Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2016, 17:37

bhfanatic14 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Dobro dosao natrag.
Bazdarevic je ucinio jedino sto je bilo moguce i posteno.
Vrancic pomalo gubi korak u svom klubu a Prcic jos ne pruza dovoljno da bi usao u uzi izbor u reprezentaciji.Krunic ima odlicnog suparnika u svom klubu na poziciji koju igra i tesko mu se izboriti za prvi tim. Po meni je trenutno Tino drugi izbor na poziciji AM u nasoj reprezentaciji i svakako je poziv zasluzio. Expresno se izborio za prvi tim svog kluba iako treba reci posteno da im i ne ide najbolje trenutno. Bravo Mesa za poziv i vadjenje masti pojedincima koji su vec imali info da Tinki nece biti pozvan.
Ocito je ova nasa menadzerska strana puno jaca i uticajnija :)
Evo mog prijatelja... nema te vikendom da nam pohvalis dribling kakav ...sta bi protiv kortrijka? Cudi me da te nema nakon poraza tvog pulena?? A kad bude dribling u prazno ovdje si glavni... jesi bio uzivo u kortrijku? Na tekmi... ?! Hoces li slavit ako bude igro protiv belgije i kipra a NASA bosna izgubi ?? Ipak vam je bitnije vas licni interes nego repke bosne i Herzegowine ! Kako si inace ? Jel stigo Dres vec, novi ovaj plavi, Cener na ledjima....
Ipak si dobro odradio ovdje poso za agenciju vasu...zasluzio si.. pozz lave splitski
Nikad necu slaviti kada BiH izgubi pa da neznam tko igra.
Ipak mi je drago da smo uspjeli i Mesu kupiti.
Do prije par dana on ti je bio najbolji selektor i njegov izbor sveto pismo. Ostani dosljedan i ne lijepi raznu perad po forumu.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 27 sep 2016, 17:44

Kad bi ovaj fanatic dobio srčani od nerviranja radi Tina, ja bih vas sve častio. :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 sep 2016, 17:45

Ne sam fanatice ne sam.
:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A sad idi malo kuknjava kuknjava
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 sep 2016, 18:37

emir79 je napisao/la:Ne sam fanatice ne sam.

Naravno sam :) necu da se predajem lopovima i lopovskom sistemu, idem cistog obraza svugdje... slavis kriminal eto kakav si covjek, jadno.. ali tebi je, uzivaj u majstoru svenu hahah ako nam bude upropastio kvale , ali **** evropsko sta ima veze i ako ne Odemo...ti ces onda uzivat u genku i belgijskoj Jupiter ligi... jel tako jarane ?? Cujemo se nakon ove dvije tekme :salut: jel sada pored Sajine slike na zidu i svenova? Stara vremena aaaa 80te ne pustaju te na miru :mrgreen:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 sep 2016, 18:41

Naravno sam :) necu da se predajem lopovima i lopovskom sistemu, idem cistog obraza svugdje... slavis kriminal eto kakav si covjek, jadno.. ali tebi je, uzivaj u majstoru svenu hahah ako nam bude upropastio kvale , ali **** evropsko sta ima veze i ako ne Odemo...ti ces onda uzivat u genku i belgijskoj Jupiter ligi... jel tako jarane ?? Cujemo se nakon ove dvije tekme :salut: jel sada pored Sajine slike na zidu i svenova? Stara vremena aaaa 80te ne pustaju te na miru :mrgreen:
Odvadi malo druze. Mozes imati svoje misljenje, cak sam i ja dugo vremena bio protiv poziva Susicu kad je Safet bio selektor (da prerano je dobio poziv), ali nema apsolutno nikakve osnove da pozove sada Vrancica koji grije klupu u Darmstadtu, a pozove Tinu koji igra redovno u zadnje vrijeme. Fali nam igraca koji mogu donijeti prevagu u toj "zadnjoj trecini" a tu su Milicevic i Susic idealni.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 sep 2016, 18:42

HankMoody je napisao/la:Kad bi ovaj fanatic dobio srčani od nerviranja radi Tina, ja bih vas sve častio. :mrgreen:
Puste zelje :wave: pazi da se nebi tebi to vratilo... ako sta zafali love za castit javi se Saji i svenu sigurno ce imat otvoreno Uho za tebe :urnebes: sta kazes za kortrijk 4 komada ???!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 sep 2016, 18:45

Goalgetter je napisao/la:

Odvadi malo druze. Mozes imati svoje misljenje, cak sam i ja dugo vremena bio protiv poziva Susicu kad je Safet bio selektor (da prerano je dobio poziv), ali nema apsolutno nikakve osnove da pozove sada Vrancica koji grije klupu u Darmstadtu, a pozove Tinu koji igra redovno u zadnje vrijeme. Fali nam igraca koji mogu donijeti prevagu u toj "zadnjoj trecini" a tu su Milicevic i Susic idealni.
Vidjet cemo... svako nek ima svoje misljenje tako i treba bit... evo popricat cemo nakon ove dvije tekme pa da vidimo ko je igro ko je sta donjeo i od koga se ima korist a ko je tu samo smetnja ;) i sta se moglo bolje uradit ako krene po zlu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 sep 2016, 19:56

Dobro se vratio, majstore!
Nadam se da neće biti novih izmišljenih povreda, koje nisi zaslužio.
:bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 27 sep 2016, 20:08

HankMoody je napisao/la:Kad bi ovaj fanatic dobio srčani od nerviranja radi Tina, ja bih vas sve častio. :mrgreen:
Puste zelje :wave: pazi da se nebi tebi to vratilo... ako sta zafali love za castit javi se Saji i svenu sigurno ce imat otvoreno Uho za tebe :urnebes: sta kazes za kortrijk 4 komada ???!
Kažem da si dosadan i da si apsolutno svakog smorio.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 sep 2016, 21:31

Šta kaže Futa futava strpljenje i nenametanje.
Pu klosaru, fukaro. Ti spominjes poštenje ubleho.
Kako je odvratan lik u pm pritom i glup na Susice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 sep 2016, 21:38

bhsport je napisao/la:Šta kaže Futa futava strpljenje i nenametanje.
Stoka ! Jos ovi glupani sa foruma se pale na njeg... A susici im se pisaju u pola face... ovo je preslo svaku mjeru,kakva izjava ovo je namjerno provociranje .. Mali je bio **** i ostao ! Kao da mu je naredio dubrovnik sta da kaze... sad mi se jos vise ogadio smrad mali :puke: Meša smrdooo :puke:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 sep 2016, 21:43

slika

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 sep 2016, 21:53

Lakoste je napisao/la:slika

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
:bih: :bih: :bih: :bih:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 sep 2016, 21:56

Kako im Tino nabija komplekse :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 sep 2016, 22:21

Smiješno i bezvezno. :roll:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 sep 2016, 22:46

Ovi što likuju nad ovom izjavom su moralne fukare.
Mehmede pošalji ga na tribine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 27 sep 2016, 23:14

Mali je sad dobar igrač i zaslužuje poziv prije Vrančića koji je statista u svom klubu. Na SP je pozvan jer mu je amidža selektor i to je jedina istina. Tad je kvalitetom bio debelo ispod svakog A reprezentativca, pa i ispod Ibričića koji tada jedini nije dobio minute. Za to Tinček nije kriv, krivi su njegov otac i goveđi gulaš od amidže koji ga je pozvao i gurao u igru. Sada je duplo bolji igrač i zaslužuje da se vrti oko ekipe. Za prvih 11 nije, ali tu negdje okolo može biti.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 sep 2016, 23:25

Incognito87 je napisao/la:Mali je sad dobar igrač i zaslužuje poziv prije Vrančića koji je statista u svom klubu. Na SP je pozvan jer mu je amidža selektor i to je jedina istina. Tad je kvalitetom bio debelo ispod svakog A reprezentativca, pa i ispod Ibričića koji tada jedini nije dobio minute. Za to Tinček nije kriv, krivi su njegov otac i goveđi gulaš od amidže koji ga je pozvao i gurao u igru. Sada je duplo bolji igrač i zaslužuje da se vrti oko ekipe. Za prvih 11 nije, ali tu negdje okolo može biti.
To je to.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 27 sep 2016, 23:32

HariTz je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:Mali je sad dobar igrač i zaslužuje poziv prije Vrančića koji je statista u svom klubu. Na SP je pozvan jer mu je amidža selektor i to je jedina istina. Tad je kvalitetom bio debelo ispod svakog A reprezentativca, pa i ispod Ibričića koji tada jedini nije dobio minute. Za to Tinček nije kriv, krivi su njegov otac i goveđi gulaš od amidže koji ga je pozvao i gurao u igru. Sada je duplo bolji igrač i zaslužuje da se vrti oko ekipe. Za prvih 11 nije, ali tu negdje okolo može biti.
To je to.

Vala bas :D :thumbup: :thumbup:
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 sep 2016, 10:04

bhsport je napisao/la:Šta kaže Futa futava strpljenje i nenametanje.
Stoka ! Jos ovi glupani sa foruma se pale na njeg... A susici im se pisaju u pola face... ovo je preslo svaku mjeru,kakva izjava ovo je namjerno provociranje .. Mali je bio **** i ostao ! Kao da mu je naredio dubrovnik sta da kaze... sad mi se jos vise ogadio smrad mali :puke: Meša smrdooo :puke:
Bolje ti je umiri se malo.
Ako budes previse izazivao, naredit cu Tinu da izjavi da voli bhfanatica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.