije opet kakva povreda jer s njima dosta kuburi.Sarajlijc@ je napisao/la:
Nikad nisi cuo za odmaranje igraca?
Hahahah neka neka dobro je znati da svi trazite dlaku u jajetu da ponizite ovog momka
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
- Kontakt:
U prvih 11 Paoka
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mozda je kockanje jedina stvar koju mozemo uraditi protiv Belgije jer nam sanse za osvajanje boda ili punog plijena nisu realne.
-
- Kontakt:
Opet u prvih 11 Paoka! Protiv libereca u okviru evropa lige
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Dobra "analiza". Meni je velika zelja taj vezni red Cimirot-Besic-Pjanic.Clutch je napisao/la:U 3 vazna segmenta je Cimirot jako dobar vezni igrac a to su trka, distribucija i mirnoca s loptom pod pritiskom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- provokatorII
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Dobra "analiza". Meni je velika zelja taj vezni red Cimirot-Besic-Pjanic.Clutch je napisao/la:U 3 vazna segmenta je Cimirot jako dobar vezni igrac a to su trka, distribucija i mirnoca s loptom pod pritiskom.
Al' hajd' iskopaj Besica, evo ti Dunjaluk!
Sto se bolan ne mozete drzati teme?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.