FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kome je najvise krivo ste se lazni kapiten vraca
ja mislim jokeru

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa realno malo je sanse dobijao,ovo sto je igrao je meni ok,za sve nase vezne igrace je majstor,ljudi nece da shvate da nije njegovo da trci i prekida protivnicke napade pa ga pljuju,mada i danas je to radiojoker90 je napisao/la:Nadam se da Cetkovic nece nestati nakon ove dobre partije i da ce nastaviti samo da dize formu, treba nam ocajnicki desetka, jer Saida mozemo batalit ocigledno za sva vremena. Dvojicu Bekica drzati na klupi kao i danas, ubaciti ponekad u drugom poluvremenu i na zimu liferovati. Dovesti zadnjeg veznog konacno vise i ostaviti Mihu u prvoj postavi, ne zanima me ko ce na klupu, ali on mora igrati!!
Eh da su nam sad dvije lakse utakmice kuci sto bi valjalo...vidi sad Zrinjski,Siroki,Zeljeznicar svi iduce dvije gostuju,a mi dvije iduce kuci igramo.Al eto i nama su derbi utakmice pa pitanje je dali smo u prednosti,ali definitivno sam rekao da ce ovoj ekipi biti lakse igrati ove "teze" utakmice jel se tu ima manje sta za izgubiti,a puno vise se dobija i psiholoski je tu lakse i spremiti ekipu i sta sve ne.
Nista pokusati ne mozgati previse ovako kao ja sto radim,ici od utakmice do utakmicu i sto manje srkletiti sam sebe u glavi.Bit ce ovo dobro aBd.
Cala majstore !
Nista pokusati ne mozgati previse ovako kao ja sto radim,ici od utakmice do utakmicu i sto manje srkletiti sam sebe u glavi.Bit ce ovo dobro aBd.
Cala majstore !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Besic je napisao/la:Kome je najvise krivo ste se lazni kapiten vracaja mislim jokeru

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa kako nece brate? Kapiten Sarajeva mora biti ili neko ko je iskusan i autoritet ili neki mladi potencijal, igracina buduca! A nama kapiten instagram boy koji u Sarajevu treba igrati zadnjih 10 minuta kad vodimo 2 razlike! Majke mi ljepota kad ga nema na terenu, a jos veca ljepota vidjeti traku na ruci nekog ko je zasluzio! Ja evo ne znam cime je Rustem zasluzio traku naseg kluba?? Moze li mi neko to objasniti??Besic je napisao/la:Kome je najvise krivo ste se lazni kapiten vracaja mislim jokeru
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zasluzuju golemi aplauz za ovo sto su pokazali veceras,koji ce im biti nadam se motiv i podstrek da i dalje ovako nastave.
Vidim da sada hvalite Novakovica ovdje,zbog gola logicno,ali mene recimo nije posebno odusevio veceras cak bi se usudio reci da je u najmanju ruku ispodprosjecan odbrambeni igrac,bar se je takvim pokazao do sada. A na golu mu svaka cast to se slazem.
Vidim da sada hvalite Novakovica ovdje,zbog gola logicno,ali mene recimo nije posebno odusevio veceras cak bi se usudio reci da je u najmanju ruku ispodprosjecan odbrambeni igrac,bar se je takvim pokazao do sada. A na golu mu svaka cast to se slazem.
Suđenje odlično, zaslužen crveni za Balića.
Jedna od najboljih utakmica naše lige u ovoj sezoni, a za to su zaslužne obije ekipe. Svaka čast Sarajevu što su uspjeli ostati neporaženi nakon 60 minuta igranja sa igračem manje.
Eh sad, Hodžić mi je izgledao strašno loše u defanzifi, i to stvarno mislim. Loše pozicioniranje i općenito loše snalaženje na onoj poziciji, iako se vidi da ima dobar centaršut i izgleda mi veoma brz. Očito ovo nije njegova prava pozicija.
Ostali veoma korektno, odlična utakmica Pavlovića koji se vratio u staru formu, klasa na golu jednostavno. Novaković također veoma dobar. I još bi istakao Ivetića koji je tip igrača koji je potreban svakoj ekipi u našoj ligi. Veoma sličan Puzigaći.
Sve u svemu, dobar zalet pred veoma bitne utakmice za nas. Pobjeda protiv Slobode i miran odlazak na pauzu poslije koje dolaze dva još teža protivnika.
P.S. Svaka čast za horde koje su bili na utakmici
Jedna od najboljih utakmica naše lige u ovoj sezoni, a za to su zaslužne obije ekipe. Svaka čast Sarajevu što su uspjeli ostati neporaženi nakon 60 minuta igranja sa igračem manje.
Eh sad, Hodžić mi je izgledao strašno loše u defanzifi, i to stvarno mislim. Loše pozicioniranje i općenito loše snalaženje na onoj poziciji, iako se vidi da ima dobar centaršut i izgleda mi veoma brz. Očito ovo nije njegova prava pozicija.
Ostali veoma korektno, odlična utakmica Pavlovića koji se vratio u staru formu, klasa na golu jednostavno. Novaković također veoma dobar. I još bi istakao Ivetića koji je tip igrača koji je potreban svakoj ekipi u našoj ligi. Veoma sličan Puzigaći.
Sve u svemu, dobar zalet pred veoma bitne utakmice za nas. Pobjeda protiv Slobode i miran odlazak na pauzu poslije koje dolaze dva još teža protivnika.
P.S. Svaka čast za horde koje su bili na utakmici

Ne znam koju si ti utakmicu gledao Novaković je izbacio iz šesnaesterca mali milion centaršutevazagorski je napisao/la:Zasluzuju golemi aplauz za ovo sto su pokazali veceras,koji ce im biti nadam se motiv i podstrek da i dalje ovako nastave.
Hocemol Ihtijarevica pohvaliti,pojacanja su nam donjela bod nakon 7 godina 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
mwni hebibovic u prvom sasvim korektno odigrao
Jel bolje pocet s Cetkovicem na zadnjem veznom il s Rustemom 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Rustem boljI ipak zadnji vezniBesic je napisao/la:Jel bolje pocet s Cetkovicem na zadnjem veznom il s Rustemom
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo je na Pecari nakon sedam godina osvojio bod...
Sabrine mi moje!
Kad nema Dulje i laznog kapitena. Crnkic ima statistiku ko i Duljevic ove sezone 

SiouxLukavac je napisao/la:JAVNO SE IZVINJAVAM ŠTO SAM PROZIVAO NOVAKOVIĆA, ZA SADA I VIŠE NEGO SOLIDAN, POGRIJEŠIO SAM I NADAM SE DA ĆE NASTAVITI SA DOBRIM PARTIJAMA I JOŠ SVOJIH POGREŠAKA, AKO BOG DA!![]()
Po pobjedu protiv Slobode!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- LegendKiller
- Kontakt:
Zato je kod oba gola visio bez igrača, ili što bi rekao Slavko Petrović "čuvao je komarce"!fks74 je napisao/la:Ne znam koju si ti utakmicu gledao Novaković je izbacio iz šesnaesterca mali milion centaršutevazagorski je napisao/la:Zasluzuju golemi aplauz za ovo sto su pokazali veceras,koji ce im biti nadam se motiv i podstrek da i dalje ovako nastave.
mozda ljudi ne vole komarce pa im se svidja kad ih cuva?
i na grbavici je ovako kod gola cuvao vazduh
i na grbavici je ovako kod gola cuvao vazduh
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bod ko kuca.
Bod sam ranije i najavio.
Ocekujem sad dvije pobijede protiv Slobode i Skretnicara i poraz u Mostaru.
Koliko god da smo mi losi, drugi su i losiji od nas.
Bod sam ranije i najavio.
Ocekujem sad dvije pobijede protiv Slobode i Skretnicara i poraz u Mostaru.
Koliko god da smo mi losi, drugi su i losiji od nas.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, benko21, boki86, Evander, HyperOS, JavierBosnia, lakilone, mosarajvosa83, MSOZ101, napoleon72, Proximic, r3m1, SamoDaKazeem, samoFKS, supervizor, THEC, tutankamon1905, USB i 177 gostiju.