Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Ovog Weinzierla moze samo neka sreca izvuci. Po ovom govoru igre Schalkea ovo nije dobro. U ovom odnosu kad igraju sa slabijim trebalo bi se vidjeti neki sistem i igra u napadu, a ovo sto gledamo ne lici ni na sta.
Bravo Schalke
Šta ja znam što sam pisao protiv Schalke-a, napadali su me pojedinci sa "niđe veze", šta ima niđe veze, keep going, odličan transfer rok i odličan izbor igrača u prvih jedanaest.
Šta ja znam što sam pisao protiv Schalke-a, napadali su me pojedinci sa "niđe veze", šta ima niđe veze, keep going, odličan transfer rok i odličan izbor igrača u prvih jedanaest.
Ovo je dno. Gdje samo ovi BL izvlače ove trenere (iako sam neki dan bio za povjerenje ovom ovdje nema i od igre)? Što se Schalkea tiče prvo Breitenreiter koji je anonimus pa onda i ovaj koji očigledno ne zna sa raditi sa jačom ekipom. A i pitanje koliko su jaki. Goretzka i Meyer kao neki super talenti a oni nigdje veze, ne znam jesul ikog predibrali. Ovaj Schopf je pokazao više od obojice.
Edit: Oštećeni su za penal, a možda i dva jer je bila još ona jedna sumnjiva situacija. Weinzierl je bivši.
Edit: Oštećeni su za penal, a možda i dva jer je bila još ona jedna sumnjiva situacija. Weinzierl je bivši.
Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 25 sep 2016, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trener je kriv kao i uprava, dati 20 miliona za neprovjerena igrača može samo nesposobnjaković. Da imaju novac, rekao bih super, ima potencijal, a ovako riskiraš veliki novac, a dobiješ veliku nulu, barem do sada.
Meyer i dalje umoran, pet kolo od Olimpijada, kul.
Kolašinac na klupi radi posuđenog igrača, kul.
Geis na klupi jer je klupa igrač Stamboli u početnom sastavu, kul.
Dobar ovaj malac što plače forum Spurs-a za njim, otkad on u duetu sa super igračem Stamboli-em igra, Schalke ne zna za por...ovaj pobjedu, odlično.
Meyer i dalje umoran, pet kolo od Olimpijada, kul.
Kolašinac na klupi radi posuđenog igrača, kul.
Geis na klupi jer je klupa igrač Stamboli u početnom sastavu, kul.
Dobar ovaj malac što plače forum Spurs-a za njim, otkad on u duetu sa super igračem Stamboli-em igra, Schalke ne zna za por...ovaj pobjedu, odlično.
Au kako je sad sudija ostetio Schalke, bas nevjerovatno kako ovo nije vidio...
izgleda nakon Brune ode i Weinzierl 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Konigsblau
- Kontakt:
Oštetio nego šta mrtve mu je*em. Al' to ne briše činjenicu da je smo velika ka*ina.
Wir leben dich Schalke 04!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I onda dodju ljudi i kazu kako je Bl jaci nego prosle godine i kako je ovdje sve bajno i kako svi klubovi pucaju od kvalitete. Zalosno je koliko je ova liga nazadovala.muamerc je napisao/la:Ovo je dno. Gdje samo ovi BL izvlače ove trenere (iako sam neki dan bio za povjerenje ovom ovdje nema i od igre)? Što se Schalkea tiče prvo Breitenreiter koji je anonimus pa onda i ovaj koji očigledno ne zna sa raditi sa jačom ekipom. A i pitanje koliko su jaki. Goretzka i Meyer kao neki super talenti a oni nigdje veze, ne znam jesul ikog predibrali. Ovaj Schopf je pokazao više od obojice.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ljudi misle da se svake godine rađaju Kloppovi i Tucheli. Malo sutra. Jedan Favre koji je doktor fudbala većini ovdje ode u neku tamo Nicu i trenira. Problem se platiti trener 5+ miliona ali nije za neku (igrača) stranu ublehu 20 ili 30 miliona. Znači, ima ta neka garnitura prosječnih trenera i oni se samo rotiraju i ništa novo ne donose, na momentum uzmu dobar rezultat pa onda opet iduće godine otkaz i sve tako.
Re: RE: Re: Bundesliga
Jel iko razmislja o dovodjenju Marcelinhamuamerc je napisao/la:Ljudi misle da se svake godine rađaju Kloppovi i Tucheli. Malo sutra. Jedan Favre koji je doktor fudbala većini ovdje ode u neku tamo Nicu i trenira. Problem se platiti trener 5+ miliona ali nije za neku (igrača) stranu ublehu 20 ili 30 miliona. Znači, ima ta neka garnitura prosječnih trenera i oni se samo rotiraju i ništa novo ne donose, na momentum uzmu dobar rezultat pa onda opet iduće godine otkaz i sve tako.
-
schickeria
- Kontakt:
Pomalo ljudi,ne valja donositi brzoplete zakljucke nakon samo 5 kola,treba vidjeti kako ce se stvari odvijati.
Imamo bayern i bvb kao standarne,lever bi se trebao dignuti,pobjeda od jucer puno znaci..gladbach je stabilan i pomalo hvataju konce.
Schalke ima dobru ekipu ali ocito nije kliknulo sa weinzierlom,stavljanje goretzke na poziciju desetke je glup potez,tu pocinju svi problemi....wolfsburg je bolji nego lani,fale im 2 centralna vezna i s njihovim povratkom ce biti bolji,micanje heckinga bi bio bingo.
Kalvarije hsv,bremen su dugotrajne i nisu od jucer
Imamo bayern i bvb kao standarne,lever bi se trebao dignuti,pobjeda od jucer puno znaci..gladbach je stabilan i pomalo hvataju konce.
Schalke ima dobru ekipu ali ocito nije kliknulo sa weinzierlom,stavljanje goretzke na poziciju desetke je glup potez,tu pocinju svi problemi....wolfsburg je bolji nego lani,fale im 2 centralna vezna i s njihovim povratkom ce biti bolji,micanje heckinga bi bio bingo.
schickeria je napisao/la:Pomalo ljudi,ne valja donositi brzoplete zakljucke nakon samo 5 kola,treba vidjeti kako ce se stvari odvijati.
Ovo je ista priča svake godine unazad pet godina. Ista. Samo se akteri mjenjaju, a u dosta slučajeva neki se i ponavljaju. Da je samo ove godine, ok, al nije. Ko god da dođe u Schalke njihova sezona je gotova (u BL). Sve što mogu sad uraditi je ganjati EL (u BL) što je za njih loš rezultat.
-
schickeria
- Kontakt:
Bilo bi fer pohvaliti kramarica za vrlo dobru predstavu danas
U LP, Dortmund igra sa Realom, druga Borusija sa Barselonom, a Bajern sa Atletikom. Evo eksperimenta koji će nam dati prave rezultate.
-
schickeria
- Kontakt:
Solidna utakmica u kolnu,koln disciplinirana ekipa ,dobra u tranziciji i nesto bolja u prvom poluvremenu.
Leipzig pokusava da glumi bayern i nametne se u posjedu i kvalitetom,ali nisu taj rang.Da je ragnick doveo stopera bili bi 30 posto jaci,ovako su ranjivi sa comperom i orbanom.Ulazak wernera umjesto seljea bi im donio dosta toga
Leipzig pokusava da glumi bayern i nametne se u posjedu i kvalitetom,ali nisu taj rang.Da je ragnick doveo stopera bili bi 30 posto jaci,ovako su ranjivi sa comperom i orbanom.Ulazak wernera umjesto seljea bi im donio dosta toga
- Konigsblau
- Kontakt:
Koje opravdanje daješ za poraz od Hoffe? Samo 5 poraza. Samo se 15 bodova izgubilo. Kako bi se trebale odvijati? Ako gubiš od Hoffenheima šta očekivati od Borusije, Dortmunda, Leipziga, Leverkusena?schickeria je napisao/la:Pomalo ljudi,ne valja donositi brzoplete zakljucke nakon samo 5 kola,treba vidjeti kako ce se stvari odvijati.
Wir leben dich Schalke 04!
-
schickeria
- Kontakt:
Slazem se da je situacija losa,ali sjetimo se gladbacha lani pa su dosli do 4pozicije
Svi smo se slozili dasu dolazak weinzierla i heidela nakon heldta super potezi,pa dajte ljudima vremena.
Svi smo se slozili dasu dolazak weinzierla i heidela nakon heldta super potezi,pa dajte ljudima vremena.
U idealnom, kažem idealnom (i fenomenalnom ostatku sezone), slučaju Schalke će imati 10 poraza u sezoni, što je po meni, mislim nedovoljno za LP. Prošle godine je B.M. na kraju završila sa 13 poraza kao 4. tako iskoristivši smeće od igre istog Schalkea i Wolfsburga. Sad, B.M. nema startnih 5 poraza i vjerujem da će se boriti sa Leverkuzenom za treće odnosno četvrto mjesto. Ostali su, zbog različitih razloga, već iza.schickeria je napisao/la:Slazem se da je situacija losa,ali sjetimo se gladbacha lani pa su dosli do 4pozicije
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ono kad igraju BVB - Real, a na TV-u prenose Dinamo - Juve
Do kada vise uvlacenje u gujicu ovima sto ne placaju pretplatu
Koga zanima kantanje Dinama
Do kada vise uvlacenje u gujicu ovima sto ne placaju pretplatu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
kraljttbvb je napisao/la:Ono kad igraju BVB - Real, a na TV-u prenose Dinamo - Juve![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do kada vise uvlacenje u gujicu ovima sto ne placaju pretplatu![]()
je li to bht prenosi dinamo- juve
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.