FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Popustite se Cale,sutra tekma ono nesta vazi vec mjenja nesto. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eh da je sutra dobiti dole, i eto nas na korak od Zrinje, ukoliko ovi ne uvale u ovih 10 min kakvu frljokicu 
Sto se tice Cale, makar je covjek rodjeni pitar, voli svoje i ovaj klub, nosi ga u dusi citav zivot, barem cemo sigurni bit da nema nikakvih malverzacija sa upravom, i da ce odraditi sto je bolje moguce sto se tice njega, nije naravno kvalitet Husrefa al je bolji od Hurtica 10 puta. Cala samo naprijed Horde Zla su uz tebe!
Uprava napolje.
ps. uvalise ga ustase ipak, ccc

Sto se tice Cale, makar je covjek rodjeni pitar, voli svoje i ovaj klub, nosi ga u dusi citav zivot, barem cemo sigurni bit da nema nikakvih malverzacija sa upravom, i da ce odraditi sto je bolje moguce sto se tice njega, nije naravno kvalitet Husrefa al je bolji od Hurtica 10 puta. Cala samo naprijed Horde Zla su uz tebe!

Uprava napolje.
ps. uvalise ga ustase ipak, ccc
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 24 sep 2016, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igraj Sarajevo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
zasto tepanje?sarajlija je napisao/la:2-1 zrinja poveo @ bodi
Evo svi pisete da se psuje igracima, dobacuje sa tribina da su ovakvi i onakvi.Sutra igraju u gostima, bez pritiska, sutra ako pobjede siguran sam da ce svaki navijac zaboraviti ocajan pocetak sezone, kurcobolji, instagrame pive i sve ostalo sto su radili.Sutra imaju priliku pomiriti se sa navijacimai krenuti sve ispocetka, neka se potrude, zapnu, poginu na terenu ako im je imalo stalo do dresa i grba koji nose.
Jašta će im bit oprošteno.Arhitekt je napisao/la:Evo svi pisete da se psuje igracima, dobacuje sa tribina da su ovakvi i onakvi.Sutra igraju u gostima, bez pritiska, sutra ako pobjede siguran sam da ce svaki navijac zaboraviti ocajan pocetak sezone, kurcobolji, instagrame pive i sve ostalo sto su radili.Sutra imaju priliku pomiriti se sa navijacimai krenuti sve ispocetka, neka se potrude, zapnu, poginu na terenu ako im je imalo stalo do dresa i grba koji nose.
Nece im biti zaboravljeno al ce imati daleko vecu podrsku.Locust je napisao/la:Jašta će im bit oprošteno.Arhitekt je napisao/la:Evo svi pisete da se psuje igracima, dobacuje sa tribina da su ovakvi i onakvi.Sutra igraju u gostima, bez pritiska, sutra ako pobjede siguran sam da ce svaki navijac zaboraviti ocajan pocetak sezone, kurcobolji, instagrame pive i sve ostalo sto su radili.Sutra imaju priliku pomiriti se sa navijacimai krenuti sve ispocetka, neka se potrude, zapnu, poginu na terenu ako im je imalo stalo do dresa i grba koji nose.
SARAJEVO
Sutrasnji rezultat diktira posjetu na derbiju i velikim dijelom određuje atmosferu u narednim tekmama.. Zatvoriti se i na kontre igrati, probati iskoristiti brzinu Dulje i Hebiba, pustite ono da moramo napadati jer smo mi Sarajevo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sutra zabija Said il Cetkovic. 

- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Ako ga zabijemo necemo izgubiti 100%
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi nikad losiji, oni nikad losiji.. ocekujem X
Evolution87 je napisao/la:Ako ga zabijemo necemo izgubiti 100%

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je ovo grob te ****Lakoste je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Ako ga zabijemo necemo izgubiti 100%

Samo hrabro. Najvise se bojim Sarica od nasih i Barabana od njihovih.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- franklampard8
- Kontakt:
mislim da je problem s hostingom ovako je bilo i prosle godinefranklampard8 je napisao/la:Zna li iko sta je sa infom?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sto telecu glavu postavljas, necu moci zaspat vecerasLakoste je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Ako ga zabijemo necemo izgubiti 100%

SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, ubipara i 53 gosta.