FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Nighthawk
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Nighthawk » 27 sep 2016, 22:56

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:

eto snimka
Hvala sad sam pogledao.

JASMINE IMAMOVICU I OSTALI POSEREM VAM SE U USTA. DABOGDA VAM ZA LIJEKOVE TREBALO SVE STO STE OD GRADA UZELI.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 27 sep 2016, 22:57

slika[/quote][/quote]

mislim da svako dijete zna kome vjerovati njima ili Husiću!! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 27 sep 2016, 22:57

Prvih 5 minuta o svom zivotu, kako je steko imovinu u usa,zatim dolazak na čelo kluba, stanje itd, obećanja grada al u tančine kako i šta, šta je spreman bio sve uradit, pa čak i moju priču je potvrdio da je bio spreman za nekih 50 miliona da napravi novi stadion na drugoj lokaciji namoderniji na balkanu, sve lazi gradske uprave, itd. na kraju ako ovi ostave slobodu iz nove godine i sa novom upravom i ljudima koi zele pomoć slobodi ima sanse da se vrati.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 27 sep 2016, 23:16

E yebem vas ja nije ni godina prosla a vi njemu lizete supak (nista vise nemam jer je jasmin krao) :puke: :puke: :puke: :puke:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 sep 2016, 00:07

Boga mi Slobodasi moji dobri, odgledao sam ovaj najfriskiji intervju i kako god okrenem i prevrnem mislim da je predsjednik završio sa Slobodom ma kako se mi nadali i ma kako ovi izbori završili... Napravljena je nepopravljiva šteta i to je to izgleda.... Nadam se da griješim al mrka kapa izgleda.... Mi nismo k u r c e m mrdnuli,faronovi plaćenici su svoje rekli i klub je ostavljen na vjetrometini gdje će ga Senad , senadici i komiteti za hitnost otpuhat u istoriju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2016, 00:18

Ja nemam nikakav komentar. :)
Sve je davno receno,samo kod nas se odbija napredak i prosperitet vecine zbog privatnog interesa nekolicine.
Nudio je i da napravi novi stadion samo zemlju da daju i to pod koncesiju i opet ne daju.
Nakastio je nas faraon odavno ugasiti,oni koji bi ko fol trebali pretstavljati nas glas prodaju se politici za svoj interes, mentalitet nula.
Nas vrli gradonacelnik drzi nas jos u titinom komunizmu a sebi utvara da je tito. Narod glup,on kaze to je svih nas,narod bleji ko ovce a elita i faraon krcme i ugradjuju se gdje stignu ko da im je babovina.
Svima za lijeka trebalo dabogda,nikakvu nam radost ne daju uzivaj Jasmine na kcerkama ti se vratilo od boga akobogda :thumbdown:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 sep 2016, 01:37

Da bar živi u komunizmu, čovjek neki dan hladno izjavi da se osjeća kao feudalac. Vi mu onda dođete kmetovi :crazy:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 28 sep 2016, 01:40

Nije Jasmin, nije Secer, nije Lakic, nije niko od njih kriv. Krivi su navijaci. Koliko ovi sto su ledja okrenuli (citaj udruženje maloumnika Fukare Tuzla), toliko i ostali koji nisu pruzili podrsku gospodinu Azmiru Husicu kad je bilo najpotrebnije. Tu sva prica staje. Sto se mene tice, s Tusnjem sam zadugo zavrsio, a ona bijeda i jad od 100 ljudi na sjeveru neka uziva u plodovima svog rada. Smecari jedni retardirani, j.ebo vas Jasmin u po p.icke prodane duse narkomanske. Toliko na ovoj temi od mene, do nekih boljih vremena.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 sep 2016, 05:38

Bas me interesuje, je li vise njih kojima je do licnog interesa ili nas za kojih je briga za bolju Slobodu ?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 sep 2016, 11:11

drugovi ocemol u sarajvo? :mrgreen:

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 28 sep 2016, 11:30

Sariel je napisao/la:drugovi ocemol u sarajvo? :mrgreen:
Ako si bio na sjeveru hoćeš :lol: a ako budu išli samo punoljetni onda će fukare sa dva auta :urnebes: :urnebes:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 sep 2016, 13:47

nisam bio ovu, opravdano odsutan.
a sto se tice godina znaci ja mogu dvaput komotno :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 sep 2016, 13:50

Na današnji dan je ugašena KK Sloboda Dita,ponos Tuzle,regije i ponos cijele Bosne i Hercegovine,ugasili su je isti oni koji ovih dana stavljaju svoje prste i na FK Slobodu.
"Poturili" su nam OKK i još nas ubjeđuju da je to ta Sloboda ali nije,znamo da nije ... DA LI ĆE NAM POTURITI I OFK DO NAS JE !

slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 sep 2016, 14:07

Probisvjet je napisao/la:Na današnji dan je ugašena KK Sloboda Dita,ponos Tuzle,regije i ponos cijele Bosne i Hercegovine,ugasili su je isti oni koji ovih dana stavljaju svoje prste i na FK Slobodu.
"Poturili" su nam OKK i još nas ubjeđuju da je to ta Sloboda ali nije,znamo da nije ... DA LI ĆE NAM POTURITI I OFK DO NAS JE !

slika
ok do nas je sta predlazes?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 sep 2016, 15:39

Kad Sarajevo iskali bijes od prosle sezone nad nama u subotu :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 28 sep 2016, 15:43

Sariel je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Na današnji dan je ugašena KK Sloboda Dita,ponos Tuzle,regije i ponos cijele Bosne i Hercegovine,ugasili su je isti oni koji ovih dana stavljaju svoje prste i na FK Slobodu.

slika
ok do nas je sta predlazes?
Svojim glasom doprinijeti smjeni sadašnje garniture vlasti i obogućiti dolazak ljudi koji će imati sluha, ne samo za FK Sloboda nego za sport generalno u Tuzli.
Sa ovim ljudima, na čelu ovog grada, post kao što je ovaj vezan za gašenje KK Sloboda biće realnost i samo je pitanje mjeseca kad će pasti bez ispaljenog metka, a onda ćemo pričati kako navijamo za OFK, qrac-palac.
Kako god, politiku ne možeš isključiti iz ovog.
A ako se desi da se ništa ne promijeni nakon 2. oktobra nećeš sebe kriviti što si sjedio nisi ništa učinio.
Ako neko misli da će nešto pomoći klubu ako piše transove, ispisuje grafite, šalje poruke, skandira, piše po društvenim mrežama onda bujrum. A najbolji pokazatelj je utakmica sa Radnikom, ovdje na forumu stakao se utisak da će biti jedno 10000 ljudi, atmosfera nabrijana kad ono ćorak. Ne mogu se sjetiti kad je manja posjeta bila.
Elem ima se izbora, nije da nema samo je odluka na svakom pojedincu. :thumbup:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 28 sep 2016, 15:54

Jedina pomoć klubu u ovom momentu je glas protiv faraona kojeg boli q za Slobodom i sportom općenito u Tz
Znači pokušat ga promijeniti jedinim zakonskim sredstvom koje imamo a to je glasati protiv njega na izborima i nadat se da dođu pravi ljudi u klub!
DRŽAVA TUZLA!!

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 28 sep 2016, 16:01

Nisam ni za Faraona ni za Batu jer nam je SDA i rukovodio klubom pa ga gurnuo u dugove, a da se na vracamo u historiju kad nas htjeli i ugasit da ostane samo Zmaj.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 sep 2016, 16:25

Ma sve je to talasika ko vam garantuje da i neko drugi nece koristiti klub kao politicku igracku.
Moramo maknuti politiku iz kluba...A to se moze samo privatizacijom.Samo biznismen ce gledati da klub napreduje i osvaja trofeje jer ce mu biti u interesu da zaradjuje pravi transfere i td...
Promjena statuta i rjesenje pitanja stadiona.
Oni ne daju ni jedno.Ako dadnu klub a ne daju stadion privatnik ce kada tada napraviti stadion na drugoj lokaciji.A da daju oboje nema sanse jer gube tal tezak 350 000...Radije ce ugasiti klub i prikazati da transa tom kvazi klubu iznosi 150 000 i podijeliti 100 000...
Njima je dobro u svakom slucaju.Mi kao masa moramo pokazati sta hocemo,bez obzira ko pobjedio. Ali to nema ko organizovati.Fukare su se prodale za sicu boli Karaca k.sto ce biti sa klubom neka on skolu otvori i dobije novcana sretstva ne vidje ga Tusanj vise.Starija raja nece belaja niti da se zamjeri i pasivni su,sutke gledaju gasenje kluba.
I nekidan neko napisa fukare su van politike onom pjesmom sto su pjevali,a upravo suprotno tom pjesmom su pokazali da su za SDP i Jasmina,indirektno prozivajuci Azmira za toboze povezanost sa SDA.Na to nadovezi ono njihovo saopstenje gdje Azmira nazivaju najvecim dusmanom kluba i sve je jasno.
Neka nam je bog na pomoci cijela drzava se smije sta nam rade.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 sep 2016, 16:34

Juce je Azmir pokazao koliko je čovjek i ipak je dao veliki plus jasminu sto je rekao da je jasmin uradio dobru stvar kad je prebacio stadion na JU jel je prijetilo da ga otmo razni tajkuni, i kad je sinoć rekao da je stvarna vrijednist stadiona i zemljista oko 46 000 000 km

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.