Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sto vrijedjas ljude,jel nam to treba u ovoj situaciji..fukaratz je napisao/la:a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskomsamo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite
Sabovici su samo mogli prodati stadion i pomocne i uzeti kessolinas je napisao/la:Sto vrijedjas ljude,jel nam to treba u ovoj situaciji..fukaratz je napisao/la:a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskomsamo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite
![]()
Ljudi imaju drugacije misljenje i sta ima veze.Iako je i Azmir rekao da stadion vrijedi (ili sama parcela )otprilike oko 40 mil meni je to opet smijesno.....jer klub duguje par miliona a raspolaze bogatstvom.(raspolagao je)..mogli su onda i klubu dugove vratiti i izgraditi najbolji stadion u drzavi na drugoj lokaciji i to ti je dokaz koliko ih boli k.za klubom..Ali eto svakom svacije.
Slazem se,pa i ja sam to napisao,drugo su Sabovici grad je to mogao i bez Azmira,da mu je stalo do kluba jel tako....fukaratz je napisao/la:Sabovici su samo mogli prodati stadion i pomocne i uzeti kessolinas je napisao/la:Sto vrijedjas ljude,jel nam to treba u ovoj situaciji..fukaratz je napisao/la:a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskomsamo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite
![]()
Ljudi imaju drugacije misljenje i sta ima veze.Iako je i Azmir rekao da stadion vrijedi (ili sama parcela )otprilike oko 40 mil meni je to opet smijesno.....jer klub duguje par miliona a raspolaze bogatstvom.(raspolagao je)..mogli su onda i klubu dugove vratiti i izgraditi najbolji stadion u drzavi na drugoj lokaciji i to ti je dokaz koliko ih boli k.za klubom..Ali eto svakom svacije.fino sam rekao poslje izbora nek se dogovore Azmir i novo/izabrani jer je nas jedini spas prodaja tog zemljista i gradnja normalnog stadiona na drugom mjestu
ako moze Arsenal to isto uraditi sa Hajberijem, prodati legendarni stadion na kojem je izgradjen stambeno poslovni kompleks ne vidim razlog sto mi ne bi mogli isto uraditi
azmir nije rekao da parcela vrijedi 40 miliona nego je rekao da kvadrat vrijedi 250 KM, što ispadne 16 000 kvadrata = 4 miliona.. a to sto je ovaj balta novinar svojom nekom matematikom dobio 46 miliona nema veze sa zivotomsolinas je napisao/la:Sto vrijedjas ljude,jel nam to treba u ovoj situaciji..fukaratz je napisao/la:a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskomsamo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite
![]()
Ljudi imaju drugacije misljenje i sta ima veze.Iako je i Azmir rekao da stadion vrijedi (ili sama parcela )otprilike oko 40 mil meni je to opet smijesno.....jer klub duguje par miliona a raspolaze bogatstvom.(raspolagao je)..mogli su onda i klubu dugove vratiti i izgraditi najbolji stadion u drzavi na drugoj lokaciji i to ti je dokaz koliko ih boli k.za klubom..Ali eto svakom svacije.
Pa rekoh ti sta je covjek rekao i da mi je smijesno.pj88 je napisao/la:azmir nije rekao da parcela vrijedi 40 miliona nego je rekao da kvadrat vrijedi 250 KM, što ispadne 16 000 kvadrata = 4 miliona.. a to sto je ovaj balta novinar svojom nekom matematikom dobio 46 miliona nema veze sa zivotomsolinas je napisao/la:Sto vrijedjas ljude,jel nam to treba u ovoj situaciji..fukaratz je napisao/la:a par imbecila jucer pise kako stadion nema nikakve veze sa Azmirovim odlaskomsamo mi se qurca napusite i kad se napusite opet popusite
![]()
Ljudi imaju drugacije misljenje i sta ima veze.Iako je i Azmir rekao da stadion vrijedi (ili sama parcela )otprilike oko 40 mil meni je to opet smijesno.....jer klub duguje par miliona a raspolaze bogatstvom.(raspolagao je)..mogli su onda i klubu dugove vratiti i izgraditi najbolji stadion u drzavi na drugoj lokaciji i to ti je dokaz koliko ih boli k.za klubom..Ali eto svakom svacije.![]()
ako ce zamisljeni novi evropski stadion kostat 50 miliona kako ce tusanj vrijedit 46
Ma ko ih yebe svakako nece jos dugoxeksor je napisao/la:Čitam sad Azmir Husić fan page fb, piše da azmir spreman sam ulozit u S.Han 5miliona, odmah kad počnu komentarisat onog Zulu sto je bio u prijasnjim upravama i skupstinama, sve negativno kako lazu, a gospoda iz bivsih uprava kad se spavala po avazu i pio viski od 600 km Nisu lagala. i ko je ovaj faraonovac laki TZ fb profil negativac i smrdljivac
Yebem im mater klosarsku...yebo im bog mater vecinom komentarisu oni koji Tusanj vide samo na tv...picka im materina klosarskaxeksor je napisao/la:Čitam sad Azmir Husić fan page fb, piše da azmir spreman sam ulozit u S.Han 5miliona, odmah kad počnu komentarisat onog Zulu sto je bio u prijasnjim upravama i skupstinama, sve negativno kako lazu, a gospoda iz bivsih uprava kad se spavala po avazu i pio viski od 600 km Nisu lagala. i ko je ovaj faraonovac laki TZ fb profil negativac i smrdljivac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.