Ako prođeš ostaje ti 150KMJohnCasey je napisao/la:Eo recimo stavim petobu na kvotu 4 dobitak 200,koliko meni ostaje ? [emoji2]crnobijeli21 je napisao/la:pa moraš odigrati minimalno 3 para na tiketu minimalne kvote 1,3... uz to će ti od dobitka odbiti iznos uplate, to je to otprilikeJohnCasey je napisao/la:A kako se mora obrnuti moze li neko fino pojasniti,laik sam. Evo ja stavim 25 KM i dobijem jos 25 bonusa...
kad obrneš bonus, onda možeš igrati dalje s tim parama ili isplatiti
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
kažu stranica je samo za fbih
ne piše nigdje da će od dobitka odbit iznos uplate
ne piše nigdje da će od dobitka odbit iznos uplate
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 27 sep 2016, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
riješićemo to referendumom, ništa se ne sekirajte 

Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
jel ko uplacivao, kolko uzimaju poreza i jel se moze odma isplatit to sto uplatis kao i dosad?
This time next year we'll be millionaires.
Kako mislis poreza brate? Mislis od dobitka? Ili kad uplatis u kladaru.Momciluk je napisao/la:jel ko uplacivao, kolko uzimaju poreza i jel se moze odma isplatit to sto uplatis kao i dosad?
@crnobijeli hvala jaro
ovim su izgleda odvojili RS od FBIH radi poreza koje u rs ne naplacuju. Uplatis u poslovnici RS na racun ide iznos bez poreza isto kao sto je u premier kladionici... mislim da je stari wwin.com ipak vezan za federaciju jer tu oduzimaju 5% na uplatu , a da je novi RS
na uplatu.. neki dan mi radnica u kladionici rekla da ce na ovom novom uzimat porez na uplatu i na dobitak do 100kmJohnCasey je napisao/la:Kako mislis poreza brate? Mislis od dobitka? Ili kad uplatis u kladaru.Momciluk je napisao/la:jel ko uplacivao, kolko uzimaju poreza i jel se moze odma isplatit to sto uplatis kao i dosad?
@crnobijeli hvala jaro
This time next year we'll be millionaires.
5% nema veze sa porezom, to je naknada, xBon, kartica i skrill svugdje gdje ima fee, a i oni kontaju sto ne bi uboli 5%AR2007 je napisao/la:ovim su izgleda odvojili RS od FBIH radi poreza koje u rs ne naplacuju. Uplatis u poslovnici RS na racun ide iznos bez poreza isto kao sto je u premier kladionici... mislim da je stari wwin.com ipak vezan za federaciju jer tu oduzimaju 5% na uplatu , a da je novi RS

Otovori novu stranicu i probaj tiket sastavit i vidjeces o cemu goovrim

Prihvaćanjem bonusa uplaćeni novac na koji ste dobili bonus morate odigrati min 2x da biste ga isplatili.
Nullius in verba
Zasto na Roterham? Bas sam ja mislio na Huddersfield... ljudi kod kuce 4-0-0, a Roterham 0-0-4Heller je napisao/la:5% nema veze sa porezom, to je naknada, xBon, kartica i skrill svugdje gdje ima fee, a i oni kontaju sto ne bi uboli 5%AR2007 je napisao/la:ovim su izgleda odvojili RS od FBIH radi poreza koje u rs ne naplacuju. Uplatis u poslovnici RS na racun ide iznos bez poreza isto kao sto je u premier kladionici... mislim da je stari wwin.com ipak vezan za federaciju jer tu oduzimaju 5% na uplatu , a da je novi RS![]()
Otovori novu stranicu i probaj tiket sastavit i vidjeces o cemu goovrim
Prihvaćanjem bonusa uplaćeni novac na koji ste dobili bonus morate odigrati min 2x da biste ga isplatili.
a jest to je klasicna navlakusa, u neku ruku upravu si

Ovo sam samo nalupo 

Nullius in verba
-
- Kontakt:
ha ja, ipak još jednom dokazuju da nisu budale
2x kvotu 1,01 ipak neću da ganjam
hahahaha zašto heleru

hahahaha zašto heleru

Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
a zasto bi ja koji preko kartice uplacujem isao preko ove gdje uzima porez na dobitak a ne preko stare ? ima li tu za mene prepreke prilikom ispate na banku ?
Mene zanima jel mi uzimaju sta u poslovnici. Npr odem uplatim petobu ona mi uzme provizije 2 marke dede mi?
Ili je to to 5%naknade i 10 % kad je dobitak preko 100. Znaci ko u premieru.
Ili je to to 5%naknade i 10 % kad je dobitak preko 100. Znaci ko u premieru.
Ne uzimaju u poslovnici, al ako radnica ima dobru sisu moj ti je savjet da ostaviš 2 KM

Nullius in verba
-
- Kontakt:
na kaficu i namigneš
a dojku mora imat da yebe rak raka čim radi u kladionici 

Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
[emoji3]Heller je napisao/la:Ne uzimaju u poslovnici, al ako radnica ima dobru sisu moj ti je savjet da ostaviš 2 KM![]()
![]()
Sto da ne,mozda bude sta
al u kur.cu
Ali u qrcu, ova iz kladionice gdje se ja kladim izgleda ko Mensur Bajramović, gluho i daleko bilo ne ponovilo se više nikad nekim roditeljima onakav gurbet da napravecrnobijeli21 je napisao/la:na kaficu i namigneša dojku mora imat da yebe rak raka čim radi u kladionici
-
- Kontakt:
E grob te yebo pa ne kladiš se u pekaribraco je napisao/la:Ali u qrcu, ova iz kladionice gdje se ja kladim izgleda ko Mensur Bajramović, gluho i daleko bilo ne ponovilo se više nikad nekim roditeljima onakav gurbet da napravecrnobijeli21 je napisao/la:na kaficu i namigneša dojku mora imat da yebe rak raka čim radi u kladionici

Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Takve su obicno nekulturne i otresitebraco je napisao/la:Ali u qrcu, ova iz kladionice gdje se ja kladim izgleda ko Mensur Bajramović, gluho i daleko bilo ne ponovilo se više nikad nekim roditeljima onakav gurbet da napravecrnobijeli21 je napisao/la:na kaficu i namigneša dojku mora imat da yebe rak raka čim radi u kladionici

Nullius in verba
Ma i kod mene u premieru rugobe rade jos su neljubazne i haos grijese jbo ih otac nadrkani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.