Sjecam se vremena kad su se ratovi vodili oko toga ko je bolji a sad..KingJamesMVP je napisao/la:Panj bio i ostao. Lako je bilo neku večer trpat kad je sve bilo riješeno. Uz Mandžukića najveći panj u ligi
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma lose je odigrao, dzaba ti sve prilike kada ih on ne realizuje. Jedan gol se morao dati i nemaju se sta tu kritikovati saigraci, kada je imao par sasvim dobrih prilika.
-
- Kontakt:
svaki put kad torino predze centar ili je gol ili karton 

Jes nas ali treba biti realan i priznati da je Dzeko danas los, bar ovo dosad.Jedan gol je morao zabiti od onih nekoliko prilika, takodjer nekoliko duela koje je prije lakocom dobijao danas je gubio
- Incognito87
- Kontakt:
Odlična partija danas.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Tolikp se isfula na kraju da je i Hart poceo da ga grli i tjesi mozda mu i pusti jedan gol ne bil dosao sebi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ooooj dragi Edine, morao je danas zabiti bar jedan gol. Iz ovolikog broja poluprilika Higuain bi dao bar dva gola.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Prop'o je vala
- DonCorleone
- Kontakt:
Ova zadnja prilika je bila kolosalna. Nije na odmet onako nesto pospremiti u gol.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
kAD JE KATASTROFALAN ONDA JE BAS SRAMOTA GLEDAT , AL NIKAD PRIJE rOME SE NIJE OVAKO BRUKAO SA PO 5 6 PROMASENIH SANSI 2 ZICERA.Ne znam sto se zivciram , valjda kad nemamo nikakvog sportskog uspjeha pa eto to nam utjeha .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Romina najlosija partija ove sezone, Dzeko los kao i kompletna ekipa, jako je tesko u ovakvom sistemu postici gol protiv ovako postavljene odbrane
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Kasnije citirajte sve ove kritike,,,kada opet zabije gol dva,,,,,, ta nova dva tri cetri gola ce opravdati ovae danasnje fule,,i fule protvi fiorentine... jednostavno ja ga gledam vec odavno kao prosjek igraca,,,,,dace on jos golova ako bude igrao,,,ali ni blizu nikad vise nece biti svijetske klase spic.... danas bi i prazan gol uspio promasiti,,,,cekaj taj je vec uradio,,, ali uz tebe smo svi dijamantuuuuu,,,, daj nam nove golove..
- Goalgetter
- Kontakt:
Partija za zaborav danas, iako mu je vecinu prilika Hart odlicno skinuo, ali slazem se, jedna je morala uci.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Strašna partija danas, samo naprijed dijamantu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slabo ovo danas kao i cijela ekipa.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Katastrofalno odigrao, Odbrana im za ku.rac sluzi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nisam htio da pljujem prosli put kad je bio fin i zabijao, ali se opet ispostavilo da on kad zabije to bude ono neki rezultat tipa 4-0 ili nesto tako, kad svi zabiju u napadu pa i on nekako.
Ne trebamo se previse nadati i ocekivati mada eto kada bi uspio nekako da zabije barem i svaku trecu po jedan gol to bi bilo nekih 12 golova u ligi sto i nije toliko lose za italijansku. Vidjet cemo.
Ne trebamo se previse nadati i ocekivati mada eto kada bi uspio nekako da zabije barem i svaku trecu po jedan gol to bi bilo nekih 12 golova u ligi sto i nije toliko lose za italijansku. Vidjet cemo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Al sto opet serete, mislim na ove provokatore, 6 utakmica 4 gola 3 asistencije, najbolji strjelac i asistent Rome, i nakon svake utakmice gdje ne postigne gol krecu price ''kloc'' penzija '' kopacke o klin'' '' cinizam'' , pa u ovoj Romi danas ni Lewandowski ne bi gola dao
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'