Vala bas, iako nam sada predstoje mnogo teze tekme do kraja polusezone ali Sir Irfan Dzindo ce naci nacina da budemo sa dobrom zalihom pred nastavak prvenstva. Losa stvar je to da 12-a ekipa ispada iz lige pod uslovom da niko iz nizih liga ne odustane od promocije u visi rang. Bravo momci.studeni je napisao/la:Ovi momci me sve vise iznenadjuju, pozitivno! Ucinak iznad svih ocekivanja
![]()
![]()
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Vec druga pobjeda u gostima. Svaka cast momci
Jel' to bio penal pa nije realizovan ili sta? Nisam u toku, tek sam se probudio

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Na live chat-u pisalo da je Bosna imala penal koji nisu iskoristili ali nista nema o tome u clanku, razumljivo, valjalo je spomenuti sedam golovaZoom088 je napisao/la:Vec druga pobjeda u gostima. Svaka cast momci![]()
![]()

Evo moram ja odavde saznati
.
Jeste, bio je penal kod 1-1 ali Sake je odbranio. Majstor...ovo je drugi penal koji je skinuo.

Jeste, bio je penal kod 1-1 ali Sake je odbranio. Majstor...ovo je drugi penal koji je skinuo.
posto agalo prati malo vise ligu od ostalih i malo je upuceniji od ostalih nek nam malo prokomentarise rezultate svoje svetinje, jer koliko se sjecam predvidjao je ekspresno ispadanje i blamiranje
a vama sodjani cestitke zilavi ste zilavi 

Sloboda Tuzla
Ma Sakib je majstor, brani odlicno. Nakon Lugija ponovo golman kojem se vjeruje. Valjda bude pametniji od Lugavica pa i izgradi karijeru
Ma pusti ba zalosnu sovu.fukaratz je napisao/la:posto agalo prati malo vise ligu od ostalih i malo je upuceniji od ostalih nek nam malo prokomentarise rezultate svoje svetinje, jer koliko se sjecam predvidjao je ekspresno ispadanje i blamiranjea vama sodjani cestitke zilavi ste zilavi
Vecina ovih momaka je 97godiste,nemaju ni 20god. Nemaju podrsku publike, nemaju neke plate i opet pobjedjuju. Samo naklon pa kako god zavrsi
Napisao sam odmah, cim je Sake angazovan da je to odlicno rjesenje. Pratio sam tog momka duze vrijeme, bio je opcija i prije, ali u Slogi je imao bolje uslove nego sto mu je Radnicki tada mogao ponuditi kao rezervnom golmanu. Ima jos mjesta za napredak i sve predispozicije da ga uskoro vidimo u PL.
Tu sam.je li me ko trebao!!!!!!!!!!!
Nas hodza ,sa lukavackog asfalta,je priznao svoju pogresku i mi smo mu oprostili.fukaratz je napisao/la:posto agalo prati malo vise ligu od ostalih i malo je upuceniji od ostalih nek nam malo prokomentarise rezultate svoje svetinje, jer koliko se sjecam predvidjao je ekspresno ispadanje i blamiranjea vama sodjani cestitke zilavi ste zilavi

Uvijek cu priznat.samo bih da vas ispravim sa beogradskog asfalta.
Izvinjavam se, pogrijesio samagalo je napisao/la:Uvijek cu priznat.samo bih da vas ispravim sa beogradskog asfalta.

Gazi redom sve kao stampedo koji bez poraza osvaja razara svaki grad rastrga protiv nas zagirat ne proba !!!!
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- LukavacLive
- Kontakt:
Odlična utakmica, sjajna borba naše djece i na kraju odličan rezultat...
Odgledao sam evo sazetak utakmice. Sta reci osim - BRAVO MOMCI!!!
Odbranu treba podhitno remontovati i nece biti zime za Radnicki.
I jos nesto - dobro upamtite ime Sakib Brezicanin. Dobro upamtite!
Baš tako..Samo da je ostao jedan iskusniji u odbrani tipa Joge ili Moranjkić bili bi u samom vrhu tabele.. Ne mogu skontat kako sebi Svatovac iz Poljica može priuštiti Jahu, Elu, Mujića i još neke odlične igrače, a Radnički trenutno nema šanse.. Možda se šta promijeni na polusezoni. Ti insistiraš na, tako da kažem nekom jer nikad nisam čuo za njega, Mikiju Hidanoviću, pa vrijedi pokušati ali uzimajući u obzir ovo gore navedeno ne znam da li ćemo moći na polusezoni, ali biće svašta jasnije poslije izbora..Zoom088 je napisao/la:Odgledao sam evo sazetak utakmice. Sta reci osim - BRAVO MOMCI!!!
Ma cuo si vjerovatno za njega, samo ne mozes da se sjetis ko je
. Almir Hidanovic.
Nista od njega, raspitivao sam se, nesto mu je povrijedjena sujeta, valjda je kod nekog od trenera u Radnickom izgubio mjesto u prvoj postavi i nece vise da cuje za Radnicki.

Nista od njega, raspitivao sam se, nesto mu je povrijedjena sujeta, valjda je kod nekog od trenera u Radnickom izgubio mjesto u prvoj postavi i nece vise da cuje za Radnicki.
Onda neka uziva kod Struje
Čut će kad se Radnički podigne malo...imali smo priliku već takve igrače dovodit u timove koji ne žele da čuju za klub dok je isti igrao po selendrama,čim prva liga eto ih u Radnički...viđen scenario više puta..nadam se da im ni tad neće biti omogućeno da dođu,nek igraju kod koga im je bolje već...što se mene tiče samo mladi momci i Radnički će biti EKIPA...eh da nam sad bi dovesti Basraka,Gigu i jos par vrijednih koji su dali nešto za Radnički da se uklope sa ovim zlatnim momcima trenutnoZoom088 je napisao/la:
Igrači su pobijedili, a Džindo je izgubio.
Naprijed Radnički, next stop Gadačac, itekako možete nikog ne respektujte
Naprijed Radnički, next stop Gadačac, itekako možete nikog ne respektujte

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.