NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Iskreno nisam ih u 1/8 prizeljkivao. Ruku na srce imaju strasnu ekipu mada sada da su nesto za syebat se nisu. Vise mi je koliko smo mi losi nego sto su oni dobri. Puno bi to bilo bolje npr u 1/4 kad dovedemo na polusezoni 7-8 strasnih igraca da ih nabijemo iz kupa. Ovako tesko. Nikad nismo bili picke zato idemo rodjeni poginut sa ovom djecom za petokraku
Slazem se pastrmka.Treba biti realan pa reci da imaju trenutno puno bolji tim od nas u situaciji kad mi imamo nikad gori u istoriji kluba.Ali nema veze idemo se sportski boriti,sportski se pobiti na terenu pa sta bude,sto bi rekli ,lopta je okrugla ,nikad se ne zna,i zato se ova sportska igra najvise voli.
Ako si navijac nekog kluba trebas ostati uz svoj klub i kad si u najnizoj mogucoj poziciji.Stanje na tabeli ili liga u kojoj ti igra klub ne bi trebali bitno uticati na tvoju ljubav prema klubu.Zato cu uvijek stajati uz svoj klub dok ne krepam bez obzira na sve,niko me drugi ne interesuje niti mi je briga za njih.
Meni je najbitnije da odigraju najbolje kako mogu i da daju sve od sebe,a u takvoj igri svih 11 moguce je sve,a i ako ne bude dobar rezultat nema veze,idemo dalje
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA