Zvjezdan Misimović

Bosnier
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Bosnier » 11 jul 2010, 02:51

hahahahah

analiticar mi je uljepsao zivot, bas sam se slatko nasmijo

hvala brate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 12 jul 2010, 09:01

Ma nista jarane, moram malo razbiti ovu ljetnu depresiju i sportska nedesavanja hahahahahah
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jul 2010, 13:17

te mu je savjetovano da smrša, kako bi bio spremniji za narednu sezonu.

"Kako sam još uvijek njegov direktor, rekao sam mu da je on jedan od naših najvažnijih igrača, te da se mora tokom igre više priključivati napadu kako bi bio na svom nivou".

Kao rezultat tih savjeta, Misimović je na pripreme Wolfsburga stigao tri i pol kilograma mršaviji.
A neka je i ovaj Hoeness konacno nesto dobro napravio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 jul 2010, 13:28

Ma taj rumenko je jedan obični kretenčina. Mislim, koja doza arogancije u pristupu svom najboljem veznjaku, hajde da se ovako obratio Grafiteu koji je totalno pao u formi, izgleda da je zaboravio da se obraća najboljem asistentu lige već dvije godine zaredom. Ako se tome pridoda i veliki broj golova onda ne znam šta više očekuje od Misketa.

Činjenica je da Miske treba smršati, to je u njegovu korist. Ali fakat da li ima potrebe da jedan direktor kluba razvlači po novinama šta je rekao nekom od igrača? Smiješno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2010, 13:48

Cudi me da debeli ne trazi 30 miliona eura za Misimovica, na tom nivou su mu cijene bile ranije.

12 miliona bi neko mogo i dat, nadam se da ce Schalke nekako to skupit, ali vrlo tesko ja mislim. Ako ne Schalke, onda ne bi bilo lose da napusti Bundesligu. I sam je reko da je vrijeme za nesto novo. Mozda Atletico. Ali eto ja bi licno volio da ga Magath ponovo trenira, tad je bio najbolji.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 jul 2010, 19:36

slika
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2010, 21:24

Jest ovo je sigurno Emir Spahic. :lol: Ovaj lik sto pise je kao prvo nepismen, a kao drugo da Emir Spahic ima facebook sa pravim imenom ne bi imo drugog posla nego odgovarat na friend request.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jul 2010, 21:27

Cartman je napisao/la:Jest ovo je sigurno Emir Spahic. :lol: Ovaj lik sto pise je kao prvo nepismen, a kao drugo da Emir Spahic ima facebook sa pravim imenom ne bi imo drugog posla nego odgovarat na friend request.
Da, a i komentar nema veze s vezom. Ocigledno je da je neki osnovac autor istog. :lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 20 jul 2010, 21:31

Ima Spaha profil. To je 100%. Jedan moj prijatelj je rođak od Senijada Ibričića i često je u društvu sa Spahom i Džekom. Eh sad, da li je, dotični iz prethodnog post-a, pravi profil to ne znam.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2010, 21:40

Zdena04 je napisao/la:Ima Spaha profil. To je 100%. Jedan moj prijatelj je rođak od Senijada Ibričića i često je u društvu sa Spahom i Džekom. Eh sad, da li je, dotični iz prethodnog post-a, pravi profil to ne znam.
Ma mnogi igraci imaju, ali ne sa pravim imenom.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 jul 2010, 21:56

Vjerovatno da i Muhameda Bikica glumi neki Senad iz Bosanskog Samca :roll: . Da nisam u kontaktu sa tim ljudima mozda bi vam i vjerovao, a ovako svako ima pravo na svoje misljenje !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 jul 2010, 22:13

Cartman je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Ima Spaha profil. To je 100%. Jedan moj prijatelj je rođak od Senijada Ibričića i često je u društvu sa Spahom i Džekom. Eh sad, da li je, dotični iz prethodnog post-a, pravi profil to ne znam.
A ti te igrace po laznim imenima imas na fejsu jelda?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jul 2010, 22:32

Pirke je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
A ti te igrace po laznim imenima imas na fejsu jelda?
Ne, ali znam da imaju. Jer su mnogi od njih to i rekli. Na primjer Danny Welbeck iz Uniteda.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 jul 2010, 13:38

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 22 jul 2010, 11:10

Misimovic izdao naciju?
Ćiro Blažević: FIFA i UEFA nikada neće suspendirati Nogometni savez BiH!
Sretan sam što me to mimoilazi, jer više nisam vezan za tu nesretnu družinu, kaže Ćiro
Veličina slova: A. NOVALIJA 22/07/2010 07:54:00
Blažević: Da smo otišli na SP, bila bi to propast Dodikove politike Miroslav Blažević javio se u Kini na svoj hrvatski broj. Bio je u društvu Envera Lugušića i kovao planove za ostanak na čelu kineskog prvenstva.

Ništa ne pratim

- U Kini nije lako. Da je tako, i Suljo (Sulejman Čolaković, predsjednik NSBiH - op. a.) bi ovdje došao - ispalio je Ćiro na početku razgovora za "Dnevni avaz".

Bivši selektor tvrdi da ne prati posljednja dešavanja u nogometnoj BiH, slom Skupštine NSBiH i neusvajanje statuta te prijetnju sankcijama.

- Ništa to ne pratim. Sretan sam što me to mimoilazi, jer nisam više vezan za tu nesretnu družinu. Dobro mi je došlo što sam isključen. Otišao sam kao popišan, a trebao sam biti heroj.

A šta misli hoće li FIFA i UEFA u oktobru suspendirati NSBiH?

- Ma neće ih nikada suspendirati. Sebi bi napravili konfuziju. Kada bi to bilo rješenje, davno bi to uradili. Vjerujte da neće.

Miske nas je izdao

Osvrnuo se Blažević i na izjave Milorada Dodika te se vratio na Zvjezdana Misimovića.

- Zapamti, ti si vjerovao Misketu, ali on nas je izdao. I tebe, i mene, i reprezentaciju, i državu. On nam je svima napravio zlo. To je sve Dodikova politika, baš kao i te njegove nedavne izjave.

Istina će kad-tad izaći na vidjelo. Siguran sam u to. Da smo otišli u Južnu Afriku, zadivili bismo svijet. Vjeruj mi da ni finale ne bi bilo nemoguće. Naš plasman na Svjetsko prvenstvo bila bi propast te Dodikove politike. Zato nam i nisu dali da odemo - poručio je Ćiro iz Šangaja.
BLUE NATION.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 jul 2010, 12:25

Pitam se, kako se nas reprezentativac Misimovic, koji nosi mnogo zasluga za dostizanje baraza, osjeca kada tako nesto procita? Pitam se ko je tu gori. Ciro Blazevic kojem ni jedna bljuvotinja nije dovoljno prljava, samo da bi krivicu za poraz prenio sa sebe na druge, to jeste na igrace, politicare, ET i Bin Laden-a, na nepovoljnu lokalizaciju mjeseca i zvjezdi itd. Nesto sto ni jedan ozbiljan trener ne radi, ili pseudo-novinari koji mu daju priliku, da placira svoje gluposti, jer nemaju pametnijeg posla.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jul 2010, 12:27

Jaydoo82 je napisao/la:Misimovic izdao naciju?
Ćiro Blažević: FIFA i UEFA nikada neće suspendirati Nogometni savez BiH!
Sretan sam što me to mimoilazi, jer više nisam vezan za tu nesretnu družinu, kaže Ćiro
Veličina slova: A. NOVALIJA 22/07/2010 07:54:00
Blažević: Da smo otišli na SP, bila bi to propast Dodikove politike Miroslav Blažević javio se u Kini na svoj hrvatski broj. Bio je u društvu Envera Lugušića i kovao planove za ostanak na čelu kineskog prvenstva.

Ništa ne pratim

- U Kini nije lako. Da je tako, i Suljo (Sulejman Čolaković, predsjednik NSBiH - op. a.) bi ovdje došao - ispalio je Ćiro na početku razgovora za "Dnevni avaz".

Bivši selektor tvrdi da ne prati posljednja dešavanja u nogometnoj BiH, slom Skupštine NSBiH i neusvajanje statuta te prijetnju sankcijama.

- Ništa to ne pratim. Sretan sam što me to mimoilazi, jer nisam više vezan za tu nesretnu družinu. Dobro mi je došlo što sam isključen. Otišao sam kao popišan, a trebao sam biti heroj.

A šta misli hoće li FIFA i UEFA u oktobru suspendirati NSBiH?

- Ma neće ih nikada suspendirati. Sebi bi napravili konfuziju. Kada bi to bilo rješenje, davno bi to uradili. Vjerujte da neće.

Miske nas je izdao

Osvrnuo se Blažević i na izjave Milorada Dodika te se vratio na Zvjezdana Misimovića.

- Zapamti, ti si vjerovao Misketu, ali on nas je izdao. I tebe, i mene, i reprezentaciju, i državu. On nam je svima napravio zlo. To je sve Dodikova politika, baš kao i te njegove nedavne izjave.

Istina će kad-tad izaći na vidjelo. Siguran sam u to. Da smo otišli u Južnu Afriku, zadivili bismo svijet. Vjeruj mi da ni finale ne bi bilo nemoguće. Naš plasman na Svjetsko prvenstvo bila bi propast te Dodikove politike. Zato nam i nisu dali da odemo - poručio je Ćiro iz Šangaja.

Koji samo lazov, nek prdi u Sangaju i nek se ostavi i Misketa i reprezentacije jer ovakvi licemjeri nam ne trebaju, jer samo misle zlo nasoj BIH.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 22 jul 2010, 12:43

ko zna, mozda je i bio umjesan u tom periodu sa dodikom... nesto u glavnom nije stimalo na te dvije tekme sa portugalom..
BLUE NATION.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 jul 2010, 12:47

Uvjek te iste gluposti. Mozda sam i ja bio umjesan. Mozda i ti. Mozda si ti glavni krivac, sto smo izgubili, i mozda si nas izdao zajedno sa selektorom Portugala. Mozda tu jeste nesto. Mozda uopste nije stvar u tome sto je svako malo dijete znalo, da ce Portugalci zabetonirati Misketa, samo nas tadasnji selektor ne.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 jul 2010, 12:49

Jaydoo82 je napisao/la:ko zna, mozda je i bio umjesan u tom periodu sa dodikom... nesto u glavnom nije stimalo na te dvije tekme sa portugalom..
Znas sta nije stimalo? Ciro nam bio trener.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.