Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Možda i bude u prvih 11, ne bi me iznenadilo.messilla je napisao/la:Vidal pozvan za mec sa Gladbachom.![]()
Sve to apsolutno stoji, ali treba vidjeti kakav ce biti u najjacim utakmicama. Npr protiv Atletica je bio apsolutno NEUPOTREBLJIV u napadu.let3 je napisao/la:Staviti brutalno razigranog Roberta na klupu, da bi se forsirao, to jest probudio uspavani Vidal je veliki grijeh prema fudbalu![]()
Momak je trenutno u najboljoj formi od svih igraca Barce, naprosto procvjetao na terenu, što se kaže "ide mu sve od noge"i sad gurati na silu Vidala na uštrb Robera, vracati ga u formu i slicno
bar ne u utakmicama LP.
Neka na treninzima marljivim radom vrati u formu i povjerenje Lucha, a ne preko leđa Roberta. Nije ni Robertu sve ovo palo s neba kao poklon.
I on je cekao strpljivo svoju priliku da igra, sigurno trenirao ko lud i nametao se strucnom štabu.
Bice robero dobar i u jacim utakmicama ja ne sumnjam, a ne znaci da bi pokusaj vracanja vidala u zivot isao preko robertovih ledja,jest u dobroj formi, no treba i njega cuvati da n sagori prije vremena, mozda je roberto igrac i kojeg najvise treba cuvati, sad na svim pozicijama imamo sjajne zamjene, jedino desni bek visi,zato vidala treba malo i nazor pogurati ne bil procepio i bio barem pristojna rezerva robertuleorey je napisao/la:Sve to apsolutno stoji, ali treba vidjeti kakav ce biti u najjacim utakmicama. Npr protiv Atletica je bio apsolutno NEUPOTREBLJIV u napadu.let3 je napisao/la:Staviti brutalno razigranog Roberta na klupu, da bi se forsirao, to jest probudio uspavani Vidal je veliki grijeh prema fudbalu![]()
Momak je trenutno u najboljoj formi od svih igraca Barce, naprosto procvjetao na terenu, što se kaže "ide mu sve od noge"i sad gurati na silu Vidala na uštrb Robera, vracati ga u formu i slicno
bar ne u utakmicama LP.
Neka na treninzima marljivim radom vrati u formu i povjerenje Lucha, a ne preko leđa Roberta. Nije ni Robertu sve ovo palo s neba kao poklon.
I on je cekao strpljivo svoju priliku da igra, sigurno trenirao ko lud i nametao se strucnom štabu.
Meni je drago da je konacno igrac iz La Masije uspio da se probije i relativno ustali u prvu postavu jer toga odavno nije vec bilo. Ali opet kazem treba vidjeti kakav ce biti u utakmicama protiv jakih klubova npr protiv City-a i onda suditi.
Za Vidala se slazem, propada covjek u Barceloni , iskreno nisam ocekivao fejl u kupovini u Sevilli, jos je i nase dijete , ali neki igraci jednostavno ne mogu podnijeti taj pritisak koji nosi ovaj klub. Zbog toga su mnogi igraci nakon sto su otisli iz kluba i proigrali, kao npr Alexis u Arsenalu. Isto vazi i za Real Madrid. Robben, Snejider, Higuain. Mogu nabrajati do sutra.
Mene ne bi cudilo da Vidal bude prodan u januaru pa onda negdje proigra bas i budem im ponajbolji igrac. Neki nogometasi imaju jednostavno mentalnu blokadu i onda je tesko uspjeti. Roberto je takodjer imao, jer samo prije nesto vise od godinu dana on je bio na izlaznim vratima.
Pozdrav i tebiNeandertalac je napisao/la:Samo da pozdravim navijace svog drugog kluba
Kriv sam, priznajemMokes je napisao/la:Pozdrav i tebiNeandertalac je napisao/la:Samo da pozdravim navijace svog drugog kluba
jesi ti onaj sto je dobio trajni ban na onom drugom forumu, jer si imao drugacije misljenje od vecine ?
Pa vi pricajte i dalje protiv tiki-takanjaÉric Abidal (bivši igrač FC Barcelone): "U pobjedi protiv Manchester Uniteda 2011. godine, najviše se sjećam posljednjih pola sata igre. Tada su igrači Manchestera bili ljuti, isfrustrirani i dosta su psovali jer je lopta cijelo vrijeme bila kod nas. Bili su potpuno nemoćni i počeli su govoriti: 'Prestanite više s tim. Mrtvi smo, prestanite. Ostalo je još pola sata i mi ne možemo ništa', moji suigrači nisu shvatili šta to oni govore, ali nije bilo ni bitno jer su Messi, Iniesta, Xavi i Busquets tu noć vjerovatno odigrali svoje najbolje utakmice u karijeri."
VođaPrema statistici katalonskog Sporta, Neymar zabija više golova dok je Messi odsutan sa terena
Probaj naHankMoody je napisao/la:Ima li kakvih stranica koje nude streamove koji se mogu gledati na Androidu?
1.Ter Stegen
3.Piqué
4.Rakitic
5.Sergio
8.Iniesta
9.Suárez
11.Neymar
14.Mascherano
17.Alcácer
18.J.Alba
20.S.Roberto
4-3-1-2messilla je napisao/la:Zanimljivo. Paco na krilu ili možda ne?