Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

samosarajvo
Kontakt:

Re: Real Madrid CF

Post Postao/la samosarajvo » 22 sep 2016, 02:25

L-Train je napisao/la:Npr Morata je bolji igrac od Chiche nedvojbeno,ali su i on i Jese bolje zamjene od njega,jer obojicu su izuzetno dinamicni i pokretni igraci,u poodmakloj fazi utakmice takvi igraci na svjezinu i umor protivnika mogu da naprave dosta vise od Morate.Vaskez je to prosle sezone dobro radio,ove nista ni od njega.
Nista od Vasqeza?

Asistencija Ramosu u 93 minuti za 2:2 protvi Seville
Asistencija Krossu u 81 minuti za 2:1 protiv Celte iz Viga
Asistencija Benzemi za 2:0 protiv Espanjola u 71 minuti

Itekako dobar učinak :)

Mene više brine što neki vazniji igraci (BBC) nemaju dovoljno golova i asistencija.Doduše haman svi su imali problema sa povredama pa cemo vidjeti u skorije vrijeme sta ce biti.Modric i Carvajal od vaznijih igraca su jedino u top formi.

Ono što bi mogao biti problem je Marcelo.Zna li se sta je u pitanju? Nadam se laksa povreda tamam da odmori jednu tekmu ali bez prevelike pauze koja bi ga izbacila iz ritma.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 22 sep 2016, 09:07

Real Madrid had made over 53 crosses against Villarreal.
Zidane ili Moyes? :hmmmmm:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 sep 2016, 22:21

samosarajvo je napisao/la:
Ono što bi mogao biti problem je Marcelo.Zna li se sta je u pitanju? Nadam se laksa povreda tamam da odmori jednu tekmu ali bez prevelike pauze koja bi ga izbacila iz ritma.
Kojeg ritma?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 sep 2016, 01:46

Dzoni je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Kojeg ritma?
Nemoj zezat...istin je da ne gledamo najboljg marsela u zadnje vrijme ali je tu u kontinuitetu, igra solidno i bitan je za ekipu.Pogotovo sto svi znamo kolko bolje moze jos i samo je pitanje kad ce poceti tako igrati...u svakom slucaju povreda ce ga poremetiti...

Sto se Casemira tice, drag mi je ali zagovaram 4-2-3-1 odavno, gdje bi on bio prva izmjena a trojac kross, luka i hames sredina.Ako zizu bude znao to uaditi kao Carlo nece biti problema :D eh sad nedo bog nove povrede jer nema dobrog veznog na klupi al jbg..tako je kako je

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 sep 2016, 16:40

Jel Odegard ima plaću preko 3 milijuna godišnje? :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 24 sep 2016, 11:16

Danas ocekujem mucenje, samo da uzmemo 3 boda pa mogu i izgubiti u Dortumdu :pray:
Inace sanjao sam da smo kiksali u zadnjem kolu lige (trebala nam pobjeda a odigrali 1:1) i da je ligu uzela Malaga :lol: :lol: :rol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 sep 2016, 21:25

Ne mogu dobiti mrtvi Las Palmas :puke:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 24 sep 2016, 22:38

Kakva skupina diletanata.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 sep 2016, 22:39

Ma Zidan goni se u pm. Mogao si još više zatvoriti utakmicu nakon gola. :puke: :puke:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 sep 2016, 22:44

Nikakva igra se nastavlja,samo se promjenilo to da smo poceli i bodove rasipati.Dortmund dolazi u najbolje vrijeme,taman da nas neko i fino nabije,za ovo se ne vrijedi nervirati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 sep 2016, 22:47

A aj sad ozbiljno.

BBC nema smisla, ne vidim ništa kod njih da bi značilo da moraju igrat u prvoj postavi. Morata možda nije klasa Benzeme, ali definitivno više radi za momčad. Da sam Zidane, protiv Borussije bi stavio Asensia/Vasqueza i Moratu u napad. Jer samo s radnicima možeš parirat njima. Sa BBCem koji se gotovo nikako ili jedva vraća u obranu će to bit drama loše.

Ali i večeras je bilo. Da, puno udaraca, neke šanse, ali više radi nesposobnosti Las Palmasa, a ne neke produktivnosti napada Madrida. Imam osjećaj da je Modrić bukvalno čitav vezni red. Čast Kroosu, ali djeluje nekako meeeh. Modrić jedini traži i gura one perfektne lopte na krilo di se odmah stvori višak, primjer je zadnji napad di je Isco opalio loptu iznad gola glavom.

Las Palmas je napravio 5-6 faula na utakmici, nije uopće bio opasan napadački, a dali su 2 gola. Radi loše obrane. Šta je sa Pepeom? On mora igrat jer je najbolji stoper u ekipi.

Casemiro će falit protiv jačih ekipa koje više napadaju, ali Zidana bi trebalo zabrinut da mu vezni red i sa kreativcima ne stvara prave šanse. Budimo realno, otpočetka sezone RM dobija na mišiće, a sada dolazi kazna :kafa:

Prijatn.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 sep 2016, 22:51

Pepe je povrijedjen, al svakako ne bi puno pomogao, nisu se desile nekakve individualne greske odbrane pa bi on tu nesto pomogao. Jednostavno bez Casemira ekipe prelako dolaze do nasih 16 jer je Kroos ipak 10-ka i nikad nece imati radne navike zadnjeg veznog. Zidane se pogubio u svim ovim rotacijama.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 24 sep 2016, 22:54

Momak je poceo izmisljat toplu vodu, konci se gube na kraju ce putem konobara...
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 sep 2016, 22:56

Lillard je napisao/la:A aj sad ozbiljno.

BBC nema smisla, ne vidim ništa kod njih da bi značilo da moraju igrat u prvoj postavi. Morata možda nije klasa Benzeme, ali definitivno više radi za momčad. Da sam Zidane, protiv Borussije bi stavio Asensia/Vasqueza i Moratu u napad. Jer samo s radnicima možeš parirat njima. Sa BBCem koji se gotovo nikako ili jedva vraća u obranu će to bit drama loše.

Ali i večeras je bilo. Da, puno udaraca, neke šanse, ali više radi nesposobnosti Las Palmasa, a ne neke produktivnosti napada Madrida. Imam osjećaj da je Modrić bukvalno čitav vezni red. Čast Kroosu, ali djeluje nekako meeeh. Modrić jedini traži i gura one perfektne lopte na krilo di se odmah stvori višak, primjer je zadnji napad di je Isco opalio loptu iznad gola glavom.

Las Palmas je napravio 5-6 faula na utakmici, nije uopće bio opasan napadački, a dali su 2 gola. Radi loše obrane. Šta je sa Pepeom? On mora igrat jer je najbolji stoper u ekipi.

Casemiro će falit protiv jačih ekipa koje više napadaju, ali Zidana bi trebalo zabrinut da mu vezni red i sa kreativcima ne stvara prave šanse. Budimo realno, otpočetka sezone RM dobija na mišiće, a sada dolazi kazna :kafa:

Prijatn.
Po meni greška.BBC je udarni dio ove ekipe i bice tako makar jos sezonu - dvije.Ronaldo ide ka boljem to je sigurno, fizicki mislim.Vec mnogo više trči i ulazi u šanse.Pitanje je kad ce poceti zabijati.Isto je sa Benzemom.Bale svakako nema neki veci problem, uglavnom se utopio u sivilo ekipe.Neke sitne povrede ali nije to krucijalno za njegove igre.

Previše se rotira.Nema šanse da su igrači umorni već sad.James ne igra haman nikako, SAMO DVIJE JE*ENE TEKME ZAREDOM ima ozbiljniju minutazu i odma danas na klupi da bi se kao cuvao za Dortmund? :crazy: Ja sam siguran da ce mu danasnje neigranje više odmoći ako počne protiv Dortmunda...
Mora se naći prvih 11 i da uvijek oni igraju ako su zdravi i u pristojnoj formi.Ne moze se rotirati cijela ekipa samo da bi svi igrali jednako.Ne mogu svi igrati jednako nema šanse.Varane treba da igra samo ako je neko povrijeđen te u par kup utakmica kupa od početka.To je to!!!
Asensio je extra talenat, vec je i zabio nešto, ali on jos najmanje sezonu-dvije mora igrati sa klupe te extra lagane da počinje.
Danilo isto tako treba da igra samo kad Dani povrijedi, eventualno neku domaću protiv 2-3 najlosija tima u ligi da Danija odmoriš.To je maksimalno to.Mora se osjetiti udarnih 11, i mora se znati uloga onih sa klupe.
Ne mozes se na pocetku sezone kad se pravi razlika na tabeli igrati i rotirati igrače kako to Zidan radi sada.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 sep 2016, 23:01

Izvini, ali Ronaldo već par mjeseci igra zakurac. I nije to povreda, početak sezone, već je jednostavno postao lošiji igrač što je i normalno s godinama. Već neko vrijeme ne radi višak na krilu i "samo" je golgeter, ali sada se čini da može još manje od toga. Ali zabit će on 20-30 golova, valjda.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 sep 2016, 23:05

Covjek nije dotakao lopte 2 mjeseca. Pitanje je zasto Velska ojebina, koja je trebala da nosi ovaj tim dok je on povrijedjen i dok se ne vrati, igra zakurac.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 sep 2016, 23:07

Lillard je napisao/la:Izvini, ali Ronaldo već par mjeseci igra zakurac. I nije to povreda, početak sezone, već je jednostavno postao lošiji igrač što je i normalno s godinama. Već neko vrijeme ne radi višak na krilu i "samo" je golgeter, ali sada se čini da može još manje od toga. Ali zabit će on 20-30 golova, valjda.
Ronaldo je golgeter vec 2 sezone, i meni se takav sviđa.Imaš u timu i previše igrača koji prave višak, neki driblingom neki pasom.Cak i Benz kao klasični špic ima neke osobine razigravača kad se okrene leđima i slično.Nema dzaba toliko asistencija u Realu.Igra se mora podrediti Ronaldu i on ce zabiti 30+ u ligi i 10+ u LŠ.Mora se na najbolji moguci nacin iskoristiti ono što je već tu, ono što je uigrano kroz Murinjov i Carlov sistem igre.Morata,Vasqez i Asensio su vjerovatno najbolji dzokeri na svijetu i jos neko vrijeme treba da ostanu to.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 sep 2016, 23:09

Real Madrid nema sistem. Bez sistema nema lige, pogotovo u ligi gdje imaš klub poput Barce čiji je sistem najbolji na svijetu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 sep 2016, 23:11

Ovo što real igra je amaterski. Ljudi igraju napad na o-ruk a u odbrani ne prati napucavaju lopte
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 24 sep 2016, 23:14

Nikad mi ligu necemo osvojit patnjom protiv ŽNJ klubova, koje inace cigani iz barcelone lagano nabijaju sa 5-6 komada.

Ronaldo je dobar igrac, vjerovatno jedan od boljih trenutno, ali on vec dugo vremena ne pravi tu neku veliku razliku, ono kad treba potegnut u gostima nanizat 2-3 igraca i zabit za pobjedu... Messi je jednostavno bolji igrac od njega jer ima i prodor i pas sto Ronaldu vec 2-3 sezone fali. Ovo mi je bilo tesko priznati jer od malih nogu navijam za kraljeve ali treba biti realan.

I ja sam za to da Morata bude prvi izbor, trenutno je daleko opasniji od Benzeme kome treba 10 extra prilika da bi zabio taj jedan go.

Nek nam je Bog na pomoci u Dortmundu.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.