fukaratz je napisao/la:solinas je napisao/la:Potez stoljeca su prazne tribine prekucer kao i jasminov drugi pokusaj gasenja Slobode od 2013.
Potez stoljeca (bolje reci smijurija stoljeca)je sto se grupa prodala Jasminu i kaze u saopstenju da je Azmir pazi sada,najveci neprijatelj Slobode..
A mi nijemo posmatramo.E to je za plakati.
A ovih promasaja sa igracima ima svaka ekipa na svijetu,to je rizik fudbala i potpuno normalno.
Jedino bi dodao da osudjem njihov potez i treba ih novcano kazniti barem po 10 000 km.ne duguje im se nista i ima da igraju.
mi nismo pogrijesili jednog ili dva igraca mi smo covjece komplet prelazni rok pogrijesili i to u sezoni kad smo izborili Europu (vjerovatno posljednju u nasoj historiji)

Dzidic, Karic, Lazevski, Fatic, Eric, Zec....... donekle uboli s Bobicem i malim Grahovcem

imali Azmira na celu trolisli milion i po godisnje i nismo znali sastaviti ekipu

yebem ja i Jasmina i privrednike i C tribinu i fukare ja govorim o losem prelaznom roku

Komentari su se odnosili na pojacanja i prelazni rok a ne na stvari koje potenciras......
Onda ti se izvinjavam ako je tako.
Lazevski,Fatic i Eric i nisu igrali da bi ih se kritikovalo,zar ne.
Kriv je Musemic...za to.
A za Dzidica i Karica se slazem.
Mi ovu polusezonu mozemo iskoristiti i za pozitivne stvari jer siguran sam da Azmir ostaje,pa nije budala.
Dzidic,Karic,Govedarica,Mehidic,Piric,Skahic,Merzic,Subic,Todorovic sve rastjerati neka bude sta hoce.
Bobic,Eric,Mehmedagic,Lazevski,Stjepanovic,Efendic,Ordagic,Zeba,Fatic,Grahovac,Zec,Hasanovic ,Krpic,Smajic,Hajdarevic..to ostaviti,jbg ako sam fulao nekoga
Dodati im Ibrahimovica i Radovanovica,dovesti po jednog beka,jednog stopera i jednog veznog kvalitetnijeg i od Zebe. ...to je to.
Yebem ti gomilanje igraca nista nismo napravili.