Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jesi to sad lud,idi zaradi ne pravi se mangup preko forumaanaliticar_ je napisao/la:Pa gdje si kolega Italia, evo pozdravio te Zamparani, rekao mi je da ti prenesem poruku !!!
Hairlija idi sisaj motkuHairlija je napisao/la:Jesi to sad lud,idi zaradi ne pravi se mangup preko forumaanaliticar_ je napisao/la:Pa gdje si kolega Italia, evo pozdravio te Zamparani, rekao mi je da ti prenesem poruku !!!
ja bih tebe za kaznu na Grebak poslao,da vidis sta znaci zaraditi i boriti se za hljebanaliticar_ je napisao/la:Hairlija idi sisaj motkuHairlija je napisao/la:Jesi to sad lud,idi zaradi ne pravi se mangup preko forumaanaliticar_ je napisao/la:Pa gdje si kolega Italia, evo pozdravio te Zamparani, rekao mi je da ti prenesem poruku !!!
koju poruku?analiticar_ je napisao/la:Pa gdje si kolega Italia, evo pozdravio te Zamparani, rekao mi je da ti prenesem poruku !!!
Italia je napisao/la:koju poruku?analiticar_ je napisao/la:Pa gdje si kolega Italia, evo pozdravio te Zamparani, rekao mi je da ti prenesem poruku !!!
Dobro, reci cu mu da posalje stoku Berlussconiu i da se ne zeza sa tobom sljedeci put...A mekinje kad dodju odnesi u Savez da se gospoda najede....Italia je napisao/la:ma otkazi, naso ja novu.. nisam ja svako da ga toliko cekam..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.