FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Familija Blekic je stotinama godina u Sarajevu. Cijelo jedno naselje nosi ime Blekin Potok,a ne Brekin Potok kako neki ne upuceni znaju nazvati to naselje. Naselje koje je jako blizu Kosevo stadiona ,odmah ispod Breke.
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
AHHAAHAHAH Hajde dobro procitaj sta si napisao.-A- je napisao/la:Familija Blekic je stotinama godina u Sarajevu. Cijelo jedno naselje nosi ime Blekin Potok,a ne Brekin Potok kako neki ne upuceni znaju nazvati to naselje. Naselje koje je jako blizu Kosevo stadiona ,odmah ispod Breke.
FK SARAJEVO
- sarajlija89
- Kontakt:
dobro je on to napisoPitar Bosanska Otoka je napisao/la:AHHAAHAHAH Hajde dobro procitaj sta si napisao.-A- je napisao/la:Familija Blekic je stotinama godina u Sarajevu. Cijelo jedno naselje nosi ime Blekin Potok,a ne Brekin Potok kako neki ne upuceni znaju nazvati to naselje. Naselje koje je jako blizu Kosevo stadiona ,odmah ispod Breke.

naime, posto je taj potok u naselju breka tj. vrlo blizu neki ga nazivaju brekin potok..a ustvari je blekin potok eto to

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sutra ćemo to u opštini provjeriti koji je sslužbeni nazivsarajlija89 je napisao/la:dobro je on to napisoPitar Bosanska Otoka je napisao/la:AHHAAHAHAH Hajde dobro procitaj sta si napisao.-A- je napisao/la:Familija Blekic je stotinama godina u Sarajevu. Cijelo jedno naselje nosi ime Blekin Potok,a ne Brekin Potok kako neki ne upuceni znaju nazvati to naselje. Naselje koje je jako blizu Kosevo stadiona ,odmah ispod Breke.![]()
ti si van sarajeva pa mozda nisi odmah skonto sta i kako...
naime, posto je taj potok u naselju breka tj. vrlo blizu neki ga nazivaju brekin potok..a ustvari je blekin potok eto to![]()

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Tri puta mjeri, jednom reži.Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Izvinite,ali malo mi nelogicno bilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za dva sata slatka 

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- drajkula_zlo
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:Za dva sata slatka
press

Ako se prepirete oko naziva potoka,tačan naziv glasi: BLEKIN potok
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Dobra ,odlicna
Godisnja karta za sjever je 45KM uz to postajete i clan kluba,pojedicne karte za utakmicu ce poskupjeti kolko vidim 6 maraka ce biti sjever,istok i zapad 10...godisnja karta kolko znam vazi i za kup utakmice bar je bila prica al eto nebitno
Dakle racunica je jednostavna ako bi kupovali pojedinacnu kartu za svaku utakmicu za sjever potrosili bi 90KM za 15 utakmica ne racunam kup utakmice,pa vi vidite jel isplatnije kupiti ovu godisnju kartu

Godisnja karta za sjever je 45KM uz to postajete i clan kluba,pojedicne karte za utakmicu ce poskupjeti kolko vidim 6 maraka ce biti sjever,istok i zapad 10...godisnja karta kolko znam vazi i za kup utakmice bar je bila prica al eto nebitno
Dakle racunica je jednostavna ako bi kupovali pojedinacnu kartu za svaku utakmicu za sjever potrosili bi 90KM za 15 utakmica ne racunam kup utakmice,pa vi vidite jel isplatnije kupiti ovu godisnju kartu

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 jul 2010, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pojedinacna cijena karte za sjever je 6 km,a istok i zapad 10 km upravo zbog toga kako bi svi kupili godisnje karte.Znaci sjever izadje 45 umjesto 90 i plus si clan kluba.Ovo treba rasiriti pogotovo medju rajom sa istoka i zapada da ne misle da ce kupovati pojedinacne po 5 ili 7 km i tako izaci jeftinije.
evo korisna info ...da nebude zabune.... zaci godisnja je DUPLO ili TRODUPLO jeftinija od kupovine non stop ...plus u klarti i clanarina za klub
evo korisna info ...da nebude zabune.... zaci godisnja je DUPLO ili TRODUPLO jeftinija od kupovine non stop ...plus u klarti i clanarina za klub

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Sto je vako spora nova stranica..ili je to do mene??????'
Tek je otvorena,a i vjerovatno je veliki broj onih kojih hoce da udju na stranicu pa je mozda doslo do zagusenja,stabilizirat ce se vjerovatno u toku danaSilkoni je napisao/la:Sto je vako spora nova stranica..ili je to do mene??????'
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
nije do tebe nego su svi nagrnuli odjednom
miky_hz je napisao/la:Tek je otvorena,a i vjerovatno je veliki broj onih kojih hoce da udju na stranicu pa je mozda doslo do zagusenja,stabilizirat ce se vjerovatno u toku danaSilkoni je napisao/la:Sto je vako spora nova stranica..ili je to do mene??????'
Vjerovatno navalila raja

bas nije press u 12h?...
-
- Kontakt:
Kupovinom karti na svakoj tekmi jedan dio na stampanje ide,dio savezu itd,a ovako kad kupite godisnju sve ide klubu,eto trazili smo godisnje da vidimo sad nas na dijelu!
-
FK Sarajevo obaveštava sve svoje vjerne navijače, da od srijede 14. jula 2010. godine kreće pretprodaja sezonskih karata za sezonu 2010/2011. Sezonske karte važi će za sve utakmice Premijer lige. Kupovinom karte ujedno postajete i član FK Sarajevo a u cijenu karte je uključena i godišnja članarina.
Pretprodaja sezonskih karata će se vršiti i u prostorijama kluba (prizemlje zgrade), ul. Maršala Tita 38b.
Ujedno sa prodajom sezonskih karata kreće i kampanja JA SAM SARAJEVO, koja za osnovni cilj ima vraćanje kluba navijačima kao i vraćanje navijača na stadion. Sve o kampanji u narednim danima ćemo Vas obavijesti na našoj web stranici.
FK Sarajevo je pripremio popularne cijene paketa sezonskih karata:
Sjever - 45 KM
Zapad – 100 KM
Istok - 100 KM
VIP galerija – 200 KM
BORDO VIP galerija – 400 KM
Sarajevo to smo mi, Budi i Ti!
Pretprodaja sezonskih karata će se vršiti i u prostorijama kluba (prizemlje zgrade), ul. Maršala Tita 38b.
Ujedno sa prodajom sezonskih karata kreće i kampanja JA SAM SARAJEVO, koja za osnovni cilj ima vraćanje kluba navijačima kao i vraćanje navijača na stadion. Sve o kampanji u narednim danima ćemo Vas obavijesti na našoj web stranici.
FK Sarajevo je pripremio popularne cijene paketa sezonskih karata:
Sjever - 45 KM
Zapad – 100 KM
Istok - 100 KM
VIP galerija – 200 KM
BORDO VIP galerija – 400 KM
Sarajevo to smo mi, Budi i Ti!
pixi i messi 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić