Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Da ne znas mozda kako se treba ovdje obrnuti da bi mogao dici pare ? Jel isto ulog 50 eura k'o na sekabetu ?
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma to traze kad su veci iznosi u pitanju, ovo sitnije cisto sumnjam.boss991 je napisao/la:Ma to je sve obično smeće, za verifikacije traže da im se dostave računi za el.energiju, telefon, komunalije i sl. Pošto to ništa ne glasi na moje ime, a Bogami i većine na forumu od verifikacije računa nema ništa.
A kao sto kaze @zgmiky iskoristiti sto daju, ipak za nesto ozbiljnije kad su strane kladionice u pitanju tu je po meni bet365 na vrhu.
You'll Never Walk Alone!!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dodam AEK 5.kao uvjet i oni ne mogu dobiti doma, ajde u završnici jedan
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Jap, s time da ne mozes povuci vise od pedešana....JohnCasey je napisao/la:Da ne znas mozda kako se treba ovdje obrnuti da bi mogao dici pare ? Jel isto ulog 50 eura k'o na sekabetu ?
Norkoping
Majku vam yebem,bore se za titulu i gube kuci

Majku vam yebem,bore se za titulu i gube kuci

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 26 sep 2016, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Poguro bi ja buraz, al imam samo 2 obicna listica po 3 markice. Vidis da i sam imam na kartici 9,89. Ne mogu ni peticu uplatiti, visok datumzgmiky je napisao/la:da vidimo kad meni treba ima li koga za wwin posudba? naravno niko se javiti neće

A sta je prblem s tih 9,89 jel ih mozes kako na skrill prebacitkrmpotich je napisao/la: Poguro bi ja buraz, al imam samo 2 obicna listica po 3 markice. Vidis da i sam imam na kartici 9,89. Ne mogu ni peticu uplatiti, visok datum
This time next year we'll be millionaires.
meni su trazili racun za struju na sekabetu, i ja im kazem da nije na moje ime.zgmiky je napisao/la:ne bi oni to davali da to vrijedi šta, to je virtualna igra i ništa više, malo ih to iskoristi tako da eto samo za ubit vrijemeboss991 je napisao/la:Ma to je sve obično smeće, za verifikacije traže da im se dostave računi za el.energiju, telefon, komunalije i sl. Pošto to ništa ne glasi na moje ime, a Bogami i većine na forumu od verifikacije računa nema ništa.
onda su trazili izvod iz banke(pise tamo moje ime , prezime, adresa) i verifikovali su mi bez problema
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
na ovom bet10 mozete pravit koliko hocete profila sa istog ip
i dobija se bonus svaki put

-
- Kontakt:
ako nekom treba profil imam ih viska
Daj meni jedan ako moze, meni iz nekog razloga nije legao bonus. Poslao im papire i cekam na odobrenjeadmir12345 je napisao/la:ako nekom treba profil imam ih viska

PP
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ganjam prelaz ove Švicarce na lajvu duže vremena, i evo večeras sam ih dočeko
Bravo Winterthur 
Miky de podatke pošalji

Miky de podatke pošalji

- muhamed121
- Kontakt:
E mater vam vise i kolding poluvrijeme 5 razlike vode na kraju x marš majmuni jedni
- exorciiist
- Kontakt:
Sutra bi se moglo na golove odigrat..hmm
engleze ili ligu prDaka?exorciiist je napisao/la:Sutra bi se moglo na golove odigrat..hmm

Pa sta cu s njima na skrillu? Mogu ih okaciti macku o repMomciluk je napisao/la: A sta je prblem s tih 9,89 jel ih mozes kako na skrill prebacit

- exorciiist
- Kontakt:
Ligu prdaka brate mojzgmiky je napisao/la:engleze ili ligu prDaka?exorciiist je napisao/la:Sutra bi se moglo na golove odigrat..hmm

sporting, kopenhagen i sevilla 3+exorciiist je napisao/la:Ligu prdaka brate mojzgmiky je napisao/la:engleze ili ligu prDaka?exorciiist je napisao/la:Sutra bi se moglo na golove odigrat..hmm
Pa mozes preko skrilla na kladionicu? minimalno 5 eur na wwin a mozes i 10krmpotich je napisao/la:Pa sta cu s njima na skrillu? Mogu ih okaciti macku o repMomciluk je napisao/la: A sta je prblem s tih 9,89 jel ih mozes kako na skrill prebacit
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.