jurisicduska je napisao/la:
Ma nije offside. Samo je metar offside.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jurisicduska je napisao/la:
Ma nije offside. Samo je metar offside.
Nije offside. Za ostalo ne mogu tvrditi jer nisam gledao utakmicu, ali na slici je situacija regularna.jurisicduska je napisao/la:Normalno je da su digli frku jer crveni prvi nezaslužen, gore bio faul 1/1. Stavio pištaljku da svirne i odustao. Legle dnevnice palo mu na um.. Pandža dva crvena ni jedan nije pokazan, go iz offsidea. Treba pustiti. Cijelu sedmicu plaču normalno je da se ovo desi.
Suspendovat će ga sigurno. I onog protiv Olimpica su suspendovali isti dan i niko to ne spominje, tu se ušuti. A kad nakon utakmice sa Sarajevom nekog suspenduju isti dan trka frka. Za vas je bolje da filozofija zamijenite sa subkultura, jer uvijek imate nekog imaginarnog neprijatelja protiv kojeg se borite. Uvijek nešto nije kako treba osim kad pobjeđujete tad je regularno sve i sve je za 5.Virtu4l je napisao/la:Hoće li opet u ponoć biti saopštenje za javnost i suspenzija sudije
Kad prošle godine kad ste bili iza nas ili prije toga?Incognito87 je napisao/la:Kad smo vas uzimali tada nije bilo sve regularno. Trebali smo vam više utrpati.
moj uzor-S.G je napisao/la:Neki navijači napali Valjića u blizini Posušja
Odakle info??moj uzor-S.G je napisao/la:Neki navijači napali Valjića u blizini Posušja
Maloprije Kristic govori na ovoj emisiji. Kaze da su dobro prosli i da su Valjic i ekipa u policiji, daju izjavu sta li.felix123 je napisao/la:Odakle info??moj uzor-S.G je napisao/la:Neki navijači napali Valjića u blizini Posušja
Stevanović , uz Barabana, najbolji igrač lige.
navijac sam Sarajeva , al poznavajuci Janjosa kao i Musemica , oni daju izjave kako rezultat budemiki651 je napisao/la:Janjoš je gospodin trener. On i Marinović su primjer kako se izjave za javnost daju.
Utakmica Sarajevo - Mgladbach, Španski sudija digao zastavicu pa spustio i gol primimo. Glavni se nije oglasio.Thetraphak1921 je napisao/la:Je li se ikada desilo da glavni sudija, bez obzira sto pomocni nije digao zastavicu, svira ofsajd?
Ne to prijatelju, nego da li se desilo da glavni sudija svira ofsajd bez pomocnog? Pomocni nije digao zastavicu uopce, ovaj dosudio ofsajd..pitic je napisao/la:Utakmica Sarajevo - Mgladbach, Španski sudija digao zastavicu pa spustio i gol primimo. Glavni se nije oglasio.Thetraphak1921 je napisao/la:Je li se ikada desilo da glavni sudija, bez obzira sto pomocni nije digao zastavicu, svira ofsajd?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.