FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
veceras ste mi 290e na kladari izbili!!!!! dugo vam ovo necu halaliti----
jos vi meni 3000 godina bez trofeja aBd ostali
jos vi meni 3000 godina bez trofeja aBd ostali
075
Već sad se može kazati da je sezona za nas otišla u k.....
@leon: možeš ti to bolje...
@leon: možeš ti to bolje...
- Konigsblau
- Kontakt:
Duel Hoffe sa 4 remija i Šalkea sa 4 poraza. Da li ćemo ostati fenjeraši nakon 5 kola?
Wir leben dich Schalke 04!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Danas bi Schalke mogao ostati bez trenera...Konigsblau je napisao/la:Duel Hoffe sa 4 remija i Šalkea sa 4 poraza. Da li ćemo ostati fenjeraši nakon 5 kola?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Konigsblau
- Kontakt:
nek njemu igra baba rahman hebo ga on
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Prava smo mi mizerija!
Najbolje to odslikava situacija 44 minutu kada je lopta bila kod Riethera na desnoj strani. Imao je i vremena i prostora za centaršut gdje su u šesnaestercu bila četiri naša igrača a on se odlučio da doda loptu Stambouliju.
Riether i Huntelaar su višak u ovoj ekipi.
Najbolje to odslikava situacija 44 minutu kada je lopta bila kod Riethera na desnoj strani. Imao je i vremena i prostora za centaršut gdje su u šesnaestercu bila četiri naša igrača a on se odlučio da doda loptu Stambouliju.
Riether i Huntelaar su višak u ovoj ekipi.
- Konigsblau
- Kontakt:
Pa to se znalo kad ga je Schalke doveo, al' većina je bila mišljenja "znamo što je doveden"Zdena04 je napisao/la: Riether i Huntelaar su višak u ovoj ekipi.
Ku*ac znamo. Pogriješio sam i za Babu kad sam napisao da je najbolje pojačanje.. Doduše kad vidiš ostala pojačanja možda i jest, al' definitivno nije bolji od Kolašinca pogotovo nazad. Koja smo mi ka*ina od ekipe.. Svima otkaz podijelit pa one juniore ubacit da igraju..
- Konigsblau
- Kontakt:
To se kolo ne mora ni igrati zna se ko je poražen.Pale_Companion je napisao/la:De ostavite Weinzierla još jedno kolo
kolasinac je za babu trenutno paolo maldini, al njemu baba prednost imaKonigsblau je napisao/la:Pa to se znalo kad ga je Schalke doveo, al' većina je bila mišljenja "znamo što je doveden"Zdena04 je napisao/la: Riether i Huntelaar su višak u ovoj ekipi.
Ku*ac znamo. Pogriješio sam i za Babu kad sam napisao da je najbolje pojačanje.. Doduše kad vidiš ostala pojačanja možda i jest, al' definitivno nije bolji od Kolašinca pogotovo nazad. Koja smo mi ka*ina od ekipe.. Svima otkaz podijelit pa one juniore ubacit da igraju..

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Slažem seKonigsblau je napisao/la:To se kolo ne mora ni igrati zna se ko je poražen.Pale_Companion je napisao/la:De ostavite Weinzierla još jedno kolo
Agieren statt reagieren
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ja tipujem na Gaala, Villas- Boasa ili nekog od Holandeza. A na kraju ce dovesti neko prelazno rjesenje tipa Buskens.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kad se samo sjetim farse oko dovođenja ovog trenera ccc. Augsburg tražio ogromno obeštećenje k'o da se radi o Pepu ili Morinju......a ono rinaka od trenera.
Najgore je što će sad mozgovi na ovom forumu tvrditi da je situacija nastala samo zato što ne igra Kolašinac.
Najgore je što će sad mozgovi na ovom forumu tvrditi da je situacija nastala samo zato što ne igra Kolašinac.
- Konigsblau
- Kontakt:
Trenutno ne pokazuje ono što bi ga učinilo dobitkom za nas. A kako će i pokazati kad je na njegovoj strani Čupo koji većinu akcija upropasti.Konigsblau je napisao/la:Nije vala ni Baba neka igračina.
Kao što sam već napisao, veliki promašaji za nas su, trenutno, Huntelaar i Riether. Pogotovo ovaj prvi nije nikako učinkovit. kao da je lik zaboravio kako se igra fudbal.
Općenito, nama protivnici prejednostavno daju golove. To su klasični ubačaji gdje napadač ošuta loptu neometano onako na prvu i već je pogodak.
Što se tiče današnje utakmice jedino su Embolo i naš kapiten pokazali igru dostojnu za Šalke.
- Konigsblau
- Kontakt:
Slažem se u svemu. Embolo i Beni su jedini danas dali 100% od sebe.
Hunter je grohn'o još prije dvije godine, ne znam šta je s ovim Holanđanima, preko noći zaboravili igrati svi do jednog.Zdena04 je napisao/la:Kao što sam već napisao, veliki promašaji za nas su, trenutno, Huntelaar i Riether. Pogotovo ovaj prvi nije nikako učinkovit. kao da je lik zaboravio kako se igra fudbal.

Nisu ni godine u pitanju, 30tak godina i njemu i Persiju i ostalim sličnim imenima, odjednom su nivo jedva Turska liga.

A on je među najplaćenijim u ligi.
Zna se da je dolazak Ritera bio još jedan u nizu krajnje nelogičnih poteza bivšeg menadžera, lik nije imao mjesta u Wolfsburgu i onda ga ovaj sa klupe u nekoj Engleskoj zabiti vraća u Šalke.

Jedini dobri mečevi su bili kontra Nice i Bayerna, ovo ostalo preslabo, sad se trener još više prepao, čovjek preko noći uništi svoju trenersku karijeru, poslije ovog teško da će ga iko zvati, a kako je dobro sa Augsburgom krenuo.
Baba je odličan bek, bolji od Kolašinca sigurno, generalno pojačanja su dobra, ima tu kvaliteta i širine, samo fali trener,
od ovog smo svi očekivali da svojom mladošću i energijom trgne Šalke, ali evo kontra efekat.
Polako, polako s trenerom....Čovjeku se još uvijek ozbiljno ne ljulja stolica, pa znalo se i pred ovu utakmicu da sigurno neće dobiti otkaz i u slučaju poraza , koji se na kraju i desio..
Neće Heidel tako brzo otpuštati trenera, nije to njegov stil, bez obzira što ovo sada ipak nezgodno skroz izgleda - 5 poraza. I Tonnies je još miran, tako da....Ali naravno ako se ovako nastavi, onda će trener biti brzo na tapeti. Međutim, Weinzierl je poznat po tome da nakon lošeg starta, može uspješno sve okrenuti i uhvatiti seriju dobrih rezultata. Tako, da ma kako god ovo loše izgledalo, niti trenera , niti Schalke za visoke ciljeve ne treba otpisivati.
A evo Heidel se nakon utakmice najviše obrušio na igrače i prijeti im sankcijama...
Neće Heidel tako brzo otpuštati trenera, nije to njegov stil, bez obzira što ovo sada ipak nezgodno skroz izgleda - 5 poraza. I Tonnies je još miran, tako da....Ali naravno ako se ovako nastavi, onda će trener biti brzo na tapeti. Međutim, Weinzierl je poznat po tome da nakon lošeg starta, može uspješno sve okrenuti i uhvatiti seriju dobrih rezultata. Tako, da ma kako god ovo loše izgledalo, niti trenera , niti Schalke za visoke ciljeve ne treba otpisivati.
A evo Heidel se nakon utakmice najviše obrušio na igrače i prijeti im sankcijama...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Koliko god Heidel u Mainzu dokazao da se radi o kvalitetnom Manageru / SD-u ovdje imam osjecaj da je za njega Haifischbecken zvani Schalke 04 prevelik zalogaj...
Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji moze samo da funkcionise u odredjenoj sredini...
Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji moze samo da funkcionise u odredjenoj sredini...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.