FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

superior1982
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la superior1982 » 25 sep 2016, 23:53

Beduin je napisao/la:
superior1982 je napisao/la:Kako god da prođu,Sloboda je najveći gubitnik ovih izbora!Pokušaj puča na C tribini i Sjeveru nažalost nije prošao.Fukare su još jače,a Azmirova organizacija puča u danu žalosti.
:urnebes: :urnebes:

Kako ste veceras, gospodine Jasmine? :lol: Puc nekakav spominjes, a mi na Zapadu i Sjeveru ostali dostojanstveni, bez politiziranja i priklanjanja nekoj strani, bez ikakve prozivke Jasmina ili Azmira, bez pogdrng transparenta, dostojanstveno se prikazali i nismo dozvolili da nas neko zavadi.
U konacnici mediji se obrukali sa piskaranjem o incidentima i podjelama, Uprava se izofirala i osramotila sa onoliko, dodatnih, redara i specijalaca, igraci se obrukali na terenu, a mi svoj pos'o radili kao i uvijek na stadionu, svaka strana svoje.
Sloboda je najveći gubitnik ovih izbora!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 26 sep 2016, 07:04, ukupno mijenjano 2 puta.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 25 sep 2016, 23:57

ahmic je napisao/la:Jos sljedeca tekma protiv Sarajeva i slijedi pauza ..valjda se sta promijeni i nadje nacin..
Ovako je rasulo...
Nemoj tako. Znas kako uvazeni sportski reaguje na to :)
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 25 sep 2016, 23:59

superior1982 je napisao/la:Kako god da prođu,Sloboda je najveći gubitnik ovih izbora!Pokušaj puča na C tribini i Sjeveru nažalost nije prošao.Fukare su još jače,a Azmirova organizacija puča u danu žalosti.
Pa taj puc je prizeljkivao Jasmin i vjerovatno pokusao organizovat. Cim toliko pise i obavjestava javnost o tome. Sto je nezabiljezeno dosad u BiH. Kako si samo glup
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2016, 00:07

katarakta je napisao/la:
Pa taj puc je prizeljkivao Jasmin i vjerovatno pokusao organizovat. Cim toliko pise i obavjestava javnost o tome. Sto je nezabiljezeno dosad u BiH. Kako si samo glup
Sta nije istina... Na C tribini ništa specijalno... A i za Fukare je u pravu... Do sad ih je bilo 30-ak a u subotu se ta cifra popela na cijelih 80....i pozitivno su me iznenadili... Navijali su pa skoro jedno čitavo poluvrijeme.. Azmirovci s j e ba n i napustili stadion... Jos jedna pobjedu Faraona
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 sep 2016, 00:10

Hahah. Razumijemo se :)
Niko, niko, samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 sep 2016, 00:18

Superior providniji si od onog teksta Slobodinih veterana, ne javljaj se ovdje sa faraonskom propagandom Boga ti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 sep 2016, 00:42

Ma dopizdilo vise. Kako su ljudi neinteligentni i kako samo naivno zude sa politickim spinovima. Saopcenja svaki dan. Azmir suti. Ispade da je on kandidat za gradonacelnika, ne Jasmin. Pije ksfu s Batom. Pa slobodan je covjek i moze da sjedi s kim hoce. Nece s Jasminom garant. Kad su god sjedili, prevario ga je. Ni kafu garant nije platio. Kako mi se frajet ogadio. On i jos neki. Navijaci. Zastitnici Slobode. Vidjeli smo koliko je ljudi iza takvih
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 sep 2016, 00:46

sta je frajet

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 sep 2016, 00:48

katarakta je napisao/la:Ma dopizdilo vise. Kako su ljudi neinteligentni i kako samo naivno zude sa politickim spinovima. Saopcenja svaki dan. Azmir suti. Ispade da je on kandidat za gradonacelnika, ne Jasmin. Pije ksfu s Batom. Pa slobodan je covjek i moze da sjedi s kim hoce. Nece s Jasminom garant. Kad su god sjedili, prevario ga je. Ni kafu garant nije platio. Kako mi se frajet ogadio. On i jos neki. Navijaci. Zastitnici Slobode. Vidjeli smo koliko je ljudi iza takvih
Uvjek u politici ima i dobrih i losih poteza,kontao sam,jbg niko nije savrsen,isto gofno ali eto uradio je i dobrih stvari,regulisao pingu,vodu,i tako reko u moru zla,neka njega,ali nakon svega ovoga,spinova,lazi,i pokusaja podvala,ogadio mi se covjek,volio bi da veceras hoce krepat,zivota mi...
Fakat Azmir suti danima,izmakao se covjek,ovaj ne prestaje lagati i spinovati,ne zatvara usta... :crazy:
Zar je moguce da je covjek toliko zeljan vlasti,ohladio mi je nakon protesta,kada je pobjegao u Sarajevo dok Tuzla gori,a sada jos vise...
Ako nakon svega ovoga opet pobjedi,zagrnuti nas treba,nikakvi smo ljudi. :sick:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 sep 2016, 01:01

Za 16 godina je nesto morao uraditi. Za 700 miliona maraka budzeta. Nasih para. Lazni socijaldemokrata. Na kraju krajeva me i ne zanima. Ali ovoliko podvala i lazi. Neispunjenih obecana i to sve sto je Azmir odbio biti dio njegove kampanje, previse je podlo da se ne kazni. Njima nista nije sveto, tako da me strah za Slobodu. Uglavnom do daljnjeg ne planiram posjetit Tusanj
Niko, niko, samo Sloboda

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 sep 2016, 02:45

Chinaglia je napisao/la:sta je frajet
Covjek u ljutnji, izrevoltiran pise tekst i napise mnogo pametnih stvari a ti tu primjetis samo gramaticku gresku da bi nabijao **** postove. Pa ja bi tebi vrat odvrno sad.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 sep 2016, 08:44

Sva sreca pa u fukaricama na sjeveru nema dva punoljetna da glasaju. :salut: Isao faraonce u zoo da lobira zivotinje da mu daju podrsku i glas. Covjek je skrenuo totalno, al' puko ko uskrsnje jaje. :urnebes: Kazu da se mokri navece u krevet. Mogu misliti kako ce odlijepiti ako izgubi. Od moje mnogobrojne familije koji su mu davali glas prije ostao je samo jedan koji ce za njega glasati, i to kaze zato sto mu ima duzan za neke povjerenicke zadatke. Isao valjda po skolama da prikuplja podatke o osobama koji ce glasati za njega. :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 26 sep 2016, 09:34

staragarda je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
Sta nije istina... Na C tribini ništa specijalno... A i za Fukare je u pravu... Do sad ih je bilo 30-ak a u subotu se ta cifra popela na cijelih 80....i pozitivno su me iznenadili... Navijali su pa skoro jedno čitavo poluvrijeme.. Azmirovci s j e ba n i napustili stadion... Jos jedna pobjedu Faraona
Nemmmojjj prerano donositi zakljucke
Faraon je konacno cucnuo
To se vidi po priopcenjima koje pise sam sebi!I

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 sep 2016, 10:28

a tuga brate.
sta reci.
ovako brzo ni titanik nije potonuo.
imal gdje dna na vidiku?
ima izac kuknjava :lol:

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 26 sep 2016, 10:33

Treba pojedincima u gradu Kuko & Co pa kad nam bude O umjesto A normalno i kad budemo radili kao cistaci (ako i tu bude mjesta) a BOnovicani i sl nam budu sefovi sa diplomama privatnih fakulteta onda cemo se ujedati za guzicu. Sve je ovo jedna velika kuhinja iz koje ce sve da izadje nekad iza 2.10. Lozite se neki na price portala u sluzbama stranaka, lijepe se textovi "nidje veze" a svi popuse pricu. Mi cemo se nervirati a drugi ce da pokupe i ovo malo gradske dobrote...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 sep 2016, 10:38

pa nista zavrsite i vi fakultete :mrgreen:

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 26 sep 2016, 10:47

Dobar dan :)
Da kazem da se kod igraca ovu utakmicu i primjetilo neko zalganje, kao da su htjeli da se oproste od nas sa obrazom :) Realizacija kanta, vec od zimske pauze. Ajde jos Sarajevo da nabuse, pa da se razilazimo kao ljudi :) Onda mozemo i pdf ugasiti usput :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 26 sep 2016, 11:16

Malo vedrije teme. Al imamo stopercinu, nema sta. Iz utakmice u utakicu briljira. Kostic :!:
A sad adio...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 sep 2016, 11:18

crvenocrnitz je napisao/la:Treba pojedincima u gradu Kuko & Co pa kad nam bude O umjesto A normalno i kad budemo radili kao cistaci (ako i tu bude mjesta) a BOnovicani i sl nam budu sefovi sa diplomama privatnih fakulteta onda cemo se ujedati za guzicu. Sve je ovo jedna velika kuhinja iz koje ce sve da izadje nekad iza 2.10. Lozite se neki na price portala u sluzbama stranaka, lijepe se textovi "nidje veze" a svi popuse pricu. Mi cemo se nervirati a drugi ce da pokupe i ovo malo gradske dobrote...
Ugledaj se na Batu pa budi ministar, a ne sofer Jasminov. :salut: Gradska dobrota nije Jasmin, on je ljakse iz Islamovca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 sep 2016, 11:22

A tek "odbor za Kitnost". Pihh...

Sent from my D6503 using Tapatalk
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 11 gostiju.