Ajd ne kaki, svega ti, mojne pliz. Mora li se uvijek tražiti razlog za neko sranje? Uživaj..High je napisao/la:Oba gola iz njihovih grešaka. Kako bismo ih drugačije dali?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima jos poluvrijeme, nemojte zeca stavljati na razanj a on jos u sumi. Bod je ekstra ovdje.
Da se bogdom ne vrati nikad nego pravac ispisnica, koliko bolje igramo bez invalida za ne povjerovati.Besic je napisao/la:Rustem se vraca protiv Slobode
Saric je otac fudbala
Povratkom Dulje ide i ovaj kepec Hebibovic na klupu i imacemo konacno odlicnu postavu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- maroonGiant
- Kontakt:
Ovo je ta igra koja se ocekuje. Borbeno i bez srljanja i petljanja u napadu. Cetkovic i Hebib me iznenadise pozitivno, vidi se da znaju igrati. Hajde rajvoSaaa do pobjede....
pustite im ovo sad..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Prestani biti glup i nebitan.zagor1987 je napisao/la:Tako je mi smo Famos,imas li jos koju pametnu dodat? Koliko sam ja vidio presing nas 45 minuta,da ginu i grizu izgleda drugaxije zapazamo stvariHigh je napisao/la:Oba gola iz njihovih grešaka. Kako bismo ih drugačije dali?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Primjetio sam kod par centarsuteva sa strane da u nasem kaznenom prostoru bude vise igraca Sirokog nego nasih...treba malo bolje popuniti prostor ispred Pavlovica kako bi se sacuvala ova trica...
Vjerujem da iz kontre mozemo postici taj treci pogodak ali za takvo sto je neophodna borbenost kao i u prvom poluvremenu.
Ova pobjeda bi bila daleko najbitnija u dosadasnjem dijelu sezone.
Vjerujem da iz kontre mozemo postici taj treci pogodak ali za takvo sto je neophodna borbenost kao i u prvom poluvremenu.
Ova pobjeda bi bila daleko najbitnija u dosadasnjem dijelu sezone.
Spavas li mirno Rustemovicu Edine?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Hajde **** se......zlo87 je napisao/la:
pustite im ovo sad..

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
ne dira
Zadnja izmjena: Duff, dana/u 25 sep 2016, 20:12, ukupno mijenjano 2 puta.
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Bas, rasplaka se hljeba mi, suza mi krenu, Vedrane Vedrane nikad te prezalit necuAdo76 je napisao/la:Hajde **** se......zlo87 je napisao/la:
pustite im ovo sad..

**** TE LISTICO!
ISTINA ZA VEDRANA!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
nemojte trcat pred rudu...ima jos 45 min...ZA KOSEVOOOO !!! 

a isto u **** materinu....bodi123 je napisao/la:Bas, rasplaka se hljeba mi, suza mi krenu, Vedrane Vedrane nikad te prezalit necuAdo76 je napisao/la:Hajde **** se......zlo87 je napisao/la:
pustite im ovo sad..![]()
**** TE LISTICO!
ISTINA ZA VEDRANA!
Svi u napad jedan je Hase!!
Pavlovicu na tebe je red
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ne stavljajte javno link **** ga dan
Pavlovic 

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Samo da yebem Karacicu djecu
To je jedan stari,pogani NDH-ovac.Lakoste je napisao/la:Samo da yebem Karacicu djecu
Jos kad mi naumpadne da su ga neki ovdje prizivali

Šta bi?Lakoste je napisao/la:Samo da yebem Karacicu djecu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E hebigaaa
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 25 sep 2016, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MaroonBjelave, napoleon72, Noke995, Tatamata1946 i 42 gosta.