FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Koji je ovo pogodak Arde ove sezone ukupno u svim takmičenjima ? Peti ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mascherano spašavao večeras.
Ali drago mi je da pobjeđujemo unatoč lošoj igri.
Ali drago mi je da pobjeđujemo unatoč lošoj igri.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Problem je što protiv Celte sa jednim raspoloženim igračem u napadu neće ići. Ali valjda ne mogu svi ponoviti ovako lošu partiju.
Glede ovog eksperimenta sa Pacom i Suarezom, gdje se spomenuti povremeno rotiraju, očigledno da ne ide. Ali eto ušao je i Rafinha pa kurca nije uradio.
Kao što reče Makaš, Arda je čovjek preokreta.
Glede ovog eksperimenta sa Pacom i Suarezom, gdje se spomenuti povremeno rotiraju, očigledno da ne ide. Ali eto ušao je i Rafinha pa kurca nije uradio.
Kao što reče Makaš, Arda je čovjek preokreta.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Arda je u odlicnoj formi, definitivno mu treba dati priliku od prve minute, kao i Gomesu.
Busquets mora prestati sa svojim sranjima.
Volio bi da Lucho odluci probati vezni red Arda-Gomes-Denis/Rafinha, cisto da vidimo kako to fercera, cak bi volio i Vidala u napadu gledati.
Ovo veceras je jako tanko i lose izgledalo, naravno Borussia je odlicno odigrala, ali par igraca je kriticno odigralo veceras i treba ih malo ohladiti iducu tekmu.
Busquets mora prestati sa svojim sranjima.
Volio bi da Lucho odluci probati vezni red Arda-Gomes-Denis/Rafinha, cisto da vidimo kako to fercera, cak bi volio i Vidala u napadu gledati.
Ovo veceras je jako tanko i lose izgledalo, naravno Borussia je odlicno odigrala, ali par igraca je kriticno odigralo veceras i treba ih malo ohladiti iducu tekmu.
Zadnja izmjena: Furymaker, dana/u 28 sep 2016, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Protiv Celte bi izmijenio čitav vezni red. Ovakav Busquets nije neko bez koga se ne može.
Znači Arda - Gomes - Suarez
U napadu, Neymar, Suarez, Rafinha
Znači Arda - Gomes - Suarez
U napadu, Neymar, Suarez, Rafinha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Eh da su ovakvog Ardu imalu u zadnjih par mjeseci prosle sezone. Strasno pojacanje.
http://www.fullmatchesandshows.com/Derdiyok je napisao/la:Neko link pregleda svih večerašnjih utakmica ?
Imaš tu i pojednačno, a i pregled cijele večeri u jednom klipu.
ZahvaljujemLillard je napisao/la:http://www.fullmatchesandshows.com/Derdiyok je napisao/la:Neko link pregleda svih večerašnjih utakmica ?
Imaš tu i pojednačno, a i pregled cijele večeri u jednom klipu.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- KingJamesMVP
- Kontakt:
U Vigu treba dobiti pa kako god, ne smije se više kiksati u prvenstvu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Barcelona je tim s najviše gostujućih pobjeda u Ligi prvaka, njih 47. Također, Blaugrana je jedna od četiri ekipe koje nakon drugog kola imaju stopostotan učinak. Osim Barçe, po dvije pobjede još imaju Atlético Madrid, Napoli i Leicester City.

Inace razlog zbog kojeg sam poceo navijati za Barcu je ovaj gospodin

- _forzamilan_
- Kontakt:
Sto bi rekli englezi gentleman on and off the pitch

PS ako je neko vec postavljao izvinite.Xavi prodao jahtu kako bi pomogao izbjeglicama pa zaigrao nogomet s njima: "Sve ću dati za vas"
XAVI, legenda Barcelone koji nastupa za katarski Al Sadd, posljednjih mjeseci pomaže izbjeglicama.
Tako je Španjolac prije dva mjeseca odlučio prodati jahtu na dražbi kako bi prikupljeni novac darovao onima koji bježe brodićima s Blskog Istoka prema Europi.
Sada je stigao u izbjeglički kamp u Jordanu kako bi ih posjetio i zaigrao nogomet s njima.
"Jako sam uzbuđen što sam dio ovakve aktivnosti", rekao je jedan od najvećih španjolskih nogometaša u povijesti i poručio:
"Ovakvi susreti svakome predstavljaju izvor inspiracije. Do kraja života ću pružati pomoć, koliko god sam to u mogućnosti."
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Odlucio se posvetiti kiksevima samo na klupskom nivou.
Al neka ga..nek zivi jos malo na slavi gola u El Clasicu i onoga jako bitnog protiv Celte.
Rafinha,bez obzira na date golove i statistiku,ipak nije kapacitet za Barcu.
Nadam se da ce i Denis sutra dobiti malo vecu minutazu.
Al neka ga..nek zivi jos malo na slavi gola u El Clasicu i onoga jako bitnog protiv Celte.
Rafinha,bez obzira na date golove i statistiku,ipak nije kapacitet za Barcu.
Nadam se da ce i Denis sutra dobiti malo vecu minutazu.
Real opet kikso
Barcelona trenutno 4., pobjedom izbija na prvo mjesto, nece biti lako veceras sigurno, valjda pobijede.

- MisterGuardiola
- Kontakt:
Pa šta radi Enrike sa ovim sastavom jbo ga dan.Opet će biti kao protiv Alavesa.Taman Real kiksao...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Veceras dobra prilika da se zauzme prvo mjesto.Vidjet cemo kako ce odigrati trojac u veznom redu,to ce biti jako bitno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.