a grob te yebo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Aha... dok ne naidje realan dan, pa raja kaci tikete a ti pao Panduri- Astra 3+exorciiist je napisao/la:Treba samo igrat broj golova i oba daju
Ma tuga. Nemam sreće nikako. Još najgore pratio sam posljednji par minuta utakmice. Bila još šansa za 1:1. Igrač Espanjola šutao sa 5m i izblokira je igrač Celte i ovi napraviše kontru za 0:2.exorciiist je napisao/la:Pa bog te yebo, bas u 91. da prime gol ccc
Pravo dobar taj prvi tiket Arelinho, umalo da uleti jbg
Druže valjda ćeš se naučiti kao ja. Kad ti ostane jedan par, šuti i ne pričaj. Previše očiju nedonosi sreću.
Znam arelinho kako ti je. To su ped.eri nevidjeni. To je danas tako moderno da rade. Sta sam put znao iz prvog PV vuci kvotu under 0.5 i (ili) under 1.5 i oni ovako njesra naprave. Milan sam i ja osjetio kad sam vidio prvih po sata 0:0 reko ode u X ovo, tesko gradit se kad su 2 iksa i kad sve paralelno.exorciiist je napisao/la:Pa bog te yebo, bas u 91. da prime gol ccc
Pravo dobar taj prvi tiket Arelinho, umalo da uleti jbg
Jel sa seke bez dokumenata? Samo da znate najjeftiniji nacin prebacivanja para sa Skrilla je upravo wwin do znosa od 50€ a i najbrži.Fearless je napisao/la:Evo pošto su aktuelni ovi bonusi bez depozita da nastavimo.![]()
10bet kladionica daje 5 € za nove korisnike
http://www.betandskill.com/links/betting/10bet.html
Odmah je na racunu bez molbe na chat-u.![]()
Gdje mi je @gaston, uspio sam povuci neka sredstva s onog računa ali nisam stavljao nista na wwin, bice nesto u toku sedmice.
Da, drugi racun je u pitanju, prvo mi nisu dali isplatu posto nisam ispunio onaj rollover a onda mi jedan agent nije zelio vratiti iznos koji sam pokusao podici (trazio da mu posaljem dokumente), drugi dan, agent tacnije Baran (isti koji mi je dao bonus) bez problema vrati iznos, ispunim uslove i 2x po 10€ isplatim (nazalost Sevilla kriva da to ne bude veci iznos).Jel sa seke bez dokumenata? Samo da znate najjeftiniji nacin prebacivanja para sa Skrilla je upravo wwin do znosa od 50€ a i najbrži.
Ne znam sta je u pitanju, meni je odmah bilo na racunu. Jesi li kod ukucao, mozda je ovo razlogMeni nista nije leglo
Kakvi su ovdje uslovi oko isplate ?Fearless je napisao/la:Evo pošto su aktuelni ovi bonusi bez depozita da nastavimo.![]()
10bet kladionica daje 5 € za nove korisnike
http://www.betandskill.com/links/betting/10bet.html
Odmah je na racunu bez molbe na chat-u.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.