FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ubjedljivo najbolje poluvrijeme ove sezone, druga ekipa definitivno, bravo momci, tako hocemo da igrate sunce mu ****, ajde izdrzat molim vas 

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 25 sep 2016, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
joj Zije buraza kaze danas u fudbalu igrac manje nije nista posebno

Odlicno poluvrijem..
Odlicna borba..
Dokazali su da mogu i da znaju, samo treba probuditi neku zelju i njima, da se trznu napokon..
ABd ide ovo na dobro...

Odlicna borba..
Dokazali su da mogu i da znaju, samo treba probuditi neku zelju i njima, da se trznu napokon..
ABd ide ovo na dobro...

Na kojem linku gledas,mene izbacilo na pola poluvremena,kako dobismo crveni,tako meni link dobi crveniLakoste je napisao/la:joj Zije buraza kaze danas u fudbalu igrac manje nije nista posebno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Izdrzite, yebite im mater ustašku!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izdržite
Mogli smo na kraju i do trećeg iz ove kontre, ali ne treba biti nezadovoljan, kako je krenulo mislio sam potop, ali vratiše se, sad samo pametno, bez srljanja i čekati kakvu kontru, a bit će ih sigurno.

Mogli smo na kraju i do trećeg iz ove kontre, ali ne treba biti nezadovoljan, kako je krenulo mislio sam potop, ali vratiše se, sad samo pametno, bez srljanja i čekati kakvu kontru, a bit će ih sigurno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Valjicu sjetim ti se komplet famelije kretenu jedan. Cist faul ispred njega i ne yebe frajer zivu silu.
Kad vidim Calu da onako diriguje pored aut linije, srce puno.
Svaka cast za borbenost, za sada odlicna igra.
Mislim da je sada vrijeme za Bekica koji moze trcat za trojicu, pa neka ih ganja samo za toga i jest.
Kad vidim Calu da onako diriguje pored aut linije, srce puno.
Svaka cast za borbenost, za sada odlicna igra.
Mislim da je sada vrijeme za Bekica koji moze trcat za trojicu, pa neka ih ganja samo za toga i jest.

ZZ
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hahahhaa i ja ga slušam, al i on skonto da laže samog sebe, hahhaa, al je insanLakoste je napisao/la:joj Zije buraza kaze danas u fudbalu igrac manje nije nista posebno![]()
![]()
![]()
[emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144]

Sent from my E5603 using Tapatalk
Hajmo izdrzat momci. Bice sigurno jos 1-2 situacije da se rijesi utakmica, treba to iskoristit. Idemooooooooo
Oba gola iz njihovih grešaka. Kako bismo ih drugačije dali? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kapa dole svima, od igrača do trenera. Svi se bore, grizu i igraju mozgom, neko novo Sarajevo u ovom poluvremenu. Zaključak je kad se hoće, sve se može. Ogromna šteta za crveni, ali šta je bilo, bilo je, prije je trebao biti prekršaj nad Četkovićem, koji je jedan od boljih na terenu. Jedino me malo Hebib izbija iz cipela, onu šansu je trebao glat završiti, a i ovu kontru u nadoknadi. Volio bih u drugom da uđe Bekić umjesto Hebiba i pređe na lijevo krilo, a Crnka na desno i vrh. U drugom čekati kontru i to završiti, mada ja njima ne bih ni davao da puno igraju. I da ne zaboravim, je.em Valjiću svu žensku familiju.
Posebno mi je drag kadar kada Čala skoro leži i dere se, svaka čast legendo. Kad se sjetim fikusa zvanog Hurtić, padne mi mrak na oči.
Idemooooo
Posebno mi je drag kadar kada Čala skoro leži i dere se, svaka čast legendo. Kad se sjetim fikusa zvanog Hurtić, padne mi mrak na oči.
Idemooooo

Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 25 sep 2016, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Idemo malena 

Mehmed Janjoš

Ova pobjeda bi nam sigurno bila podsticaj i veliki zalet za nastavak sezone. Ako nastavimo sa borbenom igrom ostvaricemo pobjedu sigurno! Samo hrabro momci!
- Burberry46
- Kontakt:
Idemo samo jako, sad ce Listica napasti, samo da izdrzimo!
Sarajevoooo!
Sarajevoooo!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Rustem se vraca protiv Slobode
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mehmed Janjos CALA !

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tako je mi smo Famos,imas li jos koju pametnu dodat? Koliko sam ja vidio presing nas 45 minuta,da ginu i grizu izgleda drugaxije zapazamo stvariHigh je napisao/la:Oba gola iz njihovih grešaka. Kako bismo ih drugačije dali?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21, ErosViverosViv, Hajdeee, kogmagie46, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, Pantelija, ronaldo99 i 71 gost.