DoeTz je napisao/la:Ja bi volio onog trenera iz Viteza.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
DoeTz je napisao/la:Ja bi volio onog trenera iz Viteza.
Privatiziraj i nas...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:NECEMO MAMICA U TUZLI !!!!!katarakta je napisao/la:Vjerujem da velika vecina navijaca ne bi imala nista protiv da Azmir privatizira klub. Osim dupke punog sjevera
Pregovara se sa novim ulagacem i potencijalnim vlasnikom FK Sloboda. Kako saznajemo iz pouzadnih izvora bliskih nacelniku Jasminu Imamovicu, on i njegovi saradnici nisu sjedili skrstenih ruku. U ovom trenutku razmatra se opcija za zatvaranje financijske konstrukcije FK Sloboda, a da novi strateski ulagac u FK Sloboda dovrsi JU stadion Tusanj. Radi se o koncesiji stadiona na deset godina. Naime rijec je o nama nepoznatom ali vrlo uticajnom ulagacu Pak Myong Cholu.staragarda je napisao/la:Ima,pršti sve od ulagača... A ako je Jasko reko, nema onda priče... Kao i do sadBeduin je napisao/la:Pouzdani izvori bliski klubu kazu da i Jasmin ima svog keca u rukavu spremnog ulagati u klub ako ponovo sdp pobijedi. I to neko koga smo prizeljkivali, ali ocito da ne moze ili nece svako ni sa Azmirom (kako kaze ovaj).
Dal Jasko ponovo nas laze, kao i te ljude oko njega, vidjet cemo.
Al sta covjek sve cuje ovih dana, stomak me boli od smijeha. Hajde samo izbori da prodju da znamo na cemu smo i odlucimo se svi pojedinacno sta cemo dalje, kome podrsku dati, da li na Tusanj vise dolaziti, dal' poderati sezonsku...
Agonija Slobode traje od 2001,a ne dva mjeseca.superior1982 je napisao/la:Dva mjeseca traje agonija,igrači ko ovce po terenu,utakmice se gube,ali plate im ne kasne,uslov je da se čeka predizborna kampanja i na kraju krivi balavci koji su dobacivali,a vamo teren već bio pripremljen...Deri miško dok je friško!fukaratz je napisao/la:![]()
Husrefe peruzmi Mladost
za Rahimica se zna vec mjesec i po da se vraca u Velez a evo sve je spremno da ga Husref nasljedi
Husrefova zadnja utakmica je bila upravo protiv Mladosti
crkni p.icketino pitarska
Opet Pepe Fontana baca textove po medijima, kako bi povratio glasove Slobodaša, pa neće moći uhljupe iz Islamovca!Probisvjet je napisao/la:Pregovara se sa novim ulagacem i potencijalnim vlasnikom FK Sloboda. Kako saznajemo iz pouzadnih izvora bliskih nacelniku Jasminu Imamovicu, on i njegovi saradnici nisu sjedili skrstenih ruku. U ovom trenutku razmatra se opcija za zatvaranje financijske konstrukcije FK Sloboda, a da novi strateski ulagac u FK Sloboda dovrsi JU stadion Tusanj. Radi se o koncesiji stadiona na deset godina. Naime rijec je o nama nepoznatom ali vrlo uticajnom ulagacu Pak Myong Cholu.staragarda je napisao/la:Ima,pršti sve od ulagača... A ako je Jasko reko, nema onda priče... Kao i do sadBeduin je napisao/la:Pouzdani izvori bliski klubu kazu da i Jasmin ima svog keca u rukavu spremnog ulagati u klub ako ponovo sdp pobijedi. I to neko koga smo prizeljkivali, ali ocito da ne moze ili nece svako ni sa Azmirom (kako kaze ovaj).
Dal Jasko ponovo nas laze, kao i te ljude oko njega, vidjet cemo.
Al sta covjek sve cuje ovih dana, stomak me boli od smijeha. Hajde samo izbori da prodju da znamo na cemu smo i odlucimo se svi pojedinacno sta cemo dalje, kome podrsku dati, da li na Tusanj vise dolaziti, dal' poderati sezonsku...
Ma sam covjek napisao,vidis da se zayebava kakav crni Chang ping hang i kur.acSariel je napisao/la:nije ozibljno dajte link, odakle skidate te tekstove?
Iz glaveSariel je napisao/la:nije ozibljno dajte link, odakle skidate te tekstove?
Sariel je napisao/la:nije ozibljno dajte link, odakle skidate te tekstove?
elem svi husrefovi desni bez efendica?solinas je napisao/la:Bobic
Efendic Merzic Mehmedagic Subic
Hasanovic Fatic Grahovac
Ordagic Veselinovic
Krpic
pa dobro krpa zec veseli ordaga zeba..mglo bi se nesto i pokusat...katarakta je napisao/la:I meni je Krpa drag, ali je realno rina od ka kad je sam u napadu. Igrač za klupe. Samo što sad nemamo drugog
eto je radiChinaglia je napisao/la:pazite sta pisete kada pisete o Krpicu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.