bez imalo srama

nikad nije gost slavio u njihovim međusobnim

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ajmo kakve vadione skontatiadmir12345 je napisao/la:Treba Torresa brata zvat, da izbaci koji par on njih skidaNebeskaSila96 je napisao/la:Yebes LP u Južnoj Americi su pare![]()
![]()
Nema njega danimaadmir12345 je napisao/la:Treba Torresa brata zvat, da izbaci koji par on njih skidaNebeskaSila96 je napisao/la:Yebes LP u Južnoj Americi su pare![]()
![]()
A otišao čovjek u USA. Boli ga kur.ac za kladionicom.NebeskaSila96 je napisao/la:Nema njega danimaadmir12345 je napisao/la:Treba Torresa brata zvat, da izbaci koji par on njih skidaNebeskaSila96 je napisao/la:Yebes LP u Južnoj Americi su pare![]()
![]()
Treba nešto iskombinovat prejaka je ponuda večeras.Sinoć me syebase samo ono bolivijci za ukupno 250€ na jednom 4+ na drugom 3+
Englezi su narocito sa tim nizim ligama uvijek bili neposteni, a narocito onda kada igraju u terminu kada je i CL. Historijski se to da dokazati tokom zadnjih 5-6 sezona, odkako je masovno online kladjenje. Ja molim Boga da dodje dan kada krenu letiti glave nekim olosima radi ovih ofirnih namjestanja. Danas sam odlucio se ne kladiti jer sam znao da ce biti svasta, ne moze valjati kada na isti dan igraju zestoke ekipe ko City, Arsenal, Barca i Bayern al nikako i toliko puno "zicer" kvoti, i otvorim pivu i gledam tekme i umirem od smijeha sta se masovno radi za kladionice. Pu majku im yebem, zivciraju me i kad ne igram nista, koja su to smeca. Pocecu pratiti sah.gaston je napisao/la:Pazi NJukastla![]()
jasko_juve je napisao/la:
Imal kakvu kcerku sestru da zaganjamo to preko veze do tipovareeds je napisao/la:u zgradu kod mene se doselio, sef/organizator poslova u BET LIVE I PETICA PLUS
trebalo bi to malo ispitati i uzeti neke informacije, sta mislite![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.